svaret från gb glace

"Hej,
 
Tack för ditt mail.
 

Många konsumenter hör av sig till oss och önskar att vi tar tillbaka gamla godingar. Vi försöker att vara lyhörda och visst händer det att vi relanserar glassar som är efterfrågade. Vissa glassar kan vara svåra att "ta tillbaka" och det kan bero på maskiner som bytts ut eller råvaruleverantörer som idag inte finns kvar.

 

Självklart ska vi dock framföra ditt önskemål till ansvarig produktchef."


Enligt mig var detta ett ganska lamt svar. Det känns lite som ett färdigskrivet meddelande som skickas till alla som önskar tillbaka en favorit.. am i right or am i right?


you give me fever

Vad är väl inte bättre än att bli ompysslad när du är sjuk?

Här sitter jag nu i min säng med ett OC-avsnitt som väntar samt en geisha och ett glas fanta, som enligt min mamma är bästa kuren mot feber och sjukdomar.



Natten till idag var hemsk då den spenderades mesta dels vaken och antingen jättevarm eller iskall. Ni vet ju hur feber funkar. Jag insåg att jag inte blivit bättre sen gårdagen och bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Och trots att det bara gått en dag känner jag mig lite ledsen över att missa en dag med klasskamraterna och kompisarna.. Det är trots allt sista terminen och jag planerar att missa så lite som möjligt utav den.

Och jaaa, angående Cone Mandel-inlägget som gav bra responser från mina läsare (a), vill jag meddela att jag minsann fått svar från GB Glace och jag tänkte ladda upp det här på bloggen inom kort! :) Stay updated!


jag vill ha vår


cone mandel


Idag skrev jag till GB Glace.. jag var tvungen efter att ha tittat och dregglat över glassarna som fanns på den gamla goda tiden. Jag hoppas dom svarar eller åtminstone återinför denna gudomliga glass!
THOSE WERE THE DAYS, PEOPLE





Hej GB Glace!
Jag har i många år funderat över varför min favoritglass försvann. Varje vinter drömde jag mig bort till sommaren så fort jag fick syn på snön som låg på marken blandat med grus... det förde mina tankar till den krossade chokladen blandat med den mjuka goda gräddglassen i Magnum Mandel-struten! Det kanske inte låter så livsviktigt. Men jag må säga att jag vet flera i min omgivning som sörjer denna bortgång då vanliga Magnum Mandel inte riktigt är samma sak.
Tanken har aldrig slagit mig att skriva till er, men nu när jag väl gör det, efter alla dessa år av förtvivlan, hoppas jag att ni gör mig och resten av Sveriges befolkning en stor tjänst! Ta tillbaka klassikern Cone Mandel i sortimentet sommaren 2011, det skulle fullända min sommar!
Tack på förhand

waiting for food

Då var den första korta lektionen avklarad. Nu väntar jag på nästa lektion som börjar 14.35.. känns sådär halvvärt. Men sånna är sm sagt tisdagar.

Nu är jag hungrig. Snart mat snart mat snart mat snart mat!

MEN FÖRST, samling med klassen 11.15 i klassrummet, SEN mat.


kung i baren?

Skola som vanligt på en tisdag.. eller helt vanlig är den väl inte. Tisdag innebär väntetid. Hålor/raster/pauser, ja ni fattar vad jag menar.

Efter skolan som slutar 16 drar jag min kos vidare till västerås (fick jag reda på alldeles nyligen), Lindex behöver mig!! Och jag behöver dom, minst lika mycket. Jag är superhjälten som har täckmantel under dagarna och sen blir en superexpedit.. eller så hoppar jag bara in om jag kan när dom behöver en hjälpande hand.

Imorgon ja, då skulle jag vara ledig! Kanske inte om Lindex får bestämma, men jag jobbar lite med nöje. Idag är faktiskt den 25e och det är första gången den dagen ger extra glädje i mitt liv. DÄRFÖR jobbar jag med nöje imorgon på min lediga dag från skolan.

Snart ska jag bege mig iväg för mer väntetid i skolan. LOVELY!


HP3 in action

Fin kväll med klassen igår! I really do love my classmates. Och vad vore inte bättre än att få spendera en helkväll med dom utanför skolan?...

Det där var endast en försmak av vad kvällen egentligen bestod av! Tack för igår!

Nu ska jag åter igen bege mig till lite avsnitt av O.C och kaaaanske om jag har ork,..plugga lite svenska!

happy endings

Ni har kanske sett "I am legend".. eller hur?
Jag kom att tänka på hur vi människor är så beroende av happy endings! Det gjordes ju ett alternativt slut till den eftersom att huvudpersonen dog i den riktiga versionen...  Men hallå, kom igen? Inte gjordes väl ett alternativt slut på Titanic när Jack dog? Nej.. vi är allt för bekväma med sådana slut. Everyones in a while kan det få komma några sorgliga filmer!

Dock säger jag inte att hela mänskligheten gillar happy endings, MEN det verkar vara stor efterfrågan på det... Och visst, jag kan erkänna.. jag gillar happy endings.. men att göra alternativa slut.. är inte det lite väl? Man kan väl göra det rätt från början då istället?

a day off

Tjena! Skönt att få sova ut idag...dock har jag inte lärt mig att somna tidigt än! Så jag vaknade för några minuter sen och nu står kaffet och puttrar och här sitter jag och tänkte sätta igång lite musik på spotify och ordna en härlig morgon!

På schemat idag står DUSCH, SKRUBB och.. välmående. Jag ska njuta av dagen och allt vad den har att erbjuda. Det vill säga mesta dels slappa framför tvn, datorn, en god bok!

Senare under dagen tittar nog Marta och kanske Anna förbi en sväng! Vore himlans roligt tjejer!

PUSS nu skriker kaffet på mig!


Skulle inte sitta helt fel med en sån här!

wait for it

Dagen sänd från helvetet?
Nej, fullt så jobbig var inte dagen. Snarare slapp och ovärd. Första lektionen började 10.35 och slutade 11.25..efter det väntade jag och Amanda samt Sebbe på den sista lektion, som sedan blev inställd. Sen kom vi på att 3-bussen inte ens gick idag, så vi fick vänta till 4-bussen. Och som grädde på moset så märker jag, när jag klivit av bussen, att jag glömt min väska i skolan i en av datasalarna. YEY, tänkte jag och ringde upp en av lärarna som fixade så att den hamnade på en säker plats!
Dagens hiss var: Klassen och beskedet om att vi är lediga på torsdag och fredag!! :D

Last year

En liten tillbaka-blick på förra året som många bloggare verkar bjuda på.. jag ska med andra ord inte vara sämre!


Alldeles för mycket snö in my opinion.. men ni minns säkert detta allihopa!


Jag begav mig på egen hand till grannlandet (Dock en ganska intetsägande bild.. men det var åtminstone i Danmark)

Jag och tjejer åt Ben&Jerrys ute i solen, i snön på solstolar... Efter en helvetes vecka! (Amandas rygg, Annas fötter och lille Fabian på andra bilden)



Valborg firades i Uppsala  (Carolina och Joacim)


Min fina mamma fyllde 50!

Och träffade därmed min kusin Salli för första gången!


Min kära bror tog studenten! (Bror med flickvän) (Pappa och Anton)



Midsommar samt avslutningsdagen och flera andra kvällar spenderades och firades med mina tjejor! (Varvade med lite små bilder för att få plats, klicka på dom så blir dom större)





Jag och Anna åkte till öland! (Jag och Anna) (Anna och Diana)




Jag och Mamma åkte till Bulgarien


Jag hinner fasiken inte mer idag, år 2010 har varit ett underbart år! Ett svårslaget.. Men något säger mig att 2011 kommer att bli snäppet bättre! Fler bilder får jag ladda upp senare!


lan

Sitter i denna stund och "lanar" med marta och amanda. Dom använder sig av sina laptops och jag av min stationära. Anton och Albin lanar inne på antons rum. Vilket studenthem tänker jag, mamma kommer få en chock när hon kommer hem haha.
Dagen innan skolstarten och allt. Vi borde sova tidigt ikväll! ...faaast kommer vi?

Why don't you be the writer and decide the words I say?






super-computer

Efter det, rätt förtvivlande inlägg, går jag nu vidare för att berätta om något roligare! Min stationära dator!! :D

Den är nu rensad och botad. Det känns ungefär som att någon varit inne på skrivbordet samt alla olika mappar och dammsugit upp allt onödigt jox som jag haft på min dator. Den är nu snabb, smidig och snärt.. en helt ny dator! Det skulle kunna jämföras med att köpa en ny motor till bilen. Eller hur? Eller ungefär som att byta rakblad på rakhyveln!! Ni fattar vad jag menar, en förändring som får heta duga!


Dessvärre blir mitt uppdrag idag att försöka koppla in ljudet.. Ljudkortet är väl det enda på min dator som aldrig riktigt velat samarbeta.. Så.. HELT genom go är väl en dator aldrig?



(not today, folks.. im still lying in my bed)


klumpig eller osmart?

Det är någon slags förbannelse över mig. En "klump-faktor", det borde sättas drulle-försäkring på mig med detsamma!!

Jag har under senaste tid råkat välta, haft ner, nästan tappat, tappat, krossat och spillt saker nästan varje dag. Åtminstone så känns det så.

VAD GÖR MAN ÅT DETTA PROBLEM?..

Eller är det bara så att jag är så fruktansvärt osmart att jag ibland inte tänker på konsekvenserna och sen plötsligt så händer det? Jag känner mig inte så osmart...

Har jag hala fingrar? Är det därför saker och ting slinker ur mina händer?
Det kan knappast vara så heller, på vintern blir mina händer torra och nariga.

Bäst för mig att vi inte har en "Fredagen den 13:e" på inkommande snart.

Mitt mål för månaden är att vara försiktig och tänka igenom allt jag gör och säger INNAN jag faktiskt bestämmer mig för att göra det.


Pffft...Jag hade ändå aldrig velat bli något av det där!


happy feet

Återigen framför datan...Men inte min dator! Nej, mammas laptop! Jag dras mer till att skriva blogg på bärbara datorer än stationära.. don't ask why!

Idag är domedagen för min stationära. Idag ska jag fylla alla bilder/videos/mappar/dokument och annat som jag vill spara på min dator i en och samma mapp... sen blåser Anton om hela burken och förhoppningsvis fungerar den bättre efter det! Så på schemat idag på dagen står blåsning av dator. Windows 7 sägs också fungera bättre så det kan nog bli bra!


break

Är det inte underbart att bara sitta inne en hel dag när det är världens snöstorm ute? Det är inte direkt så att jag hade något val!

Här har vi suttit, gjort brunch, bakat.. och bara degat! Like the rest of the week. Nu återstår bara ytterst få dagar kvar av jullovet...det SISTA jullovet. Det känns så konstigt att tänka så. Jag har ju gått i skolan hela mitt liv, nästan. Jag har alltid haft jullov, sommarlov, sportlov, påsklov och höstlov. Det är välbehövliga lov som gett mig chansen att ladda batterierna. HUR, undrar jag, Hur klarar man sig utan allt detta?


New year! (ögonen var med?)


sitting

Tittar på en film på 6:an just nu och planerar att fortsätta i den stilen tills jag är för trött. Morgondagen bjuder inte på någonting. Jag hoppas innerligt på jobb, men det verkar finnas torka på den fronten just nu.
Have a nice evening, säger jag och hoppas att reklamen på tv är över!

happy new year

Nyårsafton. Det var mig en kväll jag planerat att komma ihåg. Tro inte att jag inte gör det, för det gör jag ju såklart... men vissa delar och stunder lite mindre bra.
Vi hade trevligt och jag fick faktiskt mot förmodan jättefint hår. Mitt hår brukar ofta strejka när det kommer till lockar.. det har liksom aldrig fungerat. MEN, Marta min vän, hon hade med sig en locktång som hon fått i julklapp för något år sen. Den visade sig vara unik...mitt hår blev lockigt!!
Det påminner mig också om att min mamma just nu befinner sig i västerås och kanske skulle kunna ta en titt förbi elgiganten (där den tros finnas)! I'd better call her!

RSS 2.0