hej då sverige

Nu är det bara någon timme kvar tills min kära far kommer och hämtar mig. Då bär det av till Arlanda. Jag hoppas på att mitt plan slipper förseningar, men det verkar lite som att de flesta planen har drabbats av snöovädret. Så länge det inte blir inställt är jag glad!!
Liiite nervös, men såå himla glad (a)
/jh

Imorgooon

Idag kom jag hem med tre-bussen eftersom vi fick sluta tidigare från idrotten. Väldigt skönt.


Idag har vi även fått traska runt i snön. Herregud säger jag bara, jag var inte beredd på såhär mycket snö. Och mammas prognos imorse var att det skulle bli storm, och jag kan väl inte säga emot direkt. Det gick inte att öppna ögonen helt där ute. Det var helt sjukt.
Jag hoppas inte det blir några förseningar imorgon med flyget bara. I snöstormen och allt!



Nu sitter jag i alla fall här hemma och tänkte fortsätta packa ner saker som jag inte får glömma. Nu är det vääldigt nära, imorgon vid den här tiden sitter jag på flygplanet (om det inte blir förseningar vill säga).


/jh

kvällskonversation med Louise

Hahaha!

närmar sig nuuuu

Är det bara jag, eller har allt i skolan bara blivit jobbigare?
Man blir stressad för alla dessa saker som ska lämnas in, och dom verkar inte ta slut heller. Pang bom - som jag sa idag. Allt ska vara gjort så himla snabbt. Men återigen har jag tagit mig igenom dagen!





Det är riktigt nära nu. Ikväll ska jag tvätta kläder och packa det mesta skulle jag tro, lika bra att ha det mesta gjort idag! Wihiii :D Nu kan jag inte vänta känns det som, även om jag är lite nervös vilket säkert kommer kännas lite mer på torsdag förmodligen hehe. Snart snart snart <3
/jh

slarvjossan

Det är bra jossan, starkt jobbat! Snart är det dags att skaffa en sån där snygg nyckelhållare som jag hade när jag var yngre och hängde i hällan på jeansen. Herregud... Från och med nu ska jag ha uppsikt över mina nycklar. Men jag måste faktiskt få säga att det inte var helt och håller slarv från min del. Visst, det var jag som lämnade dom bredvid Carro. Men sen att en lärare råkar ta mina nycklar och springa iväg med dom, DET är inte mitt fel. Efter långt sökande hittade jag nycklarna på min lärares skrivbord, haha. Lyckat!




Om ca 10 minuter går bussen hem. Det ska bli så himla skönt, dagen i skolan har varit så grymt jobbig. Väldigt lite raster och väldigt mycket plugg. Men jag överlevde dagen idag också. Imorgon väntar prov...HURRAY!



Ikväll kör vi gympa med tanterna, flickor. Vilket tempo.

/jh


sovmorgon (y)

Idag har vi sovmorgon...Underbart, med tanke på att vi ändå måste ta den tidiga bussen in. Jaja, jag får se det som en mjukstart och slappa lite här i datasalen.

Imorse mådde jag inte så bra. Det svartnade framför ögonen på mig två gånger, konstigt. Men det gick över efter att jag vilat en stund så det var nog bara lågt blodtryck eller något.

Idag står det mycket på schemat. Innan lunchen har vi Maggan. Efter det kommer jag inte riktigt ihåg vilken ordning lektionerna kommer, men turismen ska i alla fall lämnas in och på företagsekonomin ska också gå igenom de viktiga sakerna till provet imorgon.
Det börjar kännas lite stressigt nu. Men jag har bestämt mig för att börja packa det första ikväll, och det borde egentligen inte bli så stressigt då.  


/jh


sunday bloody sunday

Tjena hej!
I det här fallet känns inte min söndag så värst farlig om jag ska vara ärlig. Det betyder bara att detta är en dag närmare torsdag, längtaar! :D
Igår kom min Banananna hit och vi babblade nog igenom hela kvällen. Först hemma hos mamma, senare på SG, och det fortsatte vidare hos pappa (där vi förövrigt bastade och även fick sällskap av Thomas och Stefan).
Dagen idag har gått till att spana runt lite på Åhléns med min mamma. Nu är vi hemma igen och jag börjar känna mig lite hungrig...
Auf wiedersehen, eller nått!
/jh

en självklarhet


Man får inte blunda. Man får inte blunda för det dåliga för att någonting annat är hyffsat eller bra. Det gör dig blind. Det är då du hamnar i ett spår, du ser bara det bra, och lever på den känslan. Du puttar bort det dåliga, det finns inte. Trots att vi alla andra ser det.
Det är när det självklara blir höjdpunkter, när något som borde vara en självklarhet blir till en engångsföreteelse som du måste leva på tills nästa höjdpunkt kommer.


Öppna ögonen. Helt.


Det kan bara bli bättre om du själv inser vad som är felet, det är aldrig försent.

I don't want the sparkle in your eyes to go away.

Fridaay

Dagen i skolan har varit ganska lång.
Jag flätade håret innan jag somnade igår, guuud va fint det blev imorse... Jag såg ut som självaste Thomas Di Leva, så håret blev uppsatt i en fin liten tofs på huvudet.
Klockan 13.00 var det dags för utvecklingssamtal med pappa och Maggan och det gick väl bra.
På bokföringen var vi alla för (över)trötta för att jobba, så det blev mycket snack men ingen verkstad på den lektionen. Efter det följde både Elin och Carolina med mig upp på staden och hjälpte mig leta rätt på ett par nya tights. Det blev ett par svarta lite tjockare från Lindex, Bra då var det fixat!

Sen mötte jag och Carro upp Joakim. Han var hungrig...och det gjorde inte mig och Carro någonting alls, hehe. Vi hamnade på coop vid bullarna och munkarna. Sen fastnade vi också vid smakprovningen. Typiskt tänkte nog jocke...Gott tänkte vi.
Bilder från dagens rabalder

hamhamhamhamhamham

Jag saknar dina ord, jag knappt förstår, men som faktiskt säger allt ändå..

21 Januari, datasalen

Nu sitter jag med mina kära tjejor i datasalen än en gång. Dom är lite sura på mig...eller i alla fall Elin och Carolina, dom vill inte sitta här, haha. Elin jäspar och ritar i sin engelskabok. Förlåt Elin! Jag ska gott göra dig någon gång.

Snart börjar engelskan. Efter det ska jag upp på gymmet med min kära vän Caroline och där blir jag kvar tills min mor kommer in till stan, förmodligen. Amanda den trötta kotten missade bussen imorse...varför är jag inte förvånad? Bättre lycka imorgon, Amanda.

Imorgon är det freeedag! ...baah det börjar närma sig :D:D

/jh

Zzzz

Somnade efter maten hemma hos pappa. Tänka sig vad trött man kan vara. Känner mig som en riktig zombie, men vad ska man göra?


När jag läste tidningen imorse hittade jag en lite intressant sak på sista sidan. I tidningen hade de svurit och använt ordet "jävel"... Det hade min kära mor uppmärksammat och hade då skrivit på tidningen med bläckpenna: "INTE SVÄRA" hahaha. Herregud vad jag skrattade när jag läste det.

/jh

20 januari

Sitter just nu i datasalen i skolan och väntar på att idrotten ska börja. Bara tjejerna på idrotten idag, vilket borde betyda...inga bollar i huvudet idag, haha.
Imorse var jag så trött att jag kunde somnat på samhällskunskapen, men jag piggnade till lite senare och nu efter lunch är jag i full gång igen. Full rulle...Full fart. Och jag som inte tyckte jag gick och la mig så sent igår ändå...hehe.

Även om det blivit varmare i landet nu, så går jag ändå runt och fryser, hela tiden. Jag är ganska trött på det nu, det kan gärna få bli sommar.


Ca: 8 Dagar, 5 Timmar, 2 Minuter och 29 sekunder!

Back on track

Tjoho!

Jag har nu tillsammans med min bror uppdaterat min blogg lite grann. Vi får se om jag tack vare detta kommer skriva mer, men jag har i alla fall planer på det. So here we go!

Idag har varit en riktigt seg dag...sprungit runt till olika klassrum för att få reda på mer om de individuella valen vi ska välja. Jag är inte helt säker än, men jag har lite koll på vad som verkar intressant nu åtminstone. Jag kom hem någonstans runt halv fem, och sedan dess har jag inte hunnit göra så mycket mer än att ha ätit, fixat bloggen, gått hem till mamma, varit osocial och suttit vid datorn. Det var allt för denna tråkiga tisdags eftermiddag...jag ska väl hinna duscha också...juste!


Biljetten är bokad, baby!


/ jh

Mina Kära vänner

Jag ville bara säga, att jag är ganska så cool. Faktiskt. :) va tycker ni om det? :D
/TnT

RSS 2.0