Great

Toppen-dag!

Jag har köpt ett par nya leggings samt en halsduk från Lindex. Efter det sprang jag till bussen, som såklart var sen. När vi sedan anlände till enköping såg vi, förutom en del klasskamrater och vänner, en känd person ;) Hahah. Carro och jag går påväg upp mot torget när Carro plötsligt utbrister:
- Men Jossan, Det är ju Willy!!
...Jag, som bara stirrat ut mot torget, tittar nu på en person som närmar sig oss. Och hon hade ju rätt, det var Willy björkman från bygglov och let's dance.

Hahah det roliga var också att han förmodligen hörde att Carro sa det. Men han passerade glatt och tittade lite förvirrat på oss.

Nu i efterhand önskar jag att jag hade bett om autograf och ett foto! hahah
Min kändisfaktor verkar ju växa. Utan att jag självmant behöver göra någonting ;) hehe

"The wedding date"

Jag och mamma har precis tittat klart på en film som gick på femman nyss. Den heter "The wedding date" och jag och mamma har sett den förut. Jag glömmer dock alltid bort vad den heter!

Men även om vi sett den förut kunde vi inte slita oss. Den filmen är så fruktansvärt bra att jag får gåshud när jag tänker på den. Jag älskar hela historien. Och jag kommer på mig själv med att le under tiden vi tittar på den...när jag sedan sneglar på mamma så ser jag ju att hon också ler, så jag vet inte riktigt vad det är som gör det. Känslan är jättestark i den filmen. Sen att Dermot Mulroney är fruktansvärt snygg kan inte heller hjälpas. Ååh.. jag bara känner hur känslan utav den filmen kommer sitta kvar i flera dagar nu!



smoke

Ouff.. Vuxen är man när man får hem ett papper om att studiebidraget kommer läggas in på ditt eget konto inom snar framtid. Haha skämt å sido, idag blev jag, Carro och Elin straffade.

The whole story goes like this. Elin, jag och Carolina är påväg hem. Helt plötsligt upptäcker vi att bussen går väldigt segt. Vi kör på en väg där man får köra 90 km/h och den gick inte fortare än 60 km/h vill jag lova. Vi börjar titta förbryllat fram mot de två förarna som sitter där framme.
Bussen blinkar sedan in till kanten av vägen och bussen stannar samtidigt som förarna säger åt oss att utrymma bussen i den bakre dörren. Okej tänker vi, och vänder oss om. OJ, där var ett helt rökmoln utanför bussen.

Vet inte alls vad som var fel på bussen såhär i efterhand, men den hade tydligen börjat brinna där bak ett tag. Som tur var kom iallafall en linjebuss några minuter efter att vi stannat som vi fick åka med.


Vi bakade iallafall scones tillsammans när vi kom hem.

Före

Efter

igen

Däär vet ni ;) Där ser man det lite bättre faktiskt.

like


Jag vet inte om ni ser vad det står... men Christian Hedlund (från RixFm) frågade idag vem som har coolast efternamn bland alla medlemmar på facebook och twitter. Jag var bara tvungen att kommentera. Heheh

Så som ni ser skrev jag "Vad sägs om Hedlund, coolast i sverige ;)"

BAM!!! Kolla vem som gillade den kommentaren.. Jo Christian himself. ooooh.. a celebrity likes my comment haha.


...

FAN! vad jag hatar den här datan... Den raderade precis mitt senaste inlägg.. och jag var precis klar.

Jag har svenskaprov idag och får skjuts till skolan. Mer specifikt tänker jag banne mig inte skriva!!! Idiot-blogg!

larven

Hahaha.. peppkomentarer på bloggen av far min. Det gillas.

Förövrigt har jag idag:

  • Blivit lurad att det låg en biskvi i min postlåda (vilket det inte gjorde)
  • Gått promenad med Carolina
  • Pluggat svenska (ytterst lite dock)
  • Ätit mat samt tittat på idol
  • Simmat med klassen

Och sist men inte minst så vill jag säga att nu är hösten här... Mina fossingar, min näsa och mina fingrar tyder på att det kalla halvåret har tagit fart. They are coooold.. 24/7.
Dags att sluta larva sig och hoppa i säng...

allrighty

Elin sitter i denna sekund och trycker på F5 på min blogg. Jag är uppe i  över 250 sidvisningar. Hahah, unika besökare är det tyvärr brist på. Cirka 2 st sånna är det. Vad poppis jag är.


Och idag har jag heller ingen vidare blogglust. Därför skrivs mest rappakalja. Jag återkommer den dagen jag har något vettigt att komma med :)

take a walk with me

Nej vad sägs om att gå ut och röra på fläsket? Kanske är dags nu innan vinterhalvåret tar fart igen. Blir det en liknande vinter som förra året så kommer jag förmodligen stanna inomhus mesta dels, vilket leder till en hel del rastlöshet som i sin tur leder till maaat i alla dess former.

So what are you saying my dear legs?
Yes?

Men innan det ska jag ladda in lite ny musik på ipoden! Ingen musik, Ingen promenad!

care

Idag var ingen rolig dag att blogga. Inte alls. Statistiken går bara neråt och jag känner inte riktigt att det är lönt att skriva då. Känns ungefär som att diskutera vad man ska göra idag med en vägg. No feedback, nej inte ens ett careface.
Förövrigt fryser mina fötter. Trots att strumporna sitter där dom ska.
Idé-torka = inte kul att läsa.
Over and out

19 days to go

YEEEEHAAAAAAAAA! I hope you know what that means!

oooh no onion

För tillfället känner jag hur mina ögon tåras. Nej jag är inte ledsen. Nej jag tittar inte på en snyftis. Min mamma har bestämt sig för att laga löksoppa. Usch, det svider i mina ögon. Inte tänkte väl jag på dom konsekvenserna, jag brukar ju använda mig utav cyklop när jag hackar lök.


Från en utav mina glansdagar... Hackar lök inför ännu en fredag med tacos, och cyklopet var på då också!

ruotsalainen

Sitter i köket med Anna som äter sin matlåda. Hon förbereder sig inför jobbet. På menyn står kyckling med rotfrukter gjorda i ugnen. Det ser riktigt gott ut.

Jag håller henne sällskap med en kopp kaffe. Ikväll vet jag inte alls vad kvällen har att bjuda på. Vi får la seeee.

Gårdagens komversation i bilen hem med Amanda och hennes mamma:
*Amanda zappar bland radiokanalerna i bilen och får inte in något annat än finsk radio*

Amandas mamma - Kan du finska jossan?

Jag -  Nej.. några få ord inte mer än så.

Amandas mamma - Okej haha, då behöver vi inte ha på det för din skull då iallafall.

Amanda - Brukar din mamma lyssna på finsk radio?

Jag - Nej, eller kanske om hon är själv hemma.

*jag hoppar ur bilen när vi är framme och går in i huset*
Ur radion strömmar finska och mamma står och städar i köket.

Hahaha jag vet inte om det låter så kul för er, men jag garvade ihjäl mig.

pump it up

Jag har inte så mycket intressant att säga om dagen i sig. Jag har varit på praktiken och svettats och gjort lite annat vettigt och viktigt.

På bussen hem däremot. Där hände det grejer! Carro, jag och Amanda sitter på bussen påväg hem från västerås och hör helt plötsligt hur det dunkar till i hela bussen... inte bara en gång, utan flera gånger. Nej, vi blev inte påkörda. Jag menar att det dunkade, dunkar som det gör när man har en riktigt bra baslåda. Hur som helst, Vi tänker fram och tillbaka på vad det kan tänkas vara och Amanda tror för en sekund att ett av hjulen på bussen håller på att hoppa av. Sen kommer ljudet ännu närmare -Amanda trodde nog vid detta ögonblick att det var jordbävning- Det var det icke, förbi bussen susar en bil... Där fick vi svaret, han hade en riktigt bra baslåda i den bilen tror jag. Så bra att det vibrerade i bilarna runt omkring den ;)

 
Hela jag är glad för att det är fredag.

a chainsaw would be nice

Idag önskade jag att jag haft en motorsåg med mig till praktiken............. En motorsåg som jag hade kunnat såga av mig mina fötter med!! Så illa kändes det idag när jag hade trippat runt i mina "killer heals" endast ett få antal timmar. Som tur var hamnade jag på lagret efter klockan tre... då smet Birgitta in i kapprummet och letade rätt på ett par tofflor till mig som jag strosade runt i... det kändes som att gå på moln.


Nu börjar strax halv åtta hos mig då jag tänker bänka mig framför tvn och bara njuta av tanken att det är fredag imorgon (vilket i och för sig inte för med sig så mycket gott förutom den lediga dagen efter den).


Lycklig skoägare innan första heldagen med dom på

counting sheeps

Imorgon blir det nog inte mycket till uppdatering förns senare på kvällen. Praktik står på schemat och det innebär att jag inte är hemma förns runt klockan 7. Jag ska slänga huvudet på kudden och somna med min nattmössa på huvudet och försöka somna så fort som möjligt.

Ingenting är omöjligt

Jag och mamma satt för nån timme sedan och tittade på "Berg flyttar in" där Carina besökte Gunde Svan. Mamma sa något i stil med att Gunde minsann var sveriges bästa idrottsman.. Och jaa.. jag kan väl inte annat än att hålla med. Jag menar att det är ganska starkt att vinna ett 7-milalopp när du gjort i byxan efter första milen... Ingenting är omöjligt fick precis en helt annan betydelse.

Skynda skynda!
Nu väntar duschen och sen sängen!

ta det med en klackspark

Hemma hos min far igen.

Damnit...Jag förstår nu uttrycket killer-heals... (ni vet, översatt till svenska, mördarklackar). Jag tänkte värma upp mina nya kilklackar påväg ner till pappa då. Ajajaj. Anna som har likadana, har varnat mig, men jag antar att jag inte lyssnade särskilt väl. Skjutsingen. Det är så att man får sendrag på innersidan av foten. Trots detta kommer jag nog envisas med att ha dom till praktiken imorgon, cause they are still gorgeous!



Nu blir det snart en flott middag beståendes av köttbullar, klyftpotatis och kantareller. See ya!

sociaholic

Idag har vi haft prov. Det gick rätt bra måste jag ändå måste jag säga.


Och för att inte glömma den viktigaste händelsen idag... Vi har kommit på en affärsidé till UF!!!!! Sensation! Nu håller vi bara tummarna för att vi kan hålla sams såpass mycket att vi kan genomföra den så som vi föreställer oss. Det ska väl inte vara några problem stumpor?



Förövrigt har dagen inte bestått av så mycket annat än lunch... Fast jag tror nog att det är så, Lunchen är väl det roligaste momentet på hela dagen. Då har ungefär sisådär halva dagen gått. Sen att maten inte smakar så värst gott gör ju inte så mycket om man har gott sällskap. Jag har hellre gott sällskap än god mat. Ärligt talat.

So save your bad ass-lunches.. i eat mine with a taste of joy.


Och med det försöket att låta lite hipp och cool avslutar jag detta inlägg. Hej


Ett konstverk för er(Rozalin) att beundra. (dock rätt old) Titta på den ett tag.. efter en halv minut skrattar man igen.


josefet?

Inte mycket bloggning som får plats på schemat dagar som denna. Tisdag is the killer day! ... den tar död på mig. Förutom att jag redan är slut så ska jag läsa lite ur den otroligt söta lila boken om religion. Prov imorgon.

Fler har gått med i "ha-tjockis-bilden-på-jossan-som-bakgrundsbild" nu.. Jag har ett helt gäng snart. För er som inte riktigt hänger med så är det så att det finns en app på iphone som man kan ladda ner som heter "fatbooth" där man tar kort på en person och sedan låter detta program justera bilden. Man ser då mycket fylligare ut än man i verkligheten gör för att förklara det milt. Min vän Marta tog en bild på mig med denna app och vips vad rolig och fet jag blev tänkte vi. Marta satte bilden som bakgrund... sen ville Anna ha den, sen Amanda, sen Tina, nu Sara.. ja.. god knows who will see that now..

Sådär går det till... jag vet inte riktigt om jag är mogen att lägga upp bilden på mig som fet ännu.. det kanske kommer. Det är i allafall en otroligt rolig applikation!

en lycklig lemur

Dagen startade med två tunga lektioner. Och inte är det lunch än... this is the reason why i hate tuesdays.. sen lunch = sämst dag. Vi har inte lunch förens om en timme. Det är ingen idé att stressa i sig maten på några minuter. Vi väntar snällt i datasalen så länge.

Jag, Elin och Carro har fastnat för den där låten alltså..

"Jag kan inte dansa, jag kan inte dansa så fint som du, jag kan inte dansa, nej jag kan inte dansa det ser bara psykopatiskt ut"

Svängigt..
gotta go..


nostalgitrippar i vardagen

Vad är väl inte värre än gamla bilder? Min pappa laddade precis upp en gammal sådan på facebook alldeles nyss. Samtidigt kan jag inte annat än le när jag tittar på dom. Jag minns det ju, kanske inte som om det vore igår, men jag minns detaljerna och hur allting såg ut.. och främst hur man själv såg ut. Det är sådana bilder som man måste se till att bevara väl på ett ställe, så att man sedan kan vissa dom för nära och kära senare.

Nostalgi är ett fint ord. En slags hemlängtan, en längtan tillbaka till det förflutna. Nostalgi är för mig den där gamla goda tiden när man var liten. Det kan vara en film, en grupp vänner, husdjur, leksaker eller som sagt bilder från förr.


Om några år är väl de här bilderna också nostalgi

Jag kan inte dansa

http://fuldans.se/?v=jajzqpqspe

Ahahahaha... snälla klicka bara på länken. Jag dör.. vilken humor. Bra tidsfördriv, klistra in er själva!

jag vill ha en räv

Efter ett jobbigt idrottspass med styrka och kondition sitter vi nu i datasalen igen. Vi har ju hunnit med lunch också såklart, hehe.

Skulle jag summera dagen so far har den bara handlat om politik. Det babblas hit och dit.


Såååå.. för att lätta upp dagen tänkte jag bjuda på ett gulligt litet klipp... http://www.youtube.com/watch?v=gvfJs1P-0Xc&feature=player_embedded   FOXIFOX

Snart börjar svenskan. Puss

surr

Det är ett himla surr om valet. Det är det enda som står på facebook, det är det enda som talas om på rasterna i skolan, det är förmodligen också det enda som talas om på tv och radio. Det är väl såklart inte så konstigt, vissa är nöjda, vissa är mindre nöjda.

Jag har jättesvårt att ta ställning faktiskt. Jag kan hålla med i olika åsikter till en viss del och se det på olika sätt. Det enda jag tänker säga är att den som lever får se, tiden får utvisa hur allt kommer bli. Ganska logiskt.
Det är det mest politiska snacket ni kommer få ut ur mig i den här bloggen. Genom att skriva om politik får du en himla massa kritik och åsikter för och mot dig. Jag håller mina tankar för mig själv och tror det blir bäst så. Folk kommer alltid ha olika åsikter.

Är du verkligen hemma nu?

En liten payback, jag skrev nyss på msn, till min bror Anton som gärna frågar dessa uppenbara frågor. Han gick nyss förbi mitt rum och frågade "Är du hemma nu, syrran?" ... eftersom att jag tyckte det verkade rätt onödigt att svara på hörde jag två sekunder senare samma fråga igen... Kära bror, nästa gång jag kommer hem ska jag springa in på ditt rum och meddela att jag är hemma igen!



Isak Strand - Pick me up

When I’m down down down down down can you pick me up
When I’m feeling sad and grey can you make it stop
When I’m thinking hard about yesterday
What used to be the present has already flown away
When I’m down down down down down can you pick me up
Come and pick me up

Dagens tumme upp på den låten

when you're down i will pick you up


När du är ledsen blir jag ledsen. Jag har svårt att uttrycka mig. Men det kan förstöra hela min dag. När du gråter så gråter jag. Det kan tyckas töntigt. Men jag har svårt att tro att någon annan skulle göra annorlunda. Ta det inte för hårt. Det finns för många som bryr sig för att låta det förstöra dig.


You are and always will be the best


last night

Gårkvällen tillbringades med Amanda och Anna. Tittar jag tillbaka på kvällen så börjar jag fråga mig vad sjutton vi gjorde.. haha. Det är inget som behöver nämnas egentligen. Det var morgonrockar, solbrillor och annat trams. Vi åkte senare på kvällen iväg och hämtade min kära mamma från en 50tals-fest. Efter det tog vi det lugnt och spelade gin rummy. Vilket inte är min starka sida vill jag påpeka! Men kul hade vi iallafall, Thank you girls.


Bild från i vintras, Amanda & Anna

saturday fever

Tjena mittbena.

Min location är för tillfället Anna's Mansion där jag varit sen igårkväll. Efter en god middag med langos tog vi det lugnt kvällen ut och pratade strunt.

Just nu slår vi lite på varann.. Jag konstaterar in this very second att Anna borde satsa på boxning istället för karriär som sångerska. Darins Lovekiller låter inte som den ska för tillfället.

Hör av mig senare, tjenis!



Langososososo

Om en skvätt ska jag till donnan i bilden ovan. Det blir langos och en hel del mys där hemma skulle jag anta! Det var allt för längesedan. Dags att ta igen det best freundin!

För övrigt så har min mor med endast ett samtal nu gjort mig väldigt glad. She found the shoes!! Dom ligger väl i en påse påväg hem hit nu skulle jag tro.
Nu ska jag... vänta på att turnebussen till Anna ska tuta utanför, det vill säga el papo.

friday will always be friday

Min kompis tog körkort igår. Det betyder att hon kan röra sig fritt i hela världen, snabbt dessutom. Det går inte lika fort att gå!
Med ont i halsen och fortfarande täppt stannar jag nu hemma första gången från praktiken! Det är lika bra att jag blir helt frisk.. Jag funderar starkt på att äta en vitlöks-klyfta för att bli av med denna ihärdiga förkylning. Jag är trött på att få lock i näsborrarna.. if you know what i mean.
Hur som helst så är det fredag. Det ska jag inte sticka under stolen med. Solen lyser och förutom förkylningen så ser det ut att bli en riktigt trevlig dag!
Gotta go!
Bilder man kan hitta på annas data

sushi thursday

Dag 1 av pärs-praktiken avklarad! Dock vet jag inte om dag 2 kommer genomföras... lite täppt näsa igen, ont i huvudet och lite seg gjorde att jag slutade en timme tidigare. Planerat men ändå inte. Lite minus för det.

Stort plus för att min mamma och jag köpte nya högtalare till både henne och mig idag! Och ännu större plus till att jag lyckats koppla in dom och fått båda högtalarna att låta som dom ska trots fel på ljudkortet.. om det nu stämmer.

Plus för sushin jag snart ska äta. Plus för att mitt hår ser rätt bra ut nu ändå! Plus för att jag införskaffat i nya skolblock..

Och det största minuset för dagen.. Jag hittade inte de snygga skorna på Nilsons i storlek 39...

Det ska gottgöras med min tallrik sushi som väntar här bredvid och en final på veckans "Halv åtta hos mig"

Ny hårfärg, nu sushi!

colour color kulör

Nu sitter jag med en turban på huvudet. Håret är färgat, jag pratar strunt på msn och jag känner inte riktigt för två dagar praktik. Det är inte för att jag inte trivs, det gör jag, men puh.. vilken pärs. Att stå där hela dagen kan jämföras med att springa maraton...almost.

Jag kanske dock kan få sluta tidigare imorgon. Min bror och min mamma ska nämligen till västerås och shoppa lite nödvändigt, så jag slutar när dom kommer har jag bestämt!

Jag ska ladda upp för morgondagen med lite läsning och en hel del sömn. Därför avslutar jag nu med ett Godnatt och återkommer igen imorgon!


såhär ser jag ut när jag sover på ett tåg till småland..2 år sen.. eller kanske 3

you can cure me

Idag har jag tänkt på 3 saker:

1. En månad framåt och jag är 18!!
2. Jag tror jag blivit frisk, skolan botade mig... let me rephrase that, Mina vänner botade mig!
3. Jag har inte skrivit någon önskelista...


Sen har självklart flera saker rullat runt i huvudet...men mesta dels dessa ting. Jag har också köpt ny mascara, ny foundation och hårfärg. Tänkte kanske färga ikväll. Nu blir det banne mig höst igen, Brunt!



Och på tal om hårfärg berättade min mamma idag att hon läst att de tydligen ska sluta sälja hårfärger i butiker pga att det är för mycket kemikalier i det. Man ska alltså behöva gå till frisören? Jag säger då det.. inträffar detta så bunkrar jag upp med ett lager som räcker minst 10 år. Om 10 år är plånboken förhoppningsvis lite tjockare och kan bjuda på fler frisörbesök.

1 månad

Location: rum 71/datasal. Här sitter vi sju tredjeringare i ett litet rum och diskuterar praktikplatser, filosoferar om livet och tittar tillbaka på gamla tider från tvåan.

Just nu diskuteras vaser. Vi borde skaffa nya smeknamn på oss.

"Viktor på The Phonehouse"
"Carro på Åhléns"
"Sebbe på växtriket"
"Elin på Johanssons presentaffär"

Vigge-Telefånen, Carråååh, Sebbe-pelargon, Glas-Elon.
Passande..

När jag ändå är igång tänkte jag påminna att jag fyller år om precis en månad idag. Om en månad är jag myndig och kan hamna i fängelset, köpa lättöl och andra lätt alkoholhaltiga drycker samt tobaksvaror. Nej.. jag säger inte att jag ska göra allt. Jag säger bara att jag är fullt kapabel till att faktiskt få göra det då.


mountain of tissues

Jag har en hög med ihop-skrynklade "näsdukar" bredvid mig. Dels för att jag är förkyld och dels för att jag precis tittat klart på "The last song". Jag är en riktig cry baby. Filmen var också sådan...



Filmen får 8 av 10 kakor.. om jag själv får bedöma den.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon spännande debatt på tv att titta på... skämt å sido, jag ska hitta något kul att titta på tänkte jag!

lets get täppt

Mitt beslut om att stanna hemma känns klokt. Det värsta jag vet är när det gör så ont att svälja att det skär i hela halsen. Där är jag just nu... jag bävar inför att behöva svälja varannan minut. Plus att ena min näsborre är täppt och inte den andra. Jag vet att jag inte är helt ensam om att detta händer, det är ju en liten tröst. But it doesn`t change the fact that i hate it.

Jag har ockuperat min brors data och tänkte nu titta på någon film som enligt honom ska vara väldigt sorglig. Det låter som en bra idé och något att sysselsätta mig. Trots det är jag lite rädd att jag ska bli så snyftig att min täppta näsa rinner över och jag inte kan andas. Men den risken tar jag!
Bild från 4 september, snyggisar

sjukling med ny header

Jag har äntligen en ny header... den kom cirka 2 månader senare än beräknat. Ser ni den inte? Tryck på F5.

Det tog oss cirka 2 timmar och 20 minuter att komma fram till slutreslutatet.. och nu tänker säkert de flesta utav er.. "för det där lilla?" men jag ska säga er att den såg rejält annorlunda ut när vi började. Jag är duktig på att vela.

Jag betalade min kära bror genom att servera honom en fiskpinneburgare med bulgursallad vid sidan av. Way more glamouros than it sounds!

Nu känner jag hur näsan återigen täpps till utav gegga i näsan. Too much information perhaps.. men jag ska slänga mig i sängen nu. Jag är inte tillräckligt kry för skolan imorgon. Jag kanske till och med har feber...peppar peppar.

Sleep tight, fellas!

RSS 2.0