härligt




Tillbaka från sista skoldagen den här veckan. Nu återstår väl bara sisådär 6 veckor till sommarlovet tror jag. B-E-A-utiful!

Imorgon är det ju valborg och det kommer firas i Uppsala med mina kära vänner. Jag vet ännu inte riktigt hur schemat för morgondagen ser ut, men det ska bli intressant och se hur vi spenderar dagen och kvällen. Jag ser att det spruckit upp nu och blivit sool och hela 15 plusgrader där ute. Hoppas att hela morgon dagen blir lika fin!

Kanske borde ta en promenad i solskenet snart.
Hittade förresten en tröja i mammas garderob nyss, en ganska söt randig i olika färger (ni ser en liten del utav den på bilden).

Hej för stunden

password please

Det är svårt det där med olika lösen. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit in fel lösen på just blogg.se.. Jag har alldeles för många olika lösenord som dessutom är svåra att sätta på minnet. Måste bli bättre på den biten. Är det lättare att komma ihåg siffror?

Nu är jag i alla fall hemma hos pappa och tänkte kila hem till mamma om några minuter. Där väntar desperate hosuewives och en härlig dusch!

Imorgon väntar nationellt prov i engelska...skriftligt. Scaaary, men jag har i alla fall bestämt mig (trots att provet endast är 1 timme och 20 min) för att ta med mig vindruvor att äta samtidigt. Hahah, jag älskar att äta vindruvor på nationella prov..vet inte varför, men dom kanske ger mig lugn och bättre förmåga att tänka?

ciao for the moment!


kort vecka

Tja!


Sitter återigen i skolan. Ny vecka, nya möjligheter...och prov/läxförhör.

Nu joinade också elin datasalen, medans amanda sprang ut genom dörren. Jahaja, vad bjuder dagen på? Skola, innehållandes prov, lunch och trevligt sällskap (hoppas jag hehe).

Denna vecka är vi också lediga på fredaaag. Då blir det uppsala med tjejerna.

Nu tänker jag i lugn och ro vänta på att Maggans lektion ska börja. ;)


cosy-kubb-alias

Första kubb-rundan i år! Damn it, jag tror jag förlorade alla matcher förutom en! haha det är faktiskt illa. Men jag kanske bara behöver värmas upp lite grann.

Hur som helst så ägde jag och Anton på Alias, men trots detta så vann Joella och Daniel. Vi spelade säkert i en och en halv timme tror jag. Riktigt mysigt!

Mellan detta spelande hann vi äta tacos och efter Joella och Daniels vinst åt vi också den frysta cheesecaken...Mmmmakalöst gott, åtminstone för att vara första gången jag gör den. Och alla andra verkade gilla den, dom tog i alla fall en bit till...heheh that must meen something, right?

Nu ska jag kanske vara lite social, jag hör hur dom tampas mot bitch-kissen sivan ;) haha


i brist på bilder....


Cheesecake - sightseeing - skattjakt

Jaa, som rubriken lyder. Idag lämnad jag av Anna vid bussen och kilade ner till min far. Där satte jag igång att göra en cheesecake, som förövrigt står i frysen nu :D MMM!

Joella, Daniel och Lena-maria kom hit för någon timme sedan och vi visade dom runt i fjärdhundra, hahah inte så värst mycket att se, men i alla fall det lilla som finns.

Nu sitter jag hemma hos pappa och lyssnar på bror som spelar bas.. Han firas lite i förskott eftersom att han fyller år 5 maj. Pappa hade ordnat skattjakt och den ledde tillslut till en basförstärkare...Fan, det låter ju sjukt högt, och den är inte ens på fullt.. 2an utav 10 möjliga tydligen :o hahah aouch vad högt det borde låta.


@55an

Just i denna sekund sitter jag i 55an, halverad styrka av oss idag, ingen syn av Carolina, men däremot har Amanda orkat släpa sig hit sista dagen på veckan!

Senare idag möter jag upp Anna här i enköping och därefter letar vi upp min far som skjutsar hem oss. Fast tanken slog mig att jag måste skriva upp ingridienserna till en frozen cheesecake innan vi åker hem, jag ska nämligen försöka mig på att göra en imorgon.

Nice nice nice!

Jag återkommer!


grattis anna!

IDAG GRATTAR VI ANNA SOM BLI 18 ÅÅÅÅR!

Hoppas du får en alldeles underbar födelsedaag!

prrr-omenad

Är nu hemma mätt och belåten men rätt rastlös...jag kanske borde ta en sen promenad såhär på kvällen. Har inte hunnit med det. Och det här vädret får ju inte stoppa mig.
Vet inte annars vad jag skulle hitta på här hemma, så det kanske bäst att passa på innan det blir mörkt.
Caroline, Carolina, Elin och jag för några dagar sen. Vi hade tråkigt i väntan på bussen...det var då vi kom på att vi hade matchat både skor och byxor!

helt solo

Sitter nu ensam i datasalen...eller ensam och ensam. Jocke, david och jocke är ju här också, och några till, men det jag menar är att mina vänner svek mig och lämnade mig kall och sårbar här i datasalen... dom envisa fialottorna gick till caféterian, trodde jag, men jag börjar tvivla, jag tror dom sitter i en annan datasal och lurar.

När vi slutar, ungefär klockan fyra, ska jag kila upp på stan till min pappas jobb och därefter vänta tills han slutar och sen försöka ragga upp en optiker som kan låta mig göra ett syntest ;)

Seeeen efter det får jag förmodligen åka hem! Det blir kul att traska upp på stan i det här monsun-regnet!


jag som trodde det var över...

Idag vaknade jag utav en hemsk syn och ett tråkigt sms. Det var bara att titta ut och skåda detta vinterväder som vi tidigare fått göra ett flertal gånger detta år...skillnaden var väl att jag trodde det var över nu och hade inte riktigt förväntat mig snö den 22 april. Usch, även om den här blaskiga snön kommer försvinna så småningom (förhoppningsvis, vilket jag ber för) så känns det så hopplöst och tråkigt. Kan vi någon gång få skaka av oss denna snö? Eller ska vi behöva ställa fram julgranen igen? Fira midsommar inomhus med en varm kopp choklad, det kan ju vara en variant man inte direkt var beredd på.

Om detta har med vulkanen på island att göra skulle jag vilja vädja till de boendes på island att en gång för alla bara sätta ett stort lock på den där vulkanen och stoppa detta tråkväder! Vi kan ju som sagt inte ens rymma från detta väder då nästan inga plan vågar lyfta...vi är fast. LOVELY!

Idag älskar jag inte Sverige.


thirsty

Oh, jag har varit grym på uppdatering den här veckan. Statistiken bara steeeg... I wish. Nej, den här veckan har jag varit kass på att skriva något överhuvudtaget. Skärpning Jossan (som jag förövrigt säger andra gången till mig själv den här veckan)!

At the moment sitter jag med Elin i datasalen och väntar på bussen. Carolina lämnade oss efter lunch och Amanda är fortfarande sjuk. Det blir en lugn bussresa hem med andra ord.

Väl hemma blir det nog en promenad...efter att jag druckit vatten!! Jag är jättetörstig men känner inte direkt att vattenkranarna på toaletterna här lockar, så jag väntar tills jag kommer hem. Ett saftigt äpple skulle inte heller sitta fel.

Förövrigt...Fint väder, verkligen, toppen!


Angels on the moon - Thriving Ivory

http://www.youtube.com/watch?v=4Mi10ujLq3M

Fruktansvärt bra låt som jag håller på att spela sönder nu. Det är farligt...men jag kan inte hjälpa det. Det är nästan så att man börjar gråta.

Chiquita - Kungsängen - El promenado

Det blir ett kvällsinlägg idag med, snart dags för sängen återigen.

Dagen har bestått av skola och en hel del solandes på rasterna, promenad med Amanda och även en med bara min ipod till sällskap, mat hemma hos pappa och tv-tittande.

Åh juste, idag åkte vi också till lite företag som ligger strax utanför centrala Enköping. Inte hela klassen, bara jag, Amanda, Carro och så Kerstin, våran personliga chaufför. Vi hann dock bara intervjua två företag, men det ser ut att bli flera senare i veckan. De företag vi hann intervjua var Chiquita, som Carro förövrigt var väldigt exalterade att åka till då hon ville se hur mycket bananer dom hade (dessvärre fick vi inte se en endaste liten banan), och Kungsängen, där fick vi ju i alla fall som tur var se lite sängar.


Ja gott folk, efter en lång skoldag och två långa promenader så kan jag inte annat än säga att jag tror jag borde gå och lägg mig nu.
Sleep tight amigos

patience

Dags för sängen snart. Taggad på att börja övningsköra nu...känns liksom lite dags för det, dessutom så börjar vädret ge med sig och vägarna är inte hala längre. Lovely! Let me out on the roads!

Nej som sagt, dags för sängen. Men damnit, jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag längtar till sommarlovet! Varma dagar! Ny bikini! Sommarskor! Glass! och allt annat som sommaren har att erbjuda. En jäkla massa hoppas jag på!
good night

already

Det är redan söndag och helgen har bara svept förbi. Mina senaste dagar har spenderats i sällskap utav mina vänner. De nästan byttes av, och det har varit rätt skönt. Idag åkte dock både Amanda och Anna härifrån ganska tidigt så jag tog mig en långpromenad på 2 timmar i det här sköna vädret. Det var riktigt skönt, jag fick till och med lov att gå hem till min pappa innan jag började min promenad för att lämna min jack...det  var på tok för varmt för att använda den idag, i alla fall när man gick i rask takt. Solen värmde och det blåste lite lagom, och jag var heeelt i mina egna tankar och lyssnade på min ipod (vilken jag förövrigt kommit fram till är det bästa köp jag någonsin gjort).


ooh, nu kommer snart min pappa och hämtar mig, och jag som fortfarande sitter med turban på huvudet och blött hår... gotta go!

think friday

Sitter just nu med Anna och lyssnar på någon konstig låt. Hahah jag har ingen aning om vad den heter, Anna verkar kunna den i alla fall, hon sjunger med rätt bra.

Jag sitter och funderar på vad som får en in på olika tankar ibland. Jag var ute och promenerade idag, och igår, med endast min ipod till sällskap. När man går själv och tankarna får flöda fritt så drar det verkligen iväg (åtminstone för mig). Det är så svårt att kontrollera tankarna till något bra när du inte riktigt har kontrollen...logiskt. Jo men alltså du vill få det till något bra, när du har gått klart din långa promenad vill du ju känna dig klar och nöjd med ditt tänkande och vad du kommit fram till. Men sen finns det dom dagarna och dom promenaderna som inte är tillräckligt långa för att hinna gå igenom dom tankarna du vill. Idag har varit en blandad känsla på det faktiskt. Jag har tagit mig framåt något otroligt...men om jag tänker tillbaka så är jag fortfarande på ruta ett. Men det stämmer inte, inte enligt mina beräkningar, nej...jag har kommit längre än så.

Det är bra med sällskap. Jag lyssnar just nu på ännu mer av Annas sköna stämma. Hon pratar lite med sig själv ibland. Ibland omedvetet och ibland medvetet. Du är mysig du!


teapot - jackpot

Gårdagen var jättemysig och jag och Anna försökte förgäves få mig att gå upp i brygga...Det gick ju sisådär, jag är inte så vig som när jag var 80 ;)

Nu har jag varit ute på promenad, duschat, slängt in kläder i tvätten, städat lite i rummet och äter nu en skål med havre fras och väntar på Sara som dyker upp vilken minut som helst nu. Gud, jag känner mig riktigt duktig. Så kvällen kommer förmodligen bjuda på en promenad till kanske och te! We like tea!
Me like this pic!

sushi-mys

Hemma hos Anna. Just nu sitter vi och kollar på "Leila bakar"...konstigt att det nuförtiden finns hallonpizza och pizza med päron och choklad på...det låter liksom fel, men men.

Idag har vi käkat sushi. Mmmmm! Det var riktigt gott. Anna har även försökt lära mig spela schack, det gick väl sådär, jag vann första omgången, men det kanske inte var så konstigt med tanke på att jag fick hjälp utav Janne. Sen tror jag att Anna gjorde lite lätt för mig. Anyway, vi har också varit ute och gått en ganska lång bit idag, det var jätteskönt!

Nu ska vi fortsätta glo on das television!

morning sunshine

Vaknade för några timmar sedan av att Anna ville käka frulle. Så blev det. Efter en diskussion om Havre Fras och framtiden hamnade vi båda framför datorn. Home alone, mamma jobbar, Anton och Samira är hos pappa och ja, förutom Sigge så har vi ett helt hus för oss själva. Vad dagen har att erbjuda vet jag icke, det blir svårt att säga.

Jag tvivlar på att Fjärdhundras lilla affär har VitaminWater som Minna introducerade mig för igår. Taste's good! Den har också en rätt rolig beskrivning på flaskan, den rekommenderar jag att läsa, lite out of the ordinary.



destination: ringvägen

Hemma igen!

Minna följde mig till T-centralen där jag tog tåget som gick några minuter över fyra. Så nu är jag hemma igen. Mamma har städat och lagar mat just nu. Jag har bytt om till mjukiskläder och bosatt mig framför datan i väntan på mat. Ikväll får jag även sällskap av Anna, wonderful!

Fan så ledsen jag blev när jag vaknade imorse av ett sms som löd: "åh nej jossan...snö.." som Elin skickat. Jag gick upp och tittade ut..Helvete det hade snöat igen, marken var vit och och på vissa ställen bara blöt och slaskig. Usch, jag som på riktigt trodde det var över. Men efter vad jag hört så var detta bara en engångsförteelse och morgondagen skulle vara varmare. Let's see about that.



Ska du prata så får du va tyst

"När du vill, precis när du vill, ja när du vill, precis när du vill"... Åh, underbart att ha en reklamlåt på huvudet, verkligen. Haha fyfan det är sjukt vad den sätter sig, och jag har säkert sett den minst 15 ggr bara idag.

Tittar nu på "how i met your mother" med Minna. Legen...dary. Och ja, matkoman har väl varat i säkert 3 timmar nu sen vi började käka godiset. Dags att sluta äta nu.



fatso coming through

Baah, min mage är full och den spricker nog om några sekunder. Minna gjorde en riktigt god pizza som vi åt ute på balkongen i solnedgången. Oh så romantiskt! Minna satte till och med på sig ett par schtekar-brillor, som jag förövrigt inte skulle tacka nej till.

Gotta go!

(och nej, jag har inte ätit klart för idag...det finns liksom en chips påse kvar som ska ätas...och godis...illa illa, det kan ju inte sluta bra alltså. Och juste, liten bit kladdkaka kvar också, damnit, ska jag få plats på en vanlig stol i framtiden?)


fatso

Var jag inte fet innan så lär jag vara det efter ikväll. Vi har en hemmagjord pizza som väntar på oss till middag, frödinge kladdkaka till efterrätt, en påse lösgodis, en påse lantchips och cola. För att lyckas proppa i oss allt lär vi behöva vara vakna halva natten. Men men, lets see if we can eat everything.

Det blir alltså ytterliggare en dag till i storstaden för min del med min kära kusin vitamin.

Jag säger hej för stunden, nu ska vi fortsätta titta på "the runaway bride". Jag återkommer senare, om jag lyckas skriva något innan jag svullnat upp för mycket. Risken finns ju att mina fingrars storlek fördubblats.



fruängen by night/day

Idag vaknade både jag och Minna runt halv 1 tror jag. Robine gjorde frukost, omelett, bröd, kaffe, juice, sallad, you name it. Smakade riktigt gott. Vi blev fast framför datorn en stund och lite senare stekte Robine lite pannkakor. Mmmmm!

Gick ner till centrum och köpte oss en melon, cola och chips. Sedan bosatte vi oss på balkongen med en kortlek och njöt lite utav solen. Guuud vilket skönt väder. Man blir så sjukt glad av det.


Gårdagen spenderades med Minna och hennes vänner. Vi var hemma hos någon snubbe och tittade på en ganska kass Mumien film, åkte hemåt runt 2, tog en "pappas" (ungefär kebab med bröd) i väntan på tunnelbanan, sen hem prata en lång stund och sedan sova.



15.53 burger king

Nu har jag packat ner lite behövliga saker som ska med till Stockholm. Tåget går 15.13, vågade inte boka tidigare än så, mamma är så seg så jag hade nog ändå aldrig kommit iväg tidigare än så iallafall. "Det är ju så fint väder ute" ... det stämmer visserligen, men ändå.

Måste nog ner till pappa en snabbis innan jag sticker också, tänkte låna en tröja av min bror. Om han nu är så snäll och lånar ut den (a).


Bestämde nu med Minna att möta upp henne utanför burger king vid T-centralen. Låt oss hoppas att jag hittar dit, med tanke på att jag inte kan ringa henne då hon inte har någon mobil...haha!

Puss på denna dag!

Yellow Label & Crema di mascarpone

Det är precis vad min kväll består av. I hopp om att min hals och min snoriga näsa ska bli bättre tills imorgon. Ska också se till att pappa kan boka biljetten imorgon också, sen ska jag meddela Minna om vilken tid jag kommer, sen blir det en helg hos kusinerna i Stockholm.

Nu planerar jag att slänga in ett plagg eller två i tvätten och lägga in lite nya låtar på ipoden. Sen är det nog dags för mig att sova.

El foodo

Dags att tigga skjuts av Anton och Pontus ner till pappa där jag ska få i mig en bit mat. Sen ska jag förgäves försöka få tag i Minna. Let's see how that goes!

Glad påsk

Det blev ingen skola idag. För det första kan jag knappt prata, det är mycket värre med kråkrösten idag jämfört med igår. Sen känner jag hur lite jag hade orkat springa runt i skolan såhär. Men jag missar ju gröten och sista dagen innan lovet med mina pinglor.



At the moment sitter jag med halstabletter i munnen och flera pappersservetter uppbunkrade bredvid mig (och nej bilden är inte tagen nu). Glad Påsk på er människor. Mitt lov har ju börjat nu.

RSS 2.0