all of a sudden, im pretty booked up

Gick upp tidigt imorse för att sola.. Det var inte så stark sol den timmen jag låg och pressade, så jag gick in.. Jag fastnade framför Life of Ryan Summer marathon i några timmar. När jag sedan går ut för att hämta posten känner jag hur solen verkligen steeeeker på ryggen, fan... jag valde fel tidpunkt att sola på. Nu orkar jag inte gå ut. Eller rättare sagt, nu är ju klockan snart 6 så jag ska kila ner till pappa.

Resan är bokad! Om cirka en månad åker jag och min kära mor till bulgarien för att glassa på stranden, läsa böcker, bada i havet och bara koppla av. Cant wait faktiskt! Hoppas på att få lite färg då också!

Men innan dess väntar en eventuell resa till öland med min bästa vän, en resa till göteborg och liseberg med anton, samira, pappa och flera :D

I helgen väntar hamnfestivalen och gatufestivalen. Någon helg efter det väntar powermeet. Hej och hå, jag hoppas inte att tiden flyger iväg för fort.


deal with it

Första riktigt soliga och gassande dagen denna vecka. Imorgon sägs bli ännu varmare! Cant wait!
Dagen har spenderats med min far och min bror i stan där vi handlade lite och åt mat. Kvällen ser ut att bjuda på ännu en till promenad i solnedgången. Gjorde likadant igår också, det var otroligt skönt.
Nu sitter jag hemma och försöker göra denna vecka så lång som möjligt för att på något vänster lyckas hinna med allt jag borde innan midsommar som är på fredag. På schemat står en himla massa, umgås med bästa vän, cykla, röja undan lite och städa, och så vidare. Sen kan man ju fråga sig varför jag inte sätter igång och städar nu på en gång när jag har chansen... No comment. Det är varmt...
I'll deal with it later, i promise.

th-thursday

Hemma efter en kväll spenderad på minigolfbanan med grabbarna. Första gången jag spelar på länge, och jag kom förvånansvärt inte sist! Jag var dock nära på! Jag tackar Rasmus, Niklas och Jimmy för en trevlig kväll.

Nu ska jag kanske umgås lite med min mor, hon sitter själv och tittar på tv.


Måste också tillägga att jag och min far tillagade en riiiiiiktigt god middag idag. Beståendes av grillad kyckling, pommes, sparris och ruccolasallad. Det gjorde vi bra! Övningskörningen gick också rätt bra faktiskt!


over and out ;)


dont think

Jag blir så sur på mig ibland. Jag vet inte varför, men det är tankar som flyger iväg.
Jag hade jättetrevligt hos Carolina igår! Gosiga tjejer ni är :)
Jag ska snart gör i ordning frukost till mig själv, men jag tänkte faktiskt ladda upp något jag skrev i våras som ett dokument på datan. En ganska lång text, med endast tankar, önsketankar, kanske jag ska säga.
Får se om jag gör det senare. Only me and sigge in the house, och han vill gå ut hör jag.
Ciao!

happy birthday carolina

Sitter nu här halvvaken med en kopp kaffe. Solen lyser idag ser jag och det ska jag utnyttja så mycket jag kan! om 5 minuter ska jag ut och steka i solen.
Jag kom hem klockan fyra igårnatt efter att ha firat pontus student. Trevlig kväll med trevliga människor, det gillar vi!
På dagens schema står en tripp in till staden, sedan vidare hem, sen till Carolina, Som fyller 18 ååååår idag :D
GRATTIIIIS!

sommarlovet 2010 has finally began

Ja, som sagt, nu är andra året på gymnasiet avklarat! Hääärligt! Nu har jag ett helt sommarlov framför mig, som även är mitt sista! Jag ska lata mig hela lovet ser det ut som. Fattig men fri.

Dock kan jag väl inte säga annat än att jag riktigt längtar till alla dessa rundvandringar och andra studentförberedelser som sakta men säkert kommer börja ske efter lovet. Meeen min kära klass, vi väntar som sagt med det till efter lovet, så att vi kan komma tillbaka och ge gärnet.

Fint väder? Neej... men vad gör det då? Så länge det bara varar idag! Sommarloooov!

Antons student

Min fina bror Anton tog studenten idag! GRATTIS!
Bara ett år kvar tills det är min tur (a) kan inte längta mer faktiskt!

RSS 2.0