vad hände?

Jag skulle uppdatera.. men vad hände?

Senaste dagarna har gjort mig så himla slut. I kroppen, i huvudet men främst i fötterna. Jag har införskaffat ett par sko-ilägg som ska hjälpa mina stackars fossingar. Med en gnutta förbättring sen första dagarna så tror jag faktiskt att jag är på god väg!

Så.. efter att ha gjort nästan samma sak hela veckan börjar jag känna att jag inte riktigt kan sätta fingret på vad som har hänt vilka dagar. Det är ett enda stort blurr alltihopa. Imorgon är sista dagen på praktiken för den här veckan, sen är jag bara där torsdagar och fredagar.

Denna praktikplats leder till ett shoppingsug som aldrig förr. Jag trånar efter alla dessa snygga kläder... om jag kan så ska jag hinna köpa en skinnjacka imorgon tänkte jag (a) hehe.. det gäller att hinna innan kunderna!
Om det ändå var lika varmt här nu, som det var då där!

nervous

Jag sliter mig från datan nu! Pirrig inför morgondagen.. men hoppas att det blir en rolig dag. Det blir vad man gör det till har jag också hört. Så imorgon är första dagen på länge som jag ska dra mig upp ur sängen tidigt! Sen bär det av till praktikplatsen i västerås, hälla.

Wish me luck, folks! Så kommer jag med uppdatering imorgon!

those will be the best memories

Gårdagen blev jättetrevlig och väääldigt lång. Dagen efter, trött som en räka och mätt som en kossa.

När jag vaknade runt tolv var det dags för gänget att dra iväg till SG. Känns väl inte sådär jättenyttigt med pizza...men det var väldigt gott. Sen dess har jag varit mätt hela dagen.  

Jag hamnade hemma hos Matilda efter frukost/lunch/brunch på SG.. Vi tittade på Anastasia. Gud vad jag minns den filmen och jag gillar den lika mycket nu som då. Nostalgitriiiiipp!

Om cirka 40 minuter ska jag befinna mig hos min far för att äta mitt andra mål tacos denna helg. Jag vill vara hungrig då, men just nu är jag rätt mätt som sagt. We'll see!


tonight's gonna be a good night

Gårdagen blev som planerat. Vi tittade på Avatar, Jag, Rasmus, Anton och ett tag Matilda. Mysigt! Jag var också ner en stund och grattade Synnöve som fyllde år igår.

Idag väntar en snurrig kväll.. så som Matilda beskrev det så verkar det nästan som att vi inte kommer kunna ta oss hem ikväll... Grusbacken upp till oss kommer vara som ett berg.. alltså kommer vi få lov att spendera natten hemma hos matilda om vi inte tar taxi hem. Denna kväll går inte annat än att se framemot. Det blir mat, kanske spel, lite (kanske en aning mer än lite) dryck och andra trevligheter!

Idag ska jag iväg en sväng till stan. Men mycket mer innan kvällen kommer jag nog inte hinna med ;)


just idag är jag stark



Jag får på mig mina jeans igen! Sen i februari har det nästan varit omöjligt för mig att få på mig mina jeans.. och om jag väl fick det kunde jag inte stänga gylfen eller knäppa knappen. Idag tänkte jag testa och se om jag kanske efter sommaren kan få på mig dom igen, och ja minsann... IT WORKED!

10 tummar upp på detta!

mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Idag har jag sovit länge. Ätit frukost, ätit tupla (finskt godis), och har nu hamnat i min säng med mammas laptop på magen. "Genom eld" med Oskar Linnros spelas på spotify nu för tillfället.

Idag blir nog en bra dag tror jag. Gratta Synnöve lite kanske, titta på avatar med vänner och så vidare... om nu allt vill gå enligt mina planer.

Men här kan jag iallafall inte ligga hela dagen! Puss på mina nära och kära!



Vilda musen i måndags - Jag, Rasmus och Matilda. Hann inte riktigt med tummen där...

That's the way aha aha i like it

Första skoldagen som trea avklarad! Den varade i ungefär 40 minuter, om ens det. Efter det fikade jag med mina tjejer och sen åkte vi bussen hem.

Jag har fått i mig min älskade makaronilåda och mamma & co är hemma igen.

Jag är tydligen ledig imorgon och på fredag. Och på måndag nästa vecka är det praktik på en gång fick jag höra.. hela veckan, för att komma in i rutiner ;) Jag har ingenting att invända och ska nu njuta utav denna långhelg till fullo!
Bild från bulgarien, me reading..

dont stop me now

Jag åkte in en sväng med Matilda för lite ärenden i stora staden Enköping. Det var en snabb och smart tripp.

Nu är jag fast besluten att städa det här huset till tiptop innan min kära mor och bror med flickvän kommer hem från finland imorgon. Så det är bara sätta igång. Och denna gång ska inte magont hindra mig!

Ikväll.. var det ristat i sten min kära vän, eller blev det aldrig det? ;)



Ni får säga vad ni vill, men jag sjöng på den tredje bilden.. och bild nummer 2 bara blev så


please don't stop the rain

Här ligger jag nu.. Trött som ett utmattat barn efter en dag på ett nöjesfält. Vet inte om man brukar känna sig hängig i ögonen efter en sån dag, men jag känner det nu i alla fall. Jag tänkte ta mig upp ur sängen och dricka lite kaffe snart men jag hamnar alltid vid datorn först. Inte i vanliga fall.. men just nu mest för att den ligger så nära till hands.. (2cm ifrån mig, mammas laptop <3)

Man vet ju aldrig när man får en snilleblixt och måste uppdatera en klockren status på facebook.. eller om någon skulle ringa mitt i natten och du inte har numret, Eniro nära tills hands. Eller om du skulle få för dig att titta vädret för morgondagen mitt i natten, ska det regna imorgon? Vissa människor planerar sina dagar efter vädret.. varför skulle inte jag? Förövrigt kan det få regna idag!

Nog om det. Det blir ingen nytagen cambild på skönheten själv idag.. Det vill varken jag eller ni se.


Men den här kan jag bjuda på.. imorgon kommer mitt mumintroll hem igen!


you spin my head right round

Idag blev det gröna lund! jag hade fruktansvärt kul med mina barndomsvänner (de är ju nuvarande vänner också såklart), sånt här borde man göra oftare.. Dock är det svårt att pricka in tillfällena då nästan alla kan vara med. Idag var en sådan dag som borde göras om 1 gång i månaden. Det är riktigt synd att det är så sällan!

Jag har åkt tilt för första gången i mitt liv. Jag skakade efteråt, men ångrar inte en sekund (kanske på vägen upp..) Jag har ätit baconchips. Jag har sjungit med i låten "my name is inga" i pop expressen. Jag har haft en underbart rolig resa hem. Inget av detta vore utan er mina kära barndomsvänner!


Bilder från dagen kanske dyker upp senare.. om inte annat på facebook. Nu är det dags att krypa ner under täcket!



Hoppas att Matilda och Rasmus fattar rubriken.. ni har hört låten.. och den symboliserar väl lite av pop expressen ;)


Suicide spider

Tänkte ta en fin liten bild här hemma hos pappa innan vi börjar titta på film.. Men nej, han har inte installerat web camen.. hahah kom igen. Den sitter ju fast i själva datan, borde inte den bara installeras av sig själv tänker jag då. Nåväl ;) nu ska vi som sagt titta på film!

Och FYI, megaspindeln som satt och tryckte inne i badrummet hade tagit självmord idag.. eller så var den bara väldigt rumsren och råkade ramla i toaletten.. Där låg han iallafall! Thank god! Nu kan jag använda stora toaletten igen!


MOVIETIME!

i walk the line

Glider ut på promenad med Sara. Känner att det blir för varmt med mjukisbyxor och riktiga joggingskor, så jag kör på luftigt istället.. det vill säga, Foppatofflorna och shortsen!


misslyckad lunch

Pizzamackor utan antingen oregano, pizzakrydda eller basilika, är inga pizzamackor.. det är mackor med ketchup och ost.. Det låter inte lika gott och det smakar heller inte lika gott. Jag hade nämligen gjort i ordning min alldeles egna lilla lunch, den skulle bestå av just pizzamackor och ett glas vatten. För det var det jag var sugen på helt enkelt.. När jag har gjort klart allting förutom att ha på kryddan inser jag att vi inte ens har någon hemma..

Vilken besvikelse.. Mackorna smakade inte alls lika gott som dom ska. Därmed blev min lunch misslyckad och jag hoppas att middagen hemma hos pappa blir lyckad.


Bilder livar upp ett inlägg.. så här har ni en bild på pizzamacka-älskande mig :)

sigge är en snooze

Det är lite taskigt tycker jag.. att jag ska behöva vakna så tidigt (åtminstone för att vara sommarlov) på grund av lilla Sigge som gnäller. En tuff dag igår, om man jämför med de flesta rätt slappa dagarna under mitt sommarlov. Jag stod som sagt i badkiosken från klockan 2 till 7. Kan tyckas låta rätt simpelt. Men med tanke på att det var både EP-cupen och något dansläger i samhället idag, ökade besökarna genast. Sen att det var en riktig hetta igår gör att jag inte riktigt kan klaga på att dom ville bada.

Efter att jag stått där, gick jag hem i rask takt och bytte om. Vidare mot Elin var det! Där åt vi jättegod mat och efterrätt. (Åt lite väl mycket kan jag nog också påstå) Spelade lite spel, sjöng lite singstar, pratade om lite allt möjligt! När Carro och Jocke begett sig hem slog vi på en film och somnade i soffan.. haha. Vaknade runt 2 då vi skulle få skjuts hem.

Tack för igår kära Elin. Och Anna, Carro och Jocke också såklart!

Nu ska jag släppa ut Sigvard Bernadotte (Sigge).. men med ett ögat öppet. Inga besök hos grannhundarna idag!



unexpected

Min plan gick inte i verket.. Någon minut efter att jag satt på Antons dator och skulle sätta igång med dammsugaren kände jag en förskräcklig magont. Jag la mig i sängen i ca 5 minuter och efter det gick det över ett tag. Sen dess har det gjort ont lite till och från.

Det går bättre att ligga i sängen känner jag. Jag ska ta det goda rådet från min mor att dricka lite filmjölk. Tanken slog mig att jag kanske hade salmonella.. men borde jag inte må illa då? Jag kallsvettades ett tag första gången jag fick ont i magen. Vet inte hur man ska tolka det, men hoppas att det är något som går över! Annars ligger min helg risigt till!


clean this mess up

Nu är det dags att byta dator. Jag har inga högtalare till min dator. Så nu sätter vi på Antons data och dunkar musiken därifrån, för här ska städas! Efter det hoppar jag in i duschen!

Puss på mina nära och kära! Här får ni lite söta bilder, färska och tagna för någon minut sen!

 

to do list - done

Sitter nu på morgonkvisten utan känslorna som övervälde mig rätt starkt igår. Ensamhet, tristess, trötthet och huvudvärk. Idag har jag druckit kaffe, satt igång en ny tvätt i tvättmaskinen, tagit hand om disken, och ringt transportstyrelsen angående handledarbevisen som vi inte fått.

Känslan av att ha fått någonting gjort är skön. Och att det kan vara skönt att få lite alone-time sådär innan skolstarten. Ikväll kommer dock Anna hit och kanske en Amanda. Sällskap på kvällen är rätt nödvändigt har jag förstått!

Sigge gnäller i falsett här bredvid mig.. Nej, jag är ingen djurplågare som inte släpper ut hunden för att uträtta sina behov.. Anledningen till att min lilla hundkompis gnäller och piper är att grannhundarna löper. Jag har släppt ut honom, men gång efter gång försöker han smita över till dom. Så han kan gott stanna inne. Jag släpper ut honom under supervision ibland.. det vill säga, jag släpper honom inte med blicken!

solo

Sitter nu helt solo hemma hos mamma. Ingen hemma, det är jag som är hus och hundvakt tills nästa onsdag.. Skulle kunna tyckas vara drömscenariot för många, men för mig blir det ganska olidligt.. jag börjar sista året på onsdag när dom kommer hem.. ska jag klara mig själva så länge? ;o Stackar mig!

Inväntar att Anna ska komma förbi innan hon ska till jobbet.. Så helt solo 24/7 blir jag inte!

RSS 2.0