thumbs up people

A happy me is with my friends&family. No matter what, they will always cheer me up.

we're just ordinary people

...Knowing how to have a good time...

...with a good sense of style...



...What more can you ask for?




aint leavin the house

Hej ni härliga fina människor. All over the world. I might aswell get a little international. Man vet ju aldrig vem som läser.

Vi svenskar bävar inför snön som vilken dag som helst kommer ligga på varenda liten uppfart. Snart kommer vi alla besökas av pudervit mark. Förväntansfullt eller bara jobbigt? Hur som helst så bör vinterdäcken sättas på i helgen. Redan idag var det tillräckligt halt för att 3 st bilar skulle sladda ner i diket på E18 mellan Enköping och Bålsta, tydligen.

Jag själv har inte gett mig ut på vägarna. Jag har nog inte ens klivit utanför dörren. Nej, det har helt enkelt varit för kallt. Jag och min vän Amanda har chillat lite här hemma och inte flyttat oss allt för långt under dagen. Från sängen, till Antons rum, vidare till vardagsrummet.

Måste ut ur huset imorgon, känner mig som en riktig soffpotatis.



...

Dagen idag kommer för min del att bestå av jobb. So I'd better get going. Vädret är mulet med inslag av regn, fallande löv och ...höst. En jävla massa höst och kalla temperaturer.

weird day

Igår råkade jag slänga med ett hårstrå till en kund som precis skulle skriva på sitt kvitto när jag stod i kassan. Idag vaknade jag med en ovanlig smärta i knät... Och det första som poppar upp i mitt huvud är att hon måste gjort en voodoo-docka av mig. Och kanske attackerade hon knät först. I sånna fall ligger jag nog risigt till. Jag menar, jag tror närmare bestämt att kunden var trevlig mot mig och verkade inte det minsta sur. Varför skulle hon vara sur? Jag var ju helylle i kassan...

AAAANYWAY... om nu fallet är så så meddelar jag er ifall jag får ont igen.



Jag drömde också en väldigt konstig dröm inatt. Min väns lillasyster sa till mig, varje gång vi åt något, att "grädden står i kylskåpet"...vare sig det var glass eller köttbullar. Jag är faktiskt inte ett SÅ stort fan av grädde. Även om jag medger att jag är en gottegris.

RSS 2.0