Müsli

Idag skulle jag göra något så lätt som att välja vilken müsli jag skulle köpa. Ställer mig framför den stora hyllan med flingor och inser att valet inte kommer bli så lätt som jag trodde. Det fanns cirka 30 sorter (eller åtminstone 27 olika, jag räknade).

Först måste man välja ut vilken av de olika märkena man ska välja? Axa, Finax, Frebaco, Saltå Kvarn, Start.. you name it. Sen då, när man väl valt ut vilken förpackning som ser mest lovande ut (let's face it, det är det det hänger på) då ska man helt plötsligt börja välja vilken smak och vilket innehåll man vill ha.

Vill du att din müsli ska innehålla ananas, papaya, russin, äpple, päron, blåbär, jordgubbar, hallon, persika, kokos eller alltihop? Kanske en kombination av banan och skogsbär?

Det slutade med att jag kom ut med en fin förpackning som kom från Frebaco och innehöll "Frukt". Längst ner stod det "Original".. kalla mig svenne.



playstation eye

Dagen idag har varit bloggfri. Vad har hänt? Joo en hel del skola, bara sitta och hänga med klassen i 55an där vi spenderade i stort sett hela dagen.


Nu när jag kommit hem har jag testat Antons nya spel som han kirrat. Playstation Eye, kan det heta så? Anyways så spelar man ungefär som på Wii genom att röra sig. Skillnaden är väl kanske att man kan se sig själv eftersom att man har en cam (Eye) och själva "nunchucken" som det hette på wii är liksom mer utformad som en "mikrofon" blandat med en spelkontroll. Eller en spelkontroll med en pingisboll på toppen som lyser i olika färger..
Sådäär ser den ut!

Nu testar vi detta och ser om vi äger något på dessa demo-spel som medföljer. Någon som vet ett spel till detta som är kul? Anton snackade något om Kungfu-live.. eller liknande. Men jag har också hört något om att det finns Zumba.

flyt

Skickade nyligen in adress och hårtyp till Matrix Sverige i hopp om att vinna en prova-på-omgång av deras hårprodukter. Jag hade fått ett svar i söndags. Jag brukar aldrig vinna... kan det vara ploj eller har jag flyt?




åldersgräns på bh?

Jag tittade nyss på en video som visas på MSN.se som handlade om ett företag som säljer push-up BHar för småflickor i åtta-årsåldern. De visade också hur det blir allt mer populärt med klackskor och smink för barn.


Visst, jättegulligt att låta sina barn klä ut sig för en dag med lite spackel och högklackade skor, men låt det stanna där. Mammorna som anmäler sina barn till skönhetstävlingar gör det för sin egen nytta mer än för barnens. Jag menar, låt barn vara barn!
Vad säger ni?

Det kanske vore något om det var åldersgräns på smink och BHar. Tänk dig en 12-åring som måste legga för att få köpa sig en BH!

swedish ideal macarones

Fint här hemma. Värsta...rent hus! (a) Nästan hehe. Det var bara lakanen kvar. Orkar jag dom också? Jag har ju faktiskt fått ny energi av köttbullar och makaroner.
Ikväll nalkas Desperate Housewives och Big Brother! Efter det är det nighty-time och dags för sängen (som förhoppningsvis är bäddad och klar då... vore kul om man kunde se in i framtiden)
Missmissmisslittlelukas

clean up?

Jag kom in i mitt rum här för någon minut sen och upptäckte att jag tyckte det luktar rätt illa.. typ unket.. Jag börjar genast leta runt i rummet efter vad det kan vara som stinker och hittar, efter att ha blickat med ögonen över mitt stökiga golv, en gammal matlåda. Det var fan droppen. Här ska städas. USCH! Såhär sunkigt får man inte ha det. Jag svär sällan i bloggen men FYFAN. Här ska städas. Nya lakan, fram med dammsugaren, doftsprayen, disktrasan, dammvippan och musiken på högsta möjliga volym.



Eat my dust?


chillaxing

Jag är mästaren på att skjuta upp saker och ting! Här sitter jag och chillaxar i sängen efter middagen. Jag borde kanske egentligen skriva en engelska-uppsats om varför Ice Age inte är en barnfilm. Men det kan vänta tills lite senare. Jag och Amanda som ska genomföra denna diskussion imorgon är rätt bra improvisatörer tror jag.

Nej... skämt åsido så ska jag börja snart. Don't worry about me.

Jag börjar nu! Sen uppdaterar jag när jag är klar?



back from weekend

Hej kompisar. Blogg-svacka... ni förstår att vi inte vann någonting på mässan. Bittra som vi är så blev vi rätt sura! Men men, vi har haft en helg att kurera oss på. En helg innehållandes löning... Den kom rätt lägligt. Nu gäller det bara att hålla i pengarna. Den här månaden ska studentklänning och studentkryssning finansieras... Helst.

Idag skiner solen och jag har inga resterande lektioner. Härligt. Vi har haft prov idag, prov i idrott och ergonomi. Man borde kanske sträcka på ryggen lite nu när jag faktiskt lärt mig hur jag ska sitta.

Nu ska jag återgå till ingenting ;)

Puss


våga vara egen

Dagen innan The Big Day! Idag har vi hållt på med UF i stort sett hela dagen. Planerat inför morgondagen. Vi bakade 8 plåtar med snickerskakor och mellan varven, när vi väntade på kakorna att stelna i frysen, tränade vi på vår företagspresentation som vi ska hålla imorgon inför en jury på 15 personer... I nuläget sitter det rätt bra. Imorgon kan jag tänka mig att det inte sitter alls, men med våra stödord och power point-presentationen lär vi åtminstone lyckas genomföra den rätt okej.
Nu ska här sovas rejält. Det blir en tidig morgon imorgon då klockan ställs på 06.00 och vi beger oss mot Uppsala runt 7 för att anlända runt 8! Därefter ända fram till klockan 13.00 kommer vi montera upp monter och så vidare.
ÖNSKA OSS LYCKA TILL!
Köpte ingredienser för dagens bakande igårkväll. All in

rush

Back on track i skolan igen. Idag har jag ändå fått rätt mycket gjort även om jag kan känna mig rätt stressad inför UF-mässan på torsdag. Vi fick iallafall en ny leverans av böckerna idag, en plansch från barncancerfonden samt våra förkläden som vi beställt! Så det är mycket som är rätt klappat och klart redan och det känns rätt lugnande.
Imorgon väntas skola, solning, ett besök hos SEB som bjuder på visning av Mary Kay-produkter och även ger råd om hur vi unga tjejer kan förbereda oss ekonomiskt inför framtiden. Känns som en rätt nyttig lärdom ändå. Efter det blir det väl ett stopp någonstans där vi kan äta innan vi beger oss hemåt. Så med andra ord är morgondagen fullspäckad för min del. Sen att jag har hört att det ska bli över 10 plusgrader imorgon triggar mig väldigt mycket. Hoppas på strålande SOOOL!

Sådär varmt och skönt vill vi ha det, eller hur Sigge? ;)

lid on the ear


Jag har lock för öronen och det är fruktansvärt jobbigt... Det ligger omedvetet där och påminner mig ibland när jag gäspar och locket upphör för någon minut. Sen att det ser ut som att jag ska börja gråta på bilden, det är bara en bonus!

Carte d'or in my heart


made it

Jag vet inte vad det var med gårdagen men jag hade en jävla statistik! Where did that came from?

Anyways, här sitter jag nu hemma efter en hård dag av arbete. Jag må säga att jag kanske inte är jättekry än, men jag känner att jag inte orkar sitta hemma längre. Dagen på Lindex gick ändå rätt smärtfritt tack vare bra arbetskamrater!
Dock svär jag över hur vissa kunder betér sig. Och tro det eller ej, men at the end of the day när du går igenom dagen så undrar man hur vissa människor kan leva med sig själva. Okej, jag ska inte ta i, men snäääälla någon! Hur svårt kan det vara att hänga upp sina provade plagg på en ställning där det står "provade plagg"? Tydligen väldigt svårt.



Så, nu har jag klagat klart och ska återgå till chill-mode för kvällen!

cannonball



There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt


filmtips


Burlesque

Tittade på denna fantastiska film idag. Jag kan inte annat än säga att ni måste se den. Christina Augilera har en grym röst vilket är oundvikligt att höra i den här filmen. Cher är underbar. Och inte nog med det... hunken Cam Gigandet (nedan) är med... Är inte bara det en tillräckligt bra anledning att behöva titta på den här filmen? Jag tyckte det och jag blev inte missnöjd. SE DEN!


dreggel...

potato potato


Today, sista dagen hemma, jag lovar! Men rädd för att få ett bakslag nu innan helgen som inte blir helg för mig. Jobb jobb jobb. Bättre att vara helt säker istället för att utmana ödet!


never run out of reasons to smile

Jag tror jag känner lukt igen!!!!!!!!!!!! Sensation! När jag snöt mig riktigt ordentligt tidigare ikväll kunde jag känna en lite doft av mat-os! Det var ljuuuvligt. Så innan jag skulle äta snöt jag mig igen så att jag kunde känna lite smak också! Sen bestämde jag mig för att äta 2 vitlöksklyftor också. Starkt men rätt skönt, något som verkligen smakade något, förhoppningsvis var det en knuff i rätt riktning också. Om inte annat håller vampyrerna sig borta.

Jag och mamma blev bjudna på både aptitretare och en fantastisk god middag samt efterrätt. Allt detta för att Anton och Samira firar 3 år idag, som jag nämnde i ett tidigare inlägg.

Imorgon ser det inte ut att bli någon skola heller. Jag vill inte riskera att falla tillbaka i den här sörjan av att tro att jag är frisk direkt. Kanske är det bättre att gå till praktiken på torsdag och förmodligen vara helt kry då! Det vore perfekt! Dock känns det riktigt tråkigt att inte få se klassen och skolan denna vecka, hur knäppt det än may sound. Det blir lite "vännertid" den här veckan. Jättetråkigt :(


look at the brightside

5 positiva med att vara sjuk

- Du slipper känna lukter av sånt som inte luktar hallontårta. Du kan t ex måla naglarna utan att besväras av den fräna doften. Går du in på toaletten efter någon annan så slipper du oroa dig eftersom att du ändå inte kommer känna något.

- Du hinner fundera över saker när du sitter hemma. T ex hur längesen det var vi faktiskt fixade nya gatulyktor på ringvägen (upptäckte det idag, dom ser nya ut)

- Du kan dra nytta av din bror. Han som faktiskt inte ens är sjuk kan gärna få laga frukost, lunch och middag till dig! Samt springa lite ärenden åt sin sjuka syster.

- Du slipper klä på dig, sminka dig eller fixa dig på något sätt. Är man sjuk så är man sjuk, då får man också se sjuk ut. På med morgonrocken och det blir dagens outfit.

- Du behöver inte gå ut. Okej jag erkänner att jag skulle vilja gå ut i det här fina vädret, men hur fint det än är så skulle jag förmodligen bli besviken då det inte är så varmt som det ser ut här innifrån. Jag hade gissat på 15 plusgrader (önsketänkande)... men det ligger väl på 2 kanske.


cuties



Gratulerar min kära bror och Samira för 3 år tillsammans. You rock!

do the best of it

Dag 2, Hemma från skolan.

Jag kom på mig själv med att tycka synd om mig själv som sitter hemma och inomhus i detta fina väder. Helst hade jag spenderat det med vännerna i skolan. Men så tänker jag också, i might as well do the best of it. Varför inte ta vara på dagen lite?

Kanske i långsam takt städa rummet? Det var läntgesen det skedde en ordentlig städning i mitt rum.

Gå ner till pappa och dricka upp hans té? Det var ett riktigt gott té han hade... frågan är bara hur jag kunde känna det. Med tanke på att jag knappt känner varken smak eller lukt..

Det finns en rad andra saker jag kan hitta på som inte är allt för krävande. Och som en trevlig update så har jag lyckats sova länge idag och jag tror nästan att febern är borta! Iallafall känns det så, men om den är det, det vet jag inte säkert.


Somras, oj vad kul vi hade

no school today

Hemma från skolan. Känns jättedåligt och jättetråkigt dock rätt nödvändigt. Imorse vaknade jag runt 5 igen och kunde inte somna om. Feber har hälsat på idag. Så efter att ha ringt läkarmottagningen, som sa att jag förmodligen drabbats av en virusinfektion och att det bästa rådet de har var att bädda ner mig själv och låta det gå över, bestämde jag mig för att åka ner till pappas place och kurera mig.

Här sitter jag nu i sängen och zappar bland kanalerna. Jag har märkt att jag varken känner lukt eller smak. Känns ju rätt tråkigt att äta något då faktiskt, det blir liksom bara som att känna konsistensen och tro mig, det blir inte samma nöje i det hela.

Resten av dagen ska spenderas på detta vis och det känns redan nu att det kommer bli en lång dag...

hejhej


sjuker

Efter cirka 1 hushållspappersrulle och ett glasspaket kan jag inte påstå att jag mår direkt bättre. Jag är sjuk, först tvivlade jag på om jag verkligen var det, men jag kan nu meddela helt säkert att jag är sjuk. Så dagen idag startade 06.21 av en del jobbiga anledningar som gjorde att jag inte kunde somna om. Därav gick jag upp och tog mig en hutt Bisolvon, lite glass och några toarullar för att bunkra upp med framför tvn. Som ni nu förstår så är det precis här som jag spenderat hela dagen, med undantag för toalettbesök och påfyllning av glass.

Mamma lagar ost-och skinkpaj och jag kan knappt bärga mig, mums! Jag tittar också på reprisen från melodifestivalen.. sådär halvroligt. Jag tycker inte direkt att låten vi skickade vidare är melodifestivals-material. "I will be popular" budskapet är också lite halvroligt.

Men som en god vän sa: Han kanske kommer längre än Anna Bergendahl iallafalll.. och ja, låt oss hoppas på det!

Nu snyts här vidare.. en till hutt Bisolvon kanske?

sneeze

Jag blir galen på att varje gång jag nyser så triggar det mig till att hosta. Så det blir liksom som en nys-host och det gör verkligen ont att hosta... Så just nu bävar jag inför både att hosta och nysa.



ice cream vs. sthlm

Lördag hörni. Soligt idag igen, vi blir bortskämda. Oj vad ledsna vi kommer bli om det börjar snöa igen, vilket det förmodligen kommer. Hoppas inte, Peppar peppar..

Idag har jag lock för öronen och riktigt ont i halsen. Jag bävar inför att hosta. Att jag har ont i huvudet känns som ett "Ta 3 betala för 2"-erbjudande. Jag vill verkligen till sthlm idag med min vän Annie, men jag vet inte om hon också känner sig alldeles för trött för det. Hon jobbar nämligen och har inte svarat på mina senaste sms. Såå vi får la se.

Blir det inget sthlm så hoppas jag åtminstone att det blir lite glass för min del. Jag är så frukansvärt sugen på Cartedórs Crema Di Mascarpone. Och vad vore väl inte bättre än att lätta smärtan i halsen med lite kall glass?


freeday

Jaha! Då var fredagen här igen. Och vad ska Jossan göra ikväll?...
Jaadu.. jag ska försöka klura ut om det går att fixa telefonbanken här hemma utan att behöva gå till en bank. Det borde väl inte vara allt för svårt, eller? Jag är nämligen väldigt nyfiken på mitt saldo och vill se vilken budget jag har att röra mig på under helgen. Sånt kan vara bra.
Dagen idag har bestått av
- halsont
- mögliga läderbälten/skärp
- tacos (as usual)
- och en hel del sol samt lite slask
Det var både lite hissar och dissar där som ni kanske märkte. Nu ska jag ta det lugnt och vila min hals, quuuiet ska jag vara hela kvällen!

snabb dagens



no stress

Sitter här och tar det lugnt i soffan framför tvn. Det bästa som finns på morgonen är väl ändå tv. Man kan äta sin frukost samtidigt som man tittar med lite halvhögt ljud på. Enligt mig, heeelt perfekt morgonstart. Såg precis på reklamen att "Pretty Woman" ska visas på söndag på femman... I'll be there, älskar den filmen!

Jag vet inte riktigt varför jag känner mig en aning stressad.. jag menar, min buss går 10.25 och klockan är 08.25.. det betyder att jag har två timmar på mig att fixa i ordning.. Jag har med andra ord all tid i världen. Så nu ska jag intala mig det och titta klart på "Vakna med the voice"


Sivan hade namnsdag häromdagen juuu

PUSS

sleepmode

Nog om Facebook. Nog med att sitta framför datorn överhuvudtaget denna kväll. Imorgon sliter jag på Lindex, Hälla i Västerås från 12.00-20.00. Stop by?
Jag behöver en rejäl natt med mycket sömn. Sååå över till favoritsyssla nummer 2, efter att äta mat då som är nummer 1, SOVAAAA!

facebook - should you stay or should you go?

Det gick rykten om att Facebook skulle läggas ner den 15 mars. Det är klart att folk reagerar. Alla har vi väl någon slags relation till Facebook som skulle bli rubbad om den försvann. Jag menar, antingen har man det själv eller så har någon i sin omgivning det. Mycket tid spenderas också på just denna hemsida. Enligt många, alldeles för mycket.
Det skulle kännas väldigt töntigt av mig att säga något i stil med "jag skulle ta livet av mig om facebook lades ner"... Men let's face it, är det inte lite roligt att kunna dela med sig av sin vardag? Att få ladda upp en status/en bild/ ett videoklipp för att berätta vad du hållt på med på senaste tiden. Om inte annat är det ett lätt sätt att hålla kontakten med sina vänner på.

Dock kan jag ju erkänna att mycket också handlar om bekräftelse. Laddar du upp en status får du bekräftelse genom hur pass många gillningar eller kommentarer du får, eller hur?

Ex.
Laddar du upp en status om att du precis kommit in efter att ha skottat uppfarten åt mamma. Ja då får du vid varje gillning en slags bekräftelse på att du varit duktig. 

Laddar du upp en status om att du precis klippt en sidecut eller tatuerat dig. Då ger varje gillning en bekräftelse på att det var ballt/coolt.

Förstår ni hur jag menar? Det är givetvis inte alltid så. Folk laddar upp statusar för att tacka sina vänner för en bra helg, skicka hälsningar eller ge andra personer uppmuntran och liknande saker också. What I'm trying to say är att Facebook är ett bra kontaktnät. Vare sig det är ytligt, töntigt eller "bara en hemsida".

Facebook stannar såklart kvar. Hade den inte så hade vi överlevt, utan tvekan. Jag menar bara att det är skönt att jag fortfarande kan titta tillbaka i min logg och se vad jag gjort varje dag senaste åren.



;)

Sitter i skolan och luktar ölkorv i munnen. Det låter väl rätt halvmysigt va?

Nu kommer snart bussen och Viktor sitter här och terrar mig i örat.... "haru inte snackat med morsan än?" ... jag har hört det nu .....

nu drar vi!

sleep-aholic

Idag blev det oväntat jobb efter skolan från 14.55-20.00 vilket gjorde att jag inte var hemma fören runt halv 10 ungefär. Och med det vill jag påpeka att jag är trött. Så trött att det förmodligen blir sängen redan nu. Jag kan behöva det.

Har skjutit upp solningen till imorgon. Amanda var inte glad på mig för det. Hehehe..


This beauty followed me home today! Ge mig vååååår

Good night folks

Best of amanda

Jag och Amanda promenerar på vägen till Coop och Amanda ordbajsar som aldrig förr.

- Oj, där var det lite is...men is. det har väl ingen d....jo det har man ju i och för sig..


Kliver på en snökocka
- Jävlar, tänk om det hade varit bajs i den där.


Ni får ursäkta humorn, men jag skrattade tills jag var blå.


shortyday

Här sitter jag med fikonen, det vill säga Carolina, Elis och Amanda. Jag har prercis bjudit dom på soltorkade fikon som knastrar i munnen. Mums sa jag. Det tyckte inte Amanda...

Anyways, idag på schemat står en lektion. Känns starkt att vi kom hit. Solning står också på schemat.

Hej svejs nu kilar jag




tabie

Tjaba bloggen! Till min stora och glada forvaning kan man skriva blogg med taben hemma hos pappa. Wonderful. Dock verkar, som ni kanske ser, inte de dar bokstaverna med sma prickar over att skriva. Konstig mening det dar blev, och jag verkar inte kunna bladdra bakat. Det var kanske inte sa great som jag trodde da.

sin

Jag har syndat idag kära blogg...


Bilden gör den ingen rättvisa men det struntar jag i för nu hänger den i min garderob och bara väntar på sommarnätter!!

måndag morgon

Hela tiden va.

Nu är det måndag. Måndag hela veckan. I vanliga fall har jag inget roligt att meddela på måndagar... idag är inget undantag faktiskt. Jag försökte komma på något ovanligt och annorlunda men utöver att jag, Elin och Carro kommer dö på idrotten idag, då det är fotboll, så har jag inget att komma med. Hela klassen har väl någon gång spelat eller spelar fotboll, förutom jag. Does that make me an outsider?
Idag hoppas jag för mitt liv att jag slipper få en boll i ansiktet...

Amanda är sjuk, skänker en tanke till henne som förmodligen ligger skönt kvar i sin säng och bara njuuuter. Inte alls avis.


donedonedonedone

Ny design och header. Mörkare, trots att det börjar bli vår. Kan tyckas vara konstigt, men vi är ju faktiskt inte där än... sommaren och ljusa nätter är inte här än. I väntan kommer bloggen se ut såhär och det lär ju vara så ett tag då! I don't mind. Anton och jag strugglade med den här rätt länge och idén från första början innehöll träd... Sen spårade liksom den idén ur och nu framstår jag mer som någon slags tecknad figur. Jag vet inte riktigt men jag är nöjd.
Nu blir det slapp resten av kvällen! PUSS

skridsko-åkning med mor

Vi hittade skridskorna och oj vad duktiga vi var. Vi åkte en rätt lång bit med Mari och sen vände vi och åkte tillbaka. Det kommer kännas i mina höfter imorgon känner jag!

Nu kom vi hem för bara några minuter sen och på schemat härnäst står MAAAT. Så jag ska snart bege mig ner till min käre far som bjuder på fisksoppa tror jag. Visst var det det? Hur som helst, mat  var det iallafall.

Ikväll har jag inga direkta måsten förutom att duscha. Skulle gärna göra det nu men jag hinner inte innan jag ska ner till pappa.


Would like a little bit of IKEA-söndag igen

vårigt

Vaknade imorse klockan 08.13. Jag hade somnat med ett tuggummi i munnen också, så det satt tuggummi runt på olika ställen i hela munnen. Way to go, Jossan.

Hunnit med en promenad, målat lite med akvareller (det var längesen) och nu letar mamma efter skridskor i garaget! Så här fint väder får vi inte missa och det verkar leda till en tur till bresse för att åka lite på isen (om vi nu hittar skridskorna vill säga). Det var längesen nu och det är väl inte helt fel att ta vara på vädret!

Det känns som vår i luften och inget är väl bättre än det? Snön smälter, isen smälter!! Kan det bli en vår i år??

popcorn baby

Jag tänkte spela lite Little Big Planet alldeles strax, och i väntan på det har jag värmt upp med en skål med popcorn. Efter det ska Anton fixa min header som sagt. Han snackar lite skype at the moment. Och jag har faktiskt börjat undra, appropå just skype, vad det är med killar och skype alltså? Jag tror fan att alla killar samlas på skype på kvällarna och eftermiddagarna efter jobbet/skolan. Visst är det så? Varenda en sitter på skype. Och helt plötsligt kan dom kalla sig sociala. Vilken dålig bortförklaring säger jag! Men det är väl nördar i ett nötskal!

Min kära bror är nörd. Men en bra sådan.


Jag och mna poppisar.

Den här bilden vet jag inte hur jag lyckades få till. Jag skulle stänga ner camen och höll på att tappa datorn i knät och klickade då på "capture"-knappen igen. Så den ansträngda minen var spontan faktiskt. Det kan ju vara kul att veta hur man ser ut när man håller på att tappa greppet om en dator ibland.


polly = antons last


Ibland är det bra att man kan kompromissa. Jag köpte en polly till Anton och för det får jag en ny header. Eller är det att muta kanske? Jag vet inte och bryr mig faktiskt inte så mycket heller, Anton är ju nöjd och det är jag med. Oooch så köpte jag ett paket med popcorn till mig själv! Det är lika bra att försöka minska på sockret.. vad funkar väl då inte bättre än lite påppisar?

Så, ikväll kan ni nog förvänta er en ny header. Kanske en ny blogdesign på bloggen överhuvudtaget om jag får tänja på gränserna i Antons och min deal. Han kan få ett popcorn.

Nu vankas mat hemma hos pappa, TACOS!

PUSS på er och trevlig kväll!

take me for a walk

Okej, jag har inte hamnat ute på promenaden än. Klockan är fan 13.05 in this very moment. Kom igeeeen, jag var ute och dansade igår efter en hel dag på praktiken, who can blame me? Jag borde köpa stödstrumpor. Hehe.

Jag drömmer mig bort till studentkryssningen samtidigt som mamma glider runt med dammsugaren här i vardagsrummet. Det är väl en sisådär 7 veckor kvar till studentkryssningen eller något och det gör mig lite less. MEN, fram tills dess händer säkert en massa kul...eller? Vad säger mina vänner?


I look like a living dead today, därav får ni bara se mig i minimal upplösning

Jag ska hasa mig ut på promenad..När solen är borta typ, splendid jossan!


simply the best

Bloggen fick lida igår. Det var ju trots allt fredag. En bra sådan som spenderades med klassen hemma hos vår kära Amanda. Tack för allt hörni! Jag hade jättekul och kommer sakna er allt för mycket när det är slut på det roliga. Don't want to!

Iallafall så åkte Amanda och jag direkt från praktiken till Enköping där vi blev upphämtade av Amanda, tog ett stopp på Rico's för att hämta oss varsin sallad och efter det direkt till Amandas place där Jocke och Amanda redan väntade (många Amandor i den här texten känner jag, men det var 3 olika, A,H och G). Sen partades det fram till utgången då vi åkte till joar.

Den här lördagen har hittills bjudit på sol. Det gillas ju starkt! Resten av dagen vet jag inte hur den spenderas, jag vill åtminstone gå på en promenad, rensa tankarna och få frisk luft. Därefter vet jag att det nalkas tacos hemma hos pappa, mer än så är inte planerat denna lördag.



Aren't they just the best?

today is gonna be the day...

Tjabba! Sen uppdatering idag. Lång praktik, musikfest och efter alldeles för lång väntan på mat blir det nu sängen för min del. Imorgon nalkas studentfest, så pappa, om du läser detta så meddelar jag att jag inte äter hemma imorgon! Slänger iväg ett sms till dig ifall att. 
 
Vad klär man ut sig till på en studentfest med temat sagotema? Det är bra att planera detta några dagar innan och inte just kvällen innan, men sån är jag ibland.

Nej vet ni vad, jag får vara något oväntat imorgon, kanske ronja rövardotter? Jag ska åtminstone satsa lite på sömnen och stänga av datorn nu.
 
Finns det en liten Ronja i mig, eller kanske en pocahontas? Mulan?



Puss och tack för mig och mitt mesiga dags-inlägg

thursday

Idag är det praktik som står på schemat. 10-17 kan ni se mig på Lindex i Hälla. Just nu väntar jag och Amanda på att klockan ska ticka lite så att vi kan börja gå upp mot bussen. På väg upp dit blir det ett stopp på coop för nödvändigheter och ett stop vid bankomaten för att se vad budgeten för månaden ligger på.

Ikväll direkt när vi kommer hem traskar vi tillsammans ner till idrottshallen där det bjuds på Musikfest! Wee!

Nu ska jag kolla om något kul hänt på facebook sen drar vi vår kos mot bussen!


just read the important

Nu lagar min söta lilla mami mat och det doftar gott i hela huseeet! Snart mat!

Här sitter jag fortfarande fast framför tvn och känner mig som en soffpotatis. Ikväll ska här duschas. Anton och Samira sitter vid varsin dator dom med... Dagens ungdomar, Suck på oss.

Jag argumenterade idag med mig själv om vad som egentligen är "en helt vanlig dag" som många bloggare ofta beskriver vardagarna som. Är det när ingenting stort och riktigt annorlunda händer? Men vad utmärker då en speciell dag? Allt kan ju inte ske likadant på "en helt vanlig dag". Men är det värt att berätta att "idag åkte bussen 3 minuter innan den egentligen skulle gå"...eller "idag satt jag på Carros plats i skolan och inte min egen och det kändes konstigt"?

Nej fan, sånt där vill man inte läsa om. Det är sånt som folk skippar att läsa. Min blogg handlar BARA om viktiga saker som jag VET att ni vill läsa ;) (Ni kan gärna betona de caps-lockade orden lite)



PUSS

watching persa


At this very moment sitter jag och tittar på Per Morberg som lagar mat i rutan. Det verkar som att han ska laga chokladpudding, gott. "Tänka sig att allt jag gör blir så himla bra" , sa han nyss. Jahapp, dela med dig då Pelle.

Idag har det inte hänt något speciellt spännande. Musikfesten klockan halv 8 imorgon blir årets nostalgitripp tror jag! Ser framemot att titta på det tillsammans med mina nära och kära. Det var ett tag sen som det anordnades en sån, därför ses det som ett måste nu. Looking forward.

Ikväll hoppas jag att Anton och Samira hittar på något kul, kanske tittar dom på film eller något, då har jag något att sysselsätta mig med!

PUSS

early

Inne i skolan trots att vi har sovmorgon. Det känns lite överkurs, men jag har ju två kollegor med mig. Dags att ta itu med vad vi egentligen är här för. Jobba var det ja.

So far idag har jag lyckats:
- Spilla kaffe på byxorna
- Spilla kaffe i två påsar
- fått en whiplash-skada för att Elin krockade in i min stol!!!

Dagen börjar bra, här luktar just nu utav apelsin och kaffe.

PUSS

not the right material

Hur skulle reaktionen bli på Smaksak UF om vi hade dessa förkläden på oss? hahah... lite roligt hade vi idag på Åhléns när vi letade efter passande förkläden till UF-mässan.

hörn

3 kommentarer fick jag igår och jag klagar inte. Det var jättekul, haha! Jag nöjer mig med det, tack då vet jag, thank you very much!


IDAG ÄR EN LYCKANS DAG!!!!! Vi fick precis reda på vilken typ av monter vi fick på Våga vara egen-mässan i Fyrishov den 23 mars. Vi ville ha en hörnmonter nära scenen i B-hallen. Vi väntade med spänning när Carro bläddrade neråt på PDF-filen där det skulle stå. OJ VAD BRA VI ÄR!! EN HÖRNMONTER PRECIS BREDVID SCENEN! HUR BRA LÅTER INTE DET?????

Oj vad vi skrek och oj vad vi störde alla i datasalen som skriver sin övningsuppsats på Svenska B nationella. Men oj vad vi inte brydde oss!



Är det ett bra läge eller är det ett bra läge???


RSS 2.0