28 januari

Dagen idag har vart ganska skön, först hade vi svenska och jobbade på som vanligt, sen tittade vi på estetshowen med klassen. Gick sen tillbaka till skolan och åt mat och hade två lektioner och sen sluta vi!
Carro va sjuk idag, och det märks verkligen när du är borta!

Fick också veta att vi i stort sett är lediga imorgon, förutom en liten mattelektion efter lunch. Känns ju ganska värdelöst att åka in, men vi bestämde oss för att göra så i alla fall. Vi måste ändå göra lite annat så då kan vi lika gärna göra det.
Vi funderar på att äta ute eller något eftersom vi har ganska lång tid på oss!

Ikväll ska vi fira Emil eftersom han fyller år idag! Så det blir tårta och lite folk!

Anna, jag finns här för dig!  <3




ni är så fruktansvärt snygga!

/jh


hoppas!




Håller tummarna för det här nu Sara! Mitt sista hopp!

Och God natt om inte annat!

/jh

mätt och trött

Tjoho!
Nu har jag ätit hemma hos pappa. Tack gode gud! Det blev inte pappas specialitet, korv och pommes frites, nej utan det blev pasta med skinksås. Något som jag vet att min kära vän Anna gillar väldigt mycket haha. Det var jättegott och jag vart så mätt att jag nästan inte kunde stå upp ordentligt.

Nu sitter jag uppe hos mamma och tänkte gå och titta på slutet av top model men kunde inte stoppa mig själv från att slinka in på rummet för att titta till datan en stund.

Stackars lilla mamma, hon fick p-böter idag eftersom hon hade glömt ändrat på sin parkerings-snurra. Jag tycker att det är något som hennes chef borde betala, då hon faktiskt stod på sin jobbparkering, och hon redan betalar för bensinkostnaderna när hon måste åka ut på hembesök. Ja ja så är det väll antar jag.

Hur som helst, den här bilden gör mig i alla fall glad nu när det är så jobbigt och halt ute!



/ jh

tack! :)

Först och främst vill jag tacka dig sara som fixade min blogg! hihi TACK!  Jättenöjd!

Idag har jag inte gjort något direkt speciellt i skolan utan mest bara jobbat på som vanligt. Vi kom överens med Staffan att vi skulle få sluta tidigare på onsdagar om vi började tidigare istället för att ha rast. Så vi fick som tur va åka hem med tre-bussen idag!
Carro och Elin stannade dock kvar eftersom Carro skulle fått vänta själv annars stackarn.

Ikväll blir det att äta mat hemma hos pappa, får se vad han har kokat ihop idag, säkert det gamla vanliga, korv med pommes frites. haha jag håller tummarna för att det blir nått annat.

Nu ska jag kila iväg och ta nått att äta, jag är så fruuktansvärt hungrig!

/ jh

skitväder...

Hallå! jag kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu sitter jag återigen här framför datan. Vi hade ingen idrott idag eftersom lärarn va sjuk så jag hade egentligen kunnat åka hem med ett-bussen som Carro och Elin gjorde. Men jag hade redan bestämt mig för att simma, så efter lunchen någonstans runt 1 så begav sig jag och Sara till idrottshuset. Och jag är jättestolt att jag stannade kvar och simmade, det va väldigt skönt och vi bastade efteråt.

Men jag blir så fruktansvärt irriterad på det här skitvädret! Det kunde gärna fått hålla sig som det var igår, men icke sa nicke, det ska bli slask! Och så mycket slask att skorna blir blöta efter en halv minut utomhus. Usch! Mina små fossingar frös så in i bombens, men nu har dom fått på sig ett par härliga varma nya strumpor.

antingen snö eller ingenting alls!
Antingen snö eller ingenting alls!


/jh

måndag!

Åh äntligen hemma säger jag bara! Vi slutade ungefär 40 minuter tidigare idag men vi fick ju som sagt lov att vänta på bussen ändå. Så vi tog en snabb vända på stan och träffade Anna som skulle kila iväg och sola. Om en halvtimme ska jag börja bege mig hem till pappa för att äta mat, men innan dess tänkte jag koppla o in ljudet till datan.

Relativt lugn dag, Amanda åkte hem efter lunchen för att hon fick ont i huvudet. Vi fortsatte och hade försäljning och service med Kerstin och sen svenska med Åsa. Och så hade vi vår första lektion i naturkunskap med Per.

/ jh

go'natt

God natt på er dags att krypa ner i sängen så jag vaknar imorgon! Vart lite senare än jag tänkt mig men så kan det gå! Sov gott!

/jh

blogg under reparation

Jaa, som ni kanske ser så har min blogg ändrats lite grann, och det är så att den ska förnyas lite. Sara ska på tisdag hjälpa mig med att göra en snygg header, eller hon kommer göra en snygg header till mig och fixa lite småsaker som texten och sånt. Tack igen för att du orkar ta dig tid till att göra det!
I helgen hjälpte hon ju även Anna att få en riktigt fin blogg. Inte illa, Sara är duktig på sånt hon.

Och för att få skryta lite själv så har jag faktiskt kopplat in datan här inne på mitt rum och fixat internet på den. Herregud va bra det gick, det va så smidigt och gick så fort att jag inte kan vara annat än lite stolt. Till en början va det tänkt att min kära bror Anton skulle göra det jobbet åt mig, men efter ett samtal med en upptagen bror framför wow så verkade det lite lönslöst så jag tog saken i egna händer, och där ser man. Jag borde göra det oftare!

Idag har varit en ganska seg dag med mest tv-tittande och ätande. Anna åkte hem nånstans runt fyra och Sara åkte hem runt klockan sex. Och efter det har jag som sagt kopplat in en data och fatsnat här. Nu tänkte jag snart slå på tvn och titta om jag hittar nått kul!

/ jh

pepparkakshuset revs!

Nu sitter jag i mammas säng med Anna och Sara. Vi sitter och småpratar lite för tillfället, och vi tittade nyss på en film på fyran, Duplex hette den, den va ganska kul men jag tror att jag sett den förut.

Idag har vi i stort sett bara varit hemma och suttit framför tvn och latat vid datan. Anna kom nånstans runt 3 och då ockuperade vi datan (Sara hjälpte Anna att fixa en snygg header) fram till runt 6, då vi gick ner till SG och åt mat. Det var jättemysigt och väldigt roligt.
När vi kom hem var mamma och Anton i full gång med att riva ner tapeterna i hans rum. Det kommer bli blåa tapeter och en grön fondvägg, det blir säkert jättefint!
Lite senare tittade vi på körslaget och åt paj och vaniljsås, mums! Och vi rev också pepparkakshuset, och nu återstår endast en liten bit av taket som vi tänkte spara till Emil.


Jag är sugen på mörkchoklad!

/jh

dataaa..

Nu har jag ännu en gång fastnat framför datan! Varje gång jag sätter mig vid denna apparat så fastnar jag i minst 1 timme! Och så fort jag loggar in på msn skriver 2 personer, Anna och Sara. och sen skriver jag nått till Amanda och då är det igång, det klingar hela tiden och orangea små rutor ploppar upp längst ner på skärmen. Och det går inte att ta sig nånstans, för så fort jag klickat ner ena rutan och svarat, så skriver nån annan, Hopplöst! Men ett ganska kul tidsfördriv!
Men jag får så lustig känsla i fingrarna ibland när jag känner att jag måste skriva mycket till nån, då pirrar det till och jag önskar att jag kunde sätta på nån auto-speed eller nått, för det tar ju sån lång tid med det här gamla tangentbordet som anton kopplat in. Så jag har bestämt mig för att gå in på mitt rum och hämta det svart fina tangentbordet som så fint står och väntar! Och ni vet kanske känslan av hur man blir stressad när man skriver till någon och samtidigt hör klingandet från någon annan som skriver. Fruktansvärt irriterande! Och ju segare man är desto mer frågetecken och orangea rutor nere i hörnet blir det!
 
Just nu är jag uppe i två "jossan!" och ett frågetecken xD




/jh

RSS 2.0