sleeping sickness

Hallå,

Jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag blivit friskare, för jag känner mig inte direkt friskare. Men jag är fortfarande ganska pigg.
Hur som helst så tänker jag inte ge mig, jag ska klippa mig idag, så in till enköping blir det! Mamma får skjutsa mig både dit och hem. 

Just nu väntar jag på att min kära mor ska komma tillbaka, och hämta upp mig så att vi kan åka till affärn och handla nått gott! 

I min väntan tänker jag lyssna på "City and Colour - Sleeping Sickness" så bra är den!

/jh

sjuk men glad!

Nu sitter jag hemma hos mamma och snorar. Jag brukar inte bli sjuk så lätt men nu vart jag smittad utav mamma och Anton som båda två går runt och hostar här. Men jag har bestämt mig för att inte bli mer sjuk än såhär, för det är helg nu! 

Imorgon ska jag klippa mig klockan tre, precis efter alla studenttåg och allt haha. Sen ska jag hem och ta det lugnt igen och vila upp mig. Senare på kvällen kommer Anna hit och vi ska nog hitta på något roligt!
Och på lördag kommer Sara hem hit tidigt på morgonen, det va va hon sa i alla fall, haha. Och sen kommer också Anna lite senare, det blir också väldigt kul!

Idag har jag varit i skolan och inte gjort så mycket alls, åkt hem, sovit lite, ätit mat, skrattat med Anton och färgat hans hår, han ska nämligen till västerås imorgon där Samira ska fixa hans hår ännu snyggare! Det tror jag blir jättebra!
Det är ungefär hela min dag, och nu ska jag väll snart gå och lägga mig så jag vaknar innan tre imorgon, haha.

Och jag hoppas för sjutton att jag blivit lite friskare imorgon!

/jh

RSS 2.0