michelinbaby goes russin


Spenderar min kväll med russin, tv och mammas dator i knät. Det har jag förtjänat sen min promenad innan middagen.

Min mamma drog nyss bästa kommentaren på länge. Jag tittade på ett gammalt bäbis-foto på mig där jag kommenterade mina tjocka michelin-armar.
- Men man ska ha michelin-armar som liten!!!
Sa hon argt och blängde på mig. Hahah


salut

Nu börjar vi om från början!

Damn it, its already too much time spent on that.. Thank you but im done thinking




epic fail?

Fail...


...är när du tappar ipoden i en vattenpöl under bussen.


Epic...

...är när den fortfarande fungerar när du tagit upp den ur pölen.


Min kära ipod tappades under bussen idag. Min vän Carolina såg detta och jag hann plocka upp den innan bussen körde iväg (vilket hade lett till ett förödande slut för min ipod, då den låg nästan precis bredvid hjulet). Den fungerar fortafarande. ÄNGLAVAKT på min lilla ipod.

Nu väntar jag och damerna på bussen! Ciao!


:)

Fruktansvärt dålig uppdatering. Men så kan det bli på helgerna och veckorna när man har ganska fullt upp eller ingen lust att blogga. Sommaren närmar sig med stormsteg vilket får mig att hellre vilja spendera tiden utomhus om dagarna och umgås med vänner på kvällarna. Sommaren kommer bli en dålig uppdatering hela den.

Väntar nu på mat hos min far och efter det ska vi förmodligen ut och övningsköra lite grann..heheh


drive

Har äntligen fått hem övningskörs-pappren och får börja köra med min faaar! Väntar nu bara på att få hem pappren om att få köra med min mor också.

Wihiii!
Nu blir det en sväng in i duschen sen sova!....kaaanske försöka klara av level 70 på fozen bubble som förövrigt verkar helt omöjlig. Måste dock rekommendera det onödiga mobil-spelet, det är ett underbart tidsfördriv.
Bild från lördagskvällen
Hyvä yötä!

laddergoat

http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY


Rekommenderar hela världen att se det här klippet...jag dör! Jag skrattar varenda gång jag tittar på det. Det är helt sjukt!

Gårkvällen


Vaknade imorse utav ett bi som surrade och försökte ta sig ut genom det stängda fönstret. Inget speciellt skönt att vakna till. Det blev i alla fall frukost hemma hos pappa med Robine och Minna. Vi var nog hemma hos pappa runt klockan 3 igår och det var nog på tiden.

Söta Salli är på bilden. Den finska släkten är fortfarande kvar. Minna, Robine, Sanna och Curre åkte för någon timme sen. Sååå dagen spenderas med resterande delen av släkten och att bara vila upp sig inför ännu en dag imorgon i skolan.

heippa

Nu är det snart dags att kila ner till min far för att ta ut en välförtjänad nap!

Festat? Oh ja, det har vi gjort. Jag tacka för gott sällskap och god mat. Nu är det ajökens för mig och kudden kallar mer än någonsin...Tur att man bara har någon kilometer i nattsvart omgivning att vandra då. Doooock får jag ju sällskap utav två riktigt fina damer, nämligen minna och robine som för övrigt är ett par riktigt goda töser. POSS POSS för er mina damer och resten utav kvällens söta gäster och vänner! Me love you!

Nu letar Malena febrilt efter sin tandborste...som hon faktiskt vet att hon la här på väskan bredvid.
Bilder kommer väl imrogons!
Goooodnight!

tomorrow

Japp imorgon is the big daay!

Anton och Samira, mina homies kommer hit tidigt imorgon hemifrån pappa. Samira ska locka och fixa mitt håår, weeee! :D :D Och om hon hinner, kanske även sminka mig med ögonskugga lite snyggt.

Trots att jag är suuuupero-mätt, funderar jag på att plocka fram det stora dumlepaketet jag stoppat in i garderoben, som jag fick av Heikki tidigare idag...hehhe no good idea. Vi åt mat allesammans utomhus runt klockan 9, sen middag med andra ord. Men mysigt och trevligt.

Som sagt, imorgon ska vi vakna rätt tidigt. Så egentligen borde jag kanske duscha åtminstone håret nu innan jag går och lägger mig så att det åtminstone torkat imorgon. Och även för Samiras trevnad om hon nu ska vidröra dessa oljetäckta strån...blää



Ja titta, där sitter jag ju... lite halvt trött med flottigt hår och smink som måste tvättas av. Ska jag orka resa mig upp och tvätta håret, ansiktet och gå och lägga mig? 
To be continued...

äter...

Har hittills inte fått någon jättebra bild på lilla Salli än, mobilens kamera är inte den bästa. Jag hoppas på bättre bilder under helgen. Söötunge!

Här lagas det mat och med det sagt kan jag säga att den här helgen kommer bli min undergång. Hahah mormor lagar på tok för god mat.
Det luktar grillaaaaaat!

mysig ankomst

Nu har dom anlänt, och det luktar redan mommo i hela huset! hihi.

Salli är jättesöööt!

Vi har precis ätit sen middag och pratat och skrattat lite. Mysigt att ha dom här faktiskt, så länge sen dom var det.

Nu ska jag väl återgå till att beskåda söta lilla Salli och umgås!



rooomie


Rummet har fått en ganska fin makeover på bara några dagar..okej, sängen är ju inte ny direkt.. men jag tog kort på den för helhetens skull. Men som sagt, nytt skrivbord och sådant. Tyvärr hittade jag inga "före"-bilder, men om jag gör så lovar jag att ladda upp dom. Men ni som sett hur det såg ut innan, såhär ser det ut nu!

köpa mat

Kom precis tillbaka från en storhandling med min mor. Det blev en sväng till många olika affärer och som precis som jag trodde så är det det gamla vanliga "hmm jossan, vilka servetter ska vi ha?", "Bordsduk..120cmx6m, ska vi ta den eller ska vi ta en större?". Det tar minst 20 minuter att välja ut olika sorter utav allt. Meeen idag klarade vi oss ut ur affärerna hyffsat snabbt.

Städningen och bakandet fortsätter. Idag kommer släkten från Finland som sagt, vilka består av Heikki, Mommo, Anu och lilla Salli (vet inte om jag stavade rätt där..men det är finskt iallafall).


Ser ut att bli sol här på lördag! Det fick min mor att skutta runt lite extra av lycka.. haha



Me and Carolina!

encore sourd de la veille

Sitter nu och tar en time-out från att göra de underbara dammsugarna (punschrullar kallas dom utav vissa, i vårat fall madeirarullar). Mamma pratar i telefon just nu så jag passar på att varva ner. Imorgon kommer släkten från Finland. Dock inte förns senare på kvällen!
Bjuder på ett riktigt happy face

Låten som fastnat på repeat på min spotify är Alors on dance - Stromae. Lyssna på antingen youtube eller spotify, båda länkarna är där.
http://www.youtube.com/watch?v=J9yzoTHP9HY
Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
Ciao så länge!

Matildas läxa

Notis för min kära elev Matilda. Jag vill att du håller din svenska i form, därför har jag här nedan skrivit några fraser du kan träna på att säga.

- Hej, hur mår du?
- Jag har en hund.
- Nationalencyklopedin
- Vi ses i augusti din svensktalande-groda!

Hahaha. Skämt åsido, hoppas att du har jätteroligt i Jersey, eller det vet jag nästan att du har.


Anyway, sitter hemma hos pappa, har lagat maten nu, all by my self. Pappa åker snart iväg och Anton och Pontus sitter och skriker åt något spel i rummet bredvid. Uppdatering senare, imorgon kommer the relatives! (Matilda, det där var engelska, det finns inte i svenska ordboken)


Grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma 50 år. Det kommer ju som sagt firas på lördag. The big day. På torsdag, i övermorgon, kommer släkten från Finland.

Love you mom!

Imorgon väntar nationellt matteprov, företagsmässa och idrott... Ovanlig men rätt skön dag!

kippis = skål på finska


Sitter med de vackra brudarna på bilden.

Inte på humör alltså. Seg, trött, halvt irriterad. Tur att jag kan sysselsätta mig med att umgås med glada människor. Thaank you people. My peeeps! Ma homies, Bro's,  Sistah's... okej, dont push it jossan. Kippis för er mina sötnosar!



i've been looking for freedom

Skolaaaa. Sitter på första lektionen och väntar väl i stort sätt på att få sluta snart. Efter det blir det lunch och resten av de resterande lektionerna. Dock slipper vi en lektion tror jag.


Sitter med min underbara klass i datasalen. Hahah dom är för sköna ;)

Pyttipanna i skolan idag. (y)


slutspurt

Nu börjar snart måndagen igen...oj, fel av mig. Den har redan börjat.

I detta fall blir det en kort transportvecka till helgen. Torsdag och Fredag ledigt, Lördag, is the big day.

Sååå sova var det ja.. Men innan dess tänkte jag säga att jag fått in ett nytt skrivbord på mitt rum. Skitsnyggt faktiskt! Och det är tack vare mina grannar. Det lyfte upp rummet!


Me and El best friendo

och med den vackra bilden säger jag godnatt!

dont fall off

Jag blir deprimerad...det känns som att jag håller på att tappa allt mitt hår. Så fort jag rör det så lossnar minst 5 hårstrån :( What's wrong with my god damn hair?



Beroende gossar missnöjda med tillfälliga korken



Vid matbordet diskuterade pappa och Anton den nya BRAVO-förpackningens kork. Den har tydligen ändrats. Pappa berättade att han till och med skickat ett mail till skånemejeri och klagat på den nya korken. haha. Komiskt. Han hade tydligen öppnat den en gång och helt plötsligt hade hela korken med lim och allt lossnat, så att den inte gick att försluta igen. Dagen efter hade han köpt en ny juice och efter mycket om och men när han fick upp korken visade det sig att det inte ens var ett hål ner till juicen. Han fick lov att öppna den som ett mjölkpaket tillslut.

Idag hade han fått svar från skånemejeri som skrev att det är tillfälligt och att det är ett annat företag som stödproducerar förpackningarna under 2010 medan de utökar sin kapacitet.

Min kära pappa och bror kommer lida under 2010, båda två är nämligen läskigt beroende av BRAVO apelsinjuice. Hahah sköna ni är gossar!


flowers&taco

Hemma hos pappa min pappa just nu. Har ätit tacos och pratat med Anton och pappa lite om helgens planer. Hemma hos mamma hjälpte jag till med att plantera blommor i rabatterna och vi kom ändå ganska långt. Dock vet jag att hon nu kommit mycket längre, hon ger nog inte upp bara för att jag går ner till pappa för att äta.

Imorgon är det introduktionskurs för övningskörning som gäller. 9 o'clock sharp ska vi vara där, och sen håller det på ända till halv 1. Inte så jättefrestande att sitta där i så många timmar kanske, men samtidigt väldigt bra att få det gjort, så jag kan inte annat än se det från den ljusa sidan faktiskt. Weee! Övningskörningen är inte så långt borta nu i alla fall.



hej

Sitter i skolan och återigen detta väntande på något, är det inte lektion så är det bussen, är det inte det så kanske det är mamma som ska hämta mig (vilket det är i detta fall). 

Idag har vi haft muntligt nationellt prov i engelska. Det kändes bra och jag Calle och Elin var riktigt duktiga enligt mig. Idag återstår väl mera krattning och att fortsätta hjälpa min mamma med förberedelser.


Mamma lär komma vilken minut som helst just nu.


Network connection warning

Sitter i skolan och väntar återigen på matematiken.. Idag väntar krattning och att hjälpa min mamma med andra sysslor som hon behöver hjälp med.

Förövrigt så hatar jag att sitta vid skolans datorer när "network connection warning" spökar.. Det hackar, laggar, går segt, och ibland loggas man till och med ut.


Amanda är bästa i hela världen!

Och idag äter vi potatisgratäng med skinka .. tror jag. 

POSSPOSS


Dusch och sova

Sitter nu och tittar igenom olika klänningar på modegallerian.se. De flesta utav dom är jättefina, vissa är dock inte snygga alls. Jag borde i alla fall ge mig ut i en butik snart och leta upp något att ha på mig på min mammas 50 årsfest.

Men, nu ikväll återstår det att duscha (vilket jag är mästare på att skjuta upp till klockan 01.00, då det är för sent och jag är för trött), mer vet jag inte. Jag borde väl försöka få det gjort nu innan det blir för sent som sagt. Sedan är det sängen som gäller.

Sammanfattning av dagen då:

Plus 
  • MVG på inköp&varuhanterings-provet
  • Nya leggings inköpta
  • Skön dag i skolan
  • Glad mamma (Dansade runt till mozart här för ett tag sen)
Minus
  • Ont i foten (reason: unknown)
  • Småregn och växlande väder
  • Bastu i bussen -.- (sänk värmen)

Grönt överallt vill jag ha också!

GOOD NIGHT!

krattat ihjäl mig

Nej, jag har inte skrivit fel och menar inte "skrattat" ihjäl mig. Jag har nämligen varit ute och krattat baksidan, till min mammas belåtenhet. I cirka en timme i sträck höll jag på och jag känner nu att jag nästan fått blåsor i händerna..hahah oops.

Nu ska jag kila och äta lite mat med min mor.



tervetuola

Fick MVG på inköp&varuhanterings-provet och känner mig riktigt nöjd.. 35 av 36! Strålande!

Väntar nu på bussen, tuggar tuggummi, och känner mig allmänt seg.
Det blev ett par svarta leggings med lite detaljer på från lindex för min del. Ett välbehövt inköp!

Moi moi


vår kära datasal

Tillbaka från lunchen. Nästan hela min kära klass HP2 har samlats i datasalen. Myyyysigt ungdomar!

Vi väntar på matte allesammans och efter den lektionen tror jag att jag kilar upp på staden och köper nya leggings, om jag hittar några vill säga.
Mycket mer vågar jag inte säga om resten av dagen. Det är torsdag, vad som helst kan hända. Elin kan go crazy och börja dansa på borden..vem vet? Carolina kanske kör en favorit i repris och försöker peta i datorerna med strömledande-material.


mobil-blogga?

Sitter nu i skolan. Torsdag, längsta dagen på veckan tror jag, eller det känns så.

Jag måste komma på ett bra sätt att kunna blogga från mobilen.. jag har en htc magic och när jag går in på internet med den kan jag inte skriva här på bloggen. Jag har försökt hitta hjälpmedel på android market men hittar ingenting som inte innebär att jag måste starta en ny blogg. Jag undrar hur jag fixar det. Är jag allmänt dum och missat något superenkelt, för jag förstår nämligen inte hur jag ska blogga via mobilen, hehe.



Saknar fotolektionerna lite grann


hej smörgåstårta

Har precis ätit mammas smörgåstårta och firat Anton. Kunde inte smakat godare!

Det har varit en skön onsdag och nu återstår bara 2 ynkliga skoldagar innan en ny helg igen. Veckan därpå kommer gå mycket snabbare då vi är lediga torsdag och fredag. Men än så länge är det bara lugnet innan stormen..snart börjar paniken, släkten kommer nästa torsdag och vi firar mamma på lördagen, kan inte bli annat än stressigt.



grattis bror min

Grattis min kära bror på 19 årsdaaagen!
Om ett år är du kapabel till nästan vad som helst Antonio.


Vi firar med smörgåstårta ikväll (därav kokandet av ägg) och andra godsaker.

pulver

Sitter hemma och kokar ägg och har precis tagit disken nu. Lyckades med mina klumpiga händer välta ut en mjölpåse på golvet. The achievement of the day, tror jag!
Pratar skype med Anna också. Jag tror alla mina damer är på väg att skaffa skype nu, wonderful! hahah me like

Pwesse


Sitter i skolan. Skrattar lite åt mina klasskamrater som är fruktansvärt roliga. Och den här bilden hjälper ju också till med skrattet en del.

Nu väntar snart lunch, och eftersom att jag försov mig imorse blir det ingen idrott för min del idag. Skärpning jossan. Var också tvungen att springa tillbaka till huset imorse och kolla om kaffebryggaren verkligen var avstängd..kommer in andfådd eftersom jag vet att jag redan är sen..Den var avstängd..great! Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka minnet lite grann.

Sen ber jag till väderguden, håll sverige varmt. Jag planerar en promenad idag.

På lördag blir det introduktionskurs på trafikskolan. Äntligen blir det av.


if it means nothing to you

There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt
It’s still a little hard to say what's going on
There’s still a little bit of your song in my ear
There’s still a little bit of your words i long to hear
There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt


There’s still a little bit of your song in my ear
There’s still a little bit of your words i long to hear

It’s still a little hard to say what's going on

bilder m.m


Bilder från valborg. Vi var rätt duktiga på att byta location, så det är rätt blandade bilder alltihopa. Samlades rätt mycket skräp där i ekonomikum. Tackar er i alla fall än en gång för kvällen.


Dagen efter hemma hos Anna testade vi på att köra någon söt "mini-bil" (tror dock inte det heter mini-bil) ...ganska rolig sysselsättning sådär dagen efter.

plugg

Skön helg. Gårdagen spenderades med Anna. Rädda som harar är vi, men ingen kan väl klandra oss för det. Nu har Anna åkt hem och kvar sitter jag med lite söndagsångest.

Tänkte att jag skulle ladda upp bilder från helgen senare, nu väntar plugg, dusch och egentligen skriker väl mitt rum efter lite städning...

Två prov imorgon, inte pluggat något alls, därför jag tänkte börja plugga nu.

Helt solo hemma hos mamma just nu, rätt skönt. Borde kanske ta vara på den tiden och skruva upp volymen lite extra och plugga skiten ur den där inköp&varuhanterings-boken.


I väntan på bilderna från helgen får ni den här vackra bilden att fästa ögonen vid. Cafeteria-skoj med amanda och elin tidigare i veckan.

valborg

Japp igår var det som sagt valborg. Vi spenderade dagen och kvällen i uppsala. Otroligt mycket folk överallt och väntan på att kunna gå på toa var minst en halvtimme om man inte valde att gå på baja-maja. Vi träffade på några intressanta människor och umgicks och hade trevligt.

Jag orkar inte gå igenom alla detaljer, men vi var både i stadsparken och i ekonomikumparken. Vi åt både glass och sallad. Det kryllade av poliser i gula västar.

Hahah klockrenaste på hela kvällen kanske var när vi precis klivit av bussen och Elins väska går sönder. Den var med andra ord på tok för tung. Haha "POFF" hörde jag bakom mig och där stod Elin med väskan på marken. Dessutom är jag skyldig henne en russin och nötmix eftersom jag snodde den på bussresan och fick med mig den hem till Anna.

Tack för kvällen tjejer och killar.


RSS 2.0