hey bro


Piff&Puff

My bro som ska få fixa min header... Snarast. Vi sätter en dead-line till på måndagkväll!

co-workers

Jag nämnde i förra inlägget att jag var ledig imorgon. Stryk det. Jag jobbade tydligen iallafall. Hade missat den tiden. Grejen är verkligen inte att jag inte vill jobba, det fattar ju vem som helst. Men när man är inställd på att vara ledig... då svider det fasiken till i jobbarkroppen som skulle vilja va ledig en dag innan jobbhelgen. Meeeeeen, som sagt, saftig lön i juli hoppas vi på.

Sen att jag trivs så bra som jag gör på Lindex, det är endast en bonus tror jag. Härliga co-workers!
Ungefär sådär umgås vi också på lunchen!

ha en trevlig bra dag

Jobb idag. Som igår vill säga. Försökte ta en outfits-bild, men det är lättare sagt än gjort. Min cam har ingen självutlösar-funktion verkar det som, vilket krånglade till det en hel del!

Men ni kanske ser iallafall? :D
Och en rejäl tumme upp för vädret, ni som är lediga lär sätta två tummar upp. Samtidigt som jag ber till gud att det är lika varmt imorgon, när jag är leeeeedig!

Puss på er, snart kommer pappa och skjutsar mig till bussen.

hi feet

För er som alltid undrat hur min fot ser ut in a close up! Here you go!

now what?

Nej hörni. Om man kanske ska ta sitt pick och pack och flytta till bahamas? Det här var ju inget vidare kul. Känner att livsglädjen sjunkit en smula och jag är inte så jättetaggad till någonting just nu.

Vad gör jag i höst gott folk? Finns det en guru som svarar på sånt också?



Dagens: Got it?

Man skalar/skär ju mangon! Hur vet jag nu detta? ..Jo jag frågade en fruktexpert. (Finns på utvalda ställen på Facebook)


Dagens fråga:

Hur äter man en mango?
Med skalet på? Utan skal? Som ett äpple? I små tärningar?
Som ni ser på bilden har jag redan försökt komma åt innehållet. Märks det att jag inte är van att äta mango?...Heheh

life as we know it

"Life as we know it" är helt klart en film som måste ses! Den innehöll allt jag söker i en film. Romantik, komedi och lite drama. Fruktansvärt snygga skådespelare också för den delen.
http://www.youtube.com/watch?v=ru8alOUo8yA&feature=related
Klicka på länken och kolla på ett smakprov av filmen. Jag skrattade som en galning!
Nu springer jag ut på altanen med en kanna citron-vatten och solar.
PUSS

Dricker du cider din fjolla? Nu äre fest

Tjejerna hade spetsat min cider. Märkte jag något?...Nej


Dagens: Got it?

Jag har ställt mig frågan

Varför frågar alltid personalen på Mc Donalds vad man vill dricka till menyn när man ändå tar dricka själv?

Jag fick svaret: Det ska bli rätt i systemet.


Det är säkert helt sant. Hur ska de annars veta vilken dricka som behöver påfyllning och tänk om personen väljer vatten? Enligt min vän Anna så är Vatten gratis. DÄRAV frågas det vilken dricka du ska ha till maten ÄVEN om du får ta drickan själv.

Got it?



we have a dream

Sitter och filosoferar med Anna. Hur vore det inte att tjäna en sisådär 200 000 kronor i månaden på att bara skriva om sitt liv. Rätt nice. Lägga undan 70 000 i månaden inför framtiden.
Men så är nu inte läget. Läget ligger till såhär. Jag och Anna jobbar i butik, vi tjänar en summa pengar och nu under sommaren har vi NADA timade helger och lediga veckodagar... I stort sett. Kul. Härligt!
Men solen skiner ju hörni. Ska vi försöka ta vara på det kanske? ;)

Fyfan för moln


:(

Midsommar-bilder

Bilder tagna med Martas systemkamera. Ni är alldeles för vackra älskade vänner. Tack för en jättetrevlig och lyckad midsommar!

midsummer

Tjena kompisar. För er som missat det så var det ju midsommar igår. Vi var alltså nästan hela fulla standard-gänget hemma hos mig. Plus några andra härliga människor, bland annat kusin Minna och hennes vän Malin.

Så vi började med lite fix hemma hos mig efter att ha hämtat Minna och Malin på tåget. Runt 4-5 började resten av ligan ramla in och festen var igång. 5-kamp(som blev 4-kamp) började med kubbturnering, vilket mitt lag vann. Vi var för grymma.

Efter det grillade vi, åt och sjöng snapsvisor som följdes utav en himla massa snaps och shots. Vi höll igång rätt bra ändå och efter det blev det irländsk julafton eller vad det nu heter, ni vet, snurra huvudet mot en pinne och springa in i mål. Det var en sjujäkla balans de flesta hade. Dock vurpade både Minna och Malin som båda två var i mitt lag...MEN hör och häpna, vi vann ;) med fina 1.07 som tid.


Från gårdagen, me and manniiiiiiiiie

I support my cookies

Stödjer inte min webbläsare kakor så stödjer inte jag honom!!


Jag stödjer kakor.

love to you

Jahaja... Här dammas det igen... Jag längtar tills jag slutar använda en liknande inledningsfras. Amanda t ex, hon gillar inledningsfrasen "Godmorgon din ringmuskel" Den funkar ju.

Idag och igår har jag jobbat. Jobbat, jobbat och jobbat. Imorgon är den dag jag längtar efter att stämpla ut klockan tre och säga "YAHOOO NU BLIRE FEST"... Inte för att jag någonsin skulle slänga ur mig dom orden. Men jag kanske åtminstone tänker dom (a)

Lite shopping har hunnits med i veckan. Fler jobbtider har bokats in. Jag har hunnit övningsköra en hel del och känner mig rätt bra trots allt. (Pappa...vi tränar på parkeringar lite mer sen..hehe)

Förövrigt så älskar jag Lindex-crewet på Hälla, mina fina vänner, min pappa och min mamma... Jaaaa Anton och Emil också så klart. I LOVE EVERYBODY

Nej...vänta, stryk det sista!!! Backa bandet! Jag älskar inte UL...inte busschaffisen som körde turen till Västerås idag heller. Pucko var väl bara förnamnet, men det är väl hans problem och inte mitt ;)

Sådär.. nu har jag fått skriva av mig. Återkommer inom kort!


Grodan boll

raindrops keep falling on my head

I'm never gonna stop the rain by complaining.

When i loose track of time

Dålig uppdatering. Men ni känner ju mig. Det är ju mainstreem på min blogg.
Men ändå tittar du in här ibland...YOU LIKE ME! :)



Idag regnar det. Idag är det visning. Idag laddade jag ner Microsoft Silverlight för att kunna bifoga mitt CV på hotmailen...Det funkade då.
Idag äter jag Halloumi-ost.
Helt solo.

Dagens Klockis:

  • Min insändare till stadens tidning är med på S.3 idag.
  • Mer jobbtider!! = Mer pengar!!
  • It's FRIDAY och Rebecca Blacks video IS GONE from Youtube, Jag hör änglakören
Good day today Josy



Jag har även städat poolhuset at daddys place.

I Cross my fingers!

Håller tummarna för dig!

today

Efter förra rage-inlägget kommer jag nu tillbaka med ett vanligt inlägg.

Hej! :)

Igår jobbade jag mellan 8.30-18.00, vilket var riktigt trevligt som vanligt. Jag trivs. Och resan dit hjälpte pappa med... så än så länge har jag inte stött på reseproblemen.

Efter det har jag umgåtts med mina kära vänner Anna och Amanda, väldigt mysigt. Imorgon blir det till att hjälpa min kära far med att städa och slänge grejer. Så jag ställer till och med klockan.

Händer något intressant så uppdateras det här :)


Jag och en Elon på champagnefrukost ;)

åt helvete med kollektivtrafik

JÄVLA SKITBUSSAR OCH UL!!!!!!!

Vilket rickspucko är det som kommer på den brillianta idén att satsa på Expressbussar som INTE stannar på lika många busshållsplatser?? ÄR INTE DET SJÄLVA GREJEN MED BUSSAR? Att de kan stanna på fler hållplatser än tåg kan. Hur värt känns det egentligen att åka in till Västerås Centralstation för att sen därifrån behöva ta stadsbussen ut till Hälla? Mitt nuvarande busskort fungerar inte ens på stadsbussarna i Västerås. Det blir alltså både krångligare OCH dyrare för mig att åka till Hälla nu. Hälla Köpcenter som faktiskt ligger på rätt sida när man kommer från Enköpings-hållet.

Att sluta klockan 18.00 nu resulterar alltså i att jag är i Enköping 19.21 istället för 18.50 som jag vanligtvis brukar vara inne till.

SCREW YOU, UL!

När jag har körkort och bil finns det inte en chans, INTE EN CHANS, att jag väljer att åka med er, om ni inte fixar detta. Måste jag välja något så väljer jag SJ i sånna fall.



Kollektivtrafik my ass. Kollektiv bestraffning är vad det är... för att någon idiot inte kan tänka längre än vad näsan räcker, ska vi andra få lida. 


fuck my life

Skön reg.plåt som jag och Anna såg på vägen till Fagersta i fredags. FML

Jag tittar inte på simpsons

- Homer! Use the forceee.....
- The force?
- The FORKS!

Fin student i fredags!

Finaaaa!

kolmården med my girls




En heldag på kolmården med Anna, Elin, Amanda och Sara. Vi hade fruktansvärt kul. Både på resan dit då vi råkade köra för långt in i Norrköping än vi egentligen skulle. Det regnade också en skvätt, men det stoppade inte oss, vi köpte varsin regnponcho och problemet var borta.

Dock dissar jag Kolmårdens nya safari. Det hade varit roligare att åka bil igenom djurens skogar än att åka en linbana/gondol 2 meter ovanför marken. Annars var allt prima.

Världens gladast gubbe


Var tvungen att ta kort på en snubbe jag såg i tidningen härom dagen. Gotta love him. Jag ler jämt när jag ser den här.

For your information


FYI People, Det här är den godaste tandkrämen någonsin. Den är så god att jag kan äta den direkt ur tuben. För er som inte vet vilken tandkräm ni ska välja...Sluta leta, här har ni den!!

Landet för längesedan


Schleten.............. 

Just nu: Letar jag efter Landet för längesedan på internet. MUST HAVE


student


Jag har säkert glömt lägga upp bilder på hur min studentdag såg ut... Här har ni åtminstone ett smakprov på hur jag såg ut!

Man, I feel like a man

Är hemma hos pappa och påtar i trädgården. Kört grästrimmer som sköt iväg små grässtrån och smågrus på mina bara ben. Jag är en sån viking. Just nu grillar pappa kyckling och jag tar mig ett break. Solen har gått i moln men annars har den varit framme flitigt. Det vill säga, jag och pappa har även svettats som män


Det ser så mysigt ut just nu med humlen som växer upp på altanen och allt.

M!

I said: Put your ass up in the air. And she did.. Litterally.

today, tomorrow and over-tomorrow

Idag väntas tre timmars jobb. Lite halvtaskig tid kanske, men det är fortfarande något och jag får träffa lite kära vänner igen. Även planera lite fler tider som ska jobbas i sommar.

Därefter ska jag hem igen och chilla järnet till IMORGON.

På fredag tar en älskad vän och svägerska studenten. Min älskade Samira. Jag vet ännu inte hur det blir med firandet ända hemma hos dig Samie eftersom att mamma jobbar och inte heller riktigt vet. Men jag ska ordna det. Jag har iallafall planerat att stå längst fram i publiken av människor längs gatan när du hoppar runt där. Jag och Antonio. I miss you already och du kommer vara snyggast på flaket!!


PUSS

road trip

Imorgon ska jag iväg någonstans med mina kära vänner. Kan ni gissa vart? Jag ger er några ledtrådar.

- Restid till destinationen ca 2 timmar och 30 minuter
- Safari
- Delfiner

Den som inte fattat vinken nu borde kanske inte ens spekulera ;) WOHOOO!

ny header


Poteniell header? Dont you think? :D Nu återstår endast problemet att sätta in den där uppe (a)

Loffly frend

*Lyssnar på musik*

Anna: Åh jag älskar Chris Brown!!

....Så var det Ne-yo



Vad gjorde vi igår?


Pastell och vitt

Pastell och vitt - En oslagbar kombination läste jag någon gång förut. Ännu en gång ett klädbyte. Jag tror jag kör på det här...Heheh

BBfinal

Jag vet inte hur många gånger jag ändrat outfit idag. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig.

Det är tur att jag inte ska någonstans idag. Jag har varit hemma hos Anna redan och firat Maria som konfirmerade sig idag. Vann 2 ggr på kubb gjorde jag också, with a little help from Elin och Albin. Sen har jag kommit hem och som sagt installerat camen.

Nu väntas snart BB-FINAL!!!!!!

jajamensan camen funkar


1..2..testing

Återkommer inom kort... Jag har inte fått igång camen ännu. I CALL YOU RIGHT NOW DADDY

home sweet home

Hemkommen efter 2 dagar på Ljusterö. Curres mansion. Total relaxing tillsammans med en del av släkten. Väl hemkommen inser jag att jag verkligen tagit studenten. Inne i mitt rum möts jag av gosenallar, rosor, champagneflaskor och en hel del presenter. Det kanske låter rörigt, men en söt lite husmus har varit här och städat. PUSS PÅ VÄRLDENS BÄSTA SAMIRA!

Just nu skriver jag från en underbar liten laptop. En studentpresent utav min far. Jag var nära att börja gråta när jag insåg att jag fått den. Så just nu håller jag på att installera drivrutiner som kan vara nödvändiga att ha samt laddar ner en del program som jag lär behöva. MSN installeras in this very moment. Camen ska också installeras och efter det kan jag börja ta kort på mina presenter så att mina små läsare kan få beskåda mina studentpresenter.

Förövrigt var min studentdag världens bästa.

PUSS på alla er som gjorde den en dag värd att minnas!

RSS 2.0