Kinnaman-maraton

Igår hamnade jag hos Anna på kvällen. Där fastnade vi framför lite "Johan Falk" och "i skuggan av värmen" (igen)..Främst för den heta hunken som visar sig i båda dom filmerna.


Första Johan Falk filmen.. Den sorgligaste scenen


Ur "I skuggan av värmen"

Att han alltid ska hamna i så sorgliga och eländiga situationer i filmer.. Jag vill ha ett romantiskt drama med ett lyckligt slut! Då är jag nöjd! Nu ska jag ägna min morgon åt att titta på lite youtube-klipp.

Mitt kodnamn ner till gbg kanske helt simpelt blir "Fru wagner", "Fru kinnaman" eller B.kinnaman.


Din mamma - Oskar Linnros

http://www.youtube.com/watch?v=M2XmAHht1_Y&hd=1

Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Den rådjursblicken är så gjord, är så gjord

Oss bar ett kors som blev för stort
Visst du kan gråta om du vill
Men jag har synat dina kort, dina kort

Åh, det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting

För din mamma
Borde lärt dig lite granna
tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans

:))

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=IvWDkin1sskucduRJ58yjDDKelkydhelR1m2YNrF4PzWqil1cim0#shoeGallery
om jag länkat rätt så kan ni ju gå in och rösta på skorna ;) ...... lite kul är det allt haha

walkie talkie

Från wakie wakie till walkie talkie. Diskuterade nyss med min pappa, som nyss kommit hem, vilka kodnamn vi ska använda oss utav på vägen ner till göteborg. Vi kommer nämligen åka två bilar ner, vilket gav pappa idén att använda walkie talkies mellan bilarna. Och med det följer great responsibility...vi snackar som sagt kodnamn, ordentligt avslut, ni vet.. för att visa att man pratat klart säga "kom" och så vidare.

Pappa har bestämt sig för namnet black donkey... hmm, hur han nu kom på det. Jag funderar ännu. Eftersom att bilen som vi kommer åka i är svart planerar vi att döpa den "black lightning", "black thunder", "black shadow" eller liknande.

Jag låter mitt namn bli osagt tills jag kommit på ett bra ;)


wakie wakie

Vaknade imorse runt klockan åtta när sara skulle upp för att förbereda sig att åka till jobbet. Jag gick upp med henne och tog ett glas oboy och gick sedan och la mig igen...Ingen vidare bra idé måste jag säga. Vaknade upp igen runt halv 2. Hela dagen har ju gått. Nej, nu är det slut på dom här fasonerna! Vakna tidigare och gör något nyttigt utav dagen.


read it

Följ hennes fasta på www.rath.blogg.se! Jag tänker i alla fall göra det!



Själv har jag precis klämt i mig en ostchnitzel och hemmafriterade pommes.. Känns lagom nyttigt när min vän på andra sidan skärmen sitter och sugrörsdricker nån nyttig dryck..

Utan mat suger livet

Jaa.. rubriken säger ju typ allt. Min bästa vän kör en fasta tillsammans med sin mamma den här veckan. Dom kommer endast förtära drycker denna vecka, för att rena kroppen. Efter 2 minuter på msn såg det ut såhär:



Det hon säger är sant.. Utan mat och annat gott blir man rätt rastlös efter ett tag. Jag undrar starkt varför. Jag menar, det är väl sällan man åker hem till någon på filmkväll utan något tilltugg att äta samtidigt..

Blogg-makeover

Nu är det dags för en makeover av bloggen. Så, nu ska jag kila in till min brors rum där jag och Samira ska få fixa om våra headers samt resterande delar utav våra bloggar.

Sorry Antonio, but you promised both of us. Så Anton är nog nöjd och glad som ska få lyda under våra stränga order.

Samira & Anton (Jag älskar den här bilden)

nattinufsan!

Sitter hemma och hela huset sover. Eller, två av mina tjejor har sprungit ut på upptåg här i byn...jag misstänker dom stå nere vid badet och käka körsbär.. Men jag vågar inte säga för mycket. Nu har jag suttit uppe tillräckligt länge och tänkte sluta plåga Sara som ligger här i sängen och som ska upp relativt tidigt imorgon.

Ikväll har varit en bra kväll. Imorgon får jag se vad jag hittar på. Det lutar nog åt att ta det lugnt, gärna lite solning kanske. Home sweet home!





!!!

Att trycka på Alt + fn + @ med en och samma hand kallar jag akrobatik ;)
Idag har vi åkt till Ölands nöjespark och tittat på djur och badat. We had lots of fun, må jag säga! Nu har vi käkat en underbar middag och ska snart ta ett kvällsdopp..
hihihihihi.. Nu gästbloggar anna utan att jossan vet, busigt! MÅSTE DRA!! ut och bada, PUSS PÅ MIN FINA JOSSAN!

coincidence

Gårdagen var amazing. Chokladbehandlingen var underbar, men jag smakade dessvärre inte på mig själv.. Det kändes lite oproffisionellt haha. MEN, jag åt tryffel som jag fick efteråt .. hehe namnam

Det var riktigt härligt, Anna fick lavastenar utsatta på kroppen. haha och hon tyckte det var minst lika skönt tror jag. Avkoppling med Å...
Senare åt vi en riktigt god middag och efter det badade Anna och jag i poolen här. Underbart!

Vi upptäckte också igår att vi bor på samma hotell som ett par artister från danmark som ska spela på öland roots festivalen.. ;) En av snubbarna har dreads ner till knäna. Plus att vi också såg en kille som vi träffade på båten i västerås på power meet. Det är helt sjukt vilket sammanträffande!

See yooou!

Dongel is the shit

Jag gillar det här med dongel.. inte säker på hur det stavas, anyway. Här sitter vi i bilen med dator och internet. HEJ BONDE. Detta är praktiskt. 

Vi anländer snart till Kalmar. Då och då måste jag ta en paus från att titta på datorn och hålla ögonen på vägen...eyes on the road. Annars smyger sig illamåendet lätt fram.

Vi tog en fika längs en hamn i Valdermarsvik. Mycket fint och god glass. Hittills har jag också fått många fina bilder med systemkameran som jag lånat av min pappa. 

NU ÄR VI FAN SNART FRAMME! meet us at the hotel room nananan (8)
 
Dagens fråga: Varför är stortån så himla stor i jämförelse med resten utav tårna? (Fråga inskickad utav undertecknad; A.Rath) 

choklad, äta eller smörja in sig med?

Innan jag skriver detta inlägg ska jag informera om att det tydligen inte går att hoppa ned vid ett nytt stycke.. så det är något ni får leva med, folks!

Jag ligger nu i Annas säng klockan 00.27 och vi börjar fundera på att sova. Klockan 8 ska vi bege oss ut på vägarna mot Öland. Imorgon väntar en chokladbehandling på spa-anläggningen fick jag höra (sounds nice, me like chocolate). Heheh... undra om man kan äta den sörjan dom smetar in oss med. Det skadar väl inte att testa? 

Jag längtar till allt som har med den här helgen att göra. Bilresan, hotellet, frukosten men mest utav allt; sällskapet. 


Det kanske blir rader emellan iallafall. Anyway, jag kan nog uppdatera där borta också, men får se om det är nödvändigt! PUSS

checklist

Liten kom ihåg-lista till mig själv om vad som ska ned i väskan till ölandsresan.

  • Kläder (2 shorts, 3 tröjor, en tjocktröja samt underkläder och bikini)
  • Skor
  • Plånbok
  • Smink
  • Laddare (till mobilen)
  • Kamera
  • Hårborste
  • Tandborste

Vi ska ju faktiskt inte vara borta så länge. Men det skadar inte att vara på den säkra sidan!

det skaver

och för en tredjedels sekund hinner min hjärna tänka ut min framtid om hur hela historien skulle börja om igen och sluta med att vi gifter oss och skaffar barn... varför? är det önsketänkande eller?
Och för en tredjedels sekund hinner min hjärna tänka ut min framtid om hur hela historien skulle börja om igen och sluta med att vi gifter oss och skaffar barn... varför? är det önsketänkande?


Du kommer aldrig förstå hur mycket du la dig i mitt liv. Jag snackar inte om en mapp på datorn.. jag snackar om ett helt arkiv i mitt huvud...


"jag hade glömt hur det kändes att inte svettas"

Rubriken är ett citat från Amanda (återigen nämns hon i bloggen). Det är mörka moln på himlen och det är rätt svalt! THANK GOD!

Idag har jag faktiskt fått shoppa lite med min far. Vi for till västerås och där inhandlade jag lite kläder (a) Längesen sist.

Imorgon bär det av hem till my best homie Anna där vi taggar inför torsdagen som kommer spenderas i en bil (åtminstone 6 timmar utav den dagen). Så, innan jag sticker hem dit blir det till att packa nödvändigheter som måste med och kanske ett eventuellt farväl utav amanda och anna på dagen. (Jag som ska vara borta så länge, ända tills på lördagkväll..haha)

Så, med detta inlägg (fullt av paranteser), tänkte jag avsluta med att säga... I am happy as a hippo, och tack kära pappa som orkade med hela dagen idag!

kära baconchips, you got the wrong adress!

Hahah min vän amanda got MY wishes! Jävla baconchips!

Juli 12, 2010

Efter den tuffa vintern kanske man inte ens borde undra varför termometern helt plötsligt stigit till + 30 C och mer den här helgen.
Men det är svårt att tänka sig in i att, bara för några månader sen, var det -30 C istället.. Det är 60 graders skillnad. Och det är helt sjukt hur det kan ändras sådär! Från iskalla vintern till tropiska sommaren..

Vad har hänt Sverige.. är det inte vi som brukar vara det medelmåttiga landet? Lagom... Hallåå? Säger det ingenting att det ordet bara finns på svenska (vad jag vet åtminstone).



Jag tror jag talar för oss alla när jag säger att sånna här dagar får en att svettas som en gris!


Svettas

Fin kväll igår. Varmt som om det vore utomlands och trevligt sällskap. Jag får nog uppdatera senare, just nu är det så varmt att jag nästan glider på tangenterna...handsvett.. men det är ju faktiskt uppemot 30 grader idag har jag hört.

Idag ska jag bara be om vinst till holland och baconchips!

kissa fortare din slowfox

Imorse vaknade vi upp som dom skönheter vi är... En härlig frilla som står åt alla håll, lite rester från gårdagens smink och en riktigt ljuv andedräkt. Tur att vi slipper visa oss så offentligt. Dags att fräscha upp sig lite tror jag.


Gårkvällen blev riktigt lyckad och vi hade riktigt roligt. Kortfattat hamnade vi på en båt med några killar som utmanade oss på kortspelet plump. Efter det begav vi oss ut i parken och umgicks med annat folk som var minst lika trevliga. Kvällen avslutades hemma hos Anna där vi alla slocknade som små barn efter en godnatt-saga.

Det gick ju inte att undgå alla bilar eftersom att det var power meet, men förutom lite bilar längs vägen uppmärksammade vi inte så värst många fordon överhuvudtaget.. Men vi var ju faktiskt inte där för bilarnas skull.


(gammal bild) Men amanda tror att slöfock och slowfox är samma sak  ;)

tonight

Sitter nu med en turban på huvudet och testar kläder inför kvällen. Sara har redan kommit och när Amanda kommer runt sex bär det ganska snart av till Anna. Vi får se vad kvällen har att bjuda på.
Prio ett är iallafall att ha kul. Sen är vi på't imorgon igen!

närmast mig är ni

Jag skulle inte orka med dagar som denna utan mina vänner och familj. Så är det bara. Det tar på krafterna att vara nere och ledsen. Även om anledningen till det är rätt suddig och betydelselös betyder det inte att den inte kan få mig uppriktigt deprimerad.

Omtumlande känsla att bara känna sådär ibland. Men det har varit en dålig känsla hela dagen. Det är först nu på kvällen som jag börjar känna att det avtar.

Tack kära vänner. Ingen är så lyckligt lottad som jag. Men ändå känner jag sådär ibland. Man ska uppskatta det man har, och det ska jag alltid göra.



ut i solen

Vaknat sent idag, nu hoppar jag nog ut i solen.


Helt solo här hemma. Ingen hemma, inget att göra. Feels pretty boring!



me and mom


dreaming awake

Varför är jag uppe såhär sent helt ensam? 01.54 är klockan står det. Det enda jag gör är att titta videos på youtube och skriver lite halvt som halvt med folk på msn. Vad är själva idén med det? Varför inte få lite sömn istället?

Nej... Jag vill hellre ligga här och...bara känna hur varm datorn blir på magen. Hur Sigge öppnar dörren in till mitt rum varannan sekund för att gå in här och flåsa.

Imorgon är det torsdag. Looking forward to the weekend faktiskt. Trots en liten brist på pengar. Ibland önskar jag att jag var Joakim von Anka, med en hel pengabinge för mig själv, att bada i! Tänk vilken känsla, att få dyka in i ett hav med pengar, stoppa lite i fickan och gå ut och shoppa loss lite... Framtidsplaner smids, klockan 02.00 på natten. Im gonna be Joakim von Anka, the non-snål one!





godnatt folket


slowmotion

Hemma igen. Mötet gick väl på ungefär 10 minuter. Det vill säga, mesta tiden spenderades i väntrummet och på donken.
Jag övningskörde halvvägs hem från Uppsala! Det gick väl rätt bra enligt mig. Annat tycker väl min pappa, som tyckte jag hade sopat rent hans högra sida på bilen med hjälp utav det höga gräset. Oops! Men resten gick ju bra. Jag fick också höra att det inte längre får ske i slowmotion... snabbt ska det gå!

Nu hemkommen och återigen vid datorn. Nästa stopp blir kanske tvn, eller Antons rum, i hopp om att han kan fixa min header...it's about time.

sunset walk.. my ass

Igårkväll tänkte jag; "Åh, imorgon ska jag gå upp tidigt för att gå ut på en promenad innan det blir för varmt och se soluppgången"...  Den idén dog ungefär 09.50 då jag sätter mig upp i sängen och inser att det inte blir någon morgonpromenad. Solen gassar där ute... Jag antar att jag snart ligger på studsmattan där ute och glassar lite.

NEEJ, stryk det! Jag ska ju iväg till akademiska! Herregud. Tankarna bara flyger ihop med varandra. Jag måste alltså duscha och inom en timme ungefär ska jag åka. Bra planering jossan, bra planering.



Jag är ledsen, men nu hoppar jag in i duschen!


linslus

Tänka sig för att ibland har man inget bättre för sig än att ta bilder på sig själv och skratta åt resultatet. Sen att välja bland dom bilderna och peka ut den fulaste och vinnande bilden att ha som bakgrundsbild. Ännu roligare är det ju om det är någon annans telefon...

Jag tror det är det jag ska börja göra det. Tänk vilken surprise för personen som äger telefonen!


Förövrigt sitter en tjej med namn Sara i mitt rum och tar kort på sig själv just nu..dock med sin egna mobil. Ett fniss varannan minut hör jag ungefär. Lättroad som få!

beddis

Sitter och är lite sur på mig själv att jag inte skickade iväg ett brev med Synnöve och Karin som ändå skulle till Matilda i Jersey. Jag får gottgöra det när hon kommer hem i augusti! Promise!


Jag har precis klivit ut ur duschen och fick också nyss reda på att hotellet på Öland är bokaaat! Damn, nu kör vi!

 

Idag återstår inte så mycket mer än att försöka få denna långa (men tunna) man att torka. Jag kanske kör lite hårtork för att få det att gå lite snabbare! Sen ska jag väl försöka ragga skjuts utav min far hem till Sara, som tydligen blivit rejält sällskapsjuk. Hon sätter sig även som försökskanin och brer på sig olja under dessa stekande dagar. Du är inte odödlig Sara. 
 
The deadly torka has begun. We are all gonna get burned in the sun.



Mmmercedes-Mmmcdonalds-Mmmovie





Bilderna ovan sammanfattar kvällen innan. Jag och Anton hängde med Victor med sin nya mercedes in till donken igårkväll runt halv 12 någon gång. Killarna åt menyer och annat medans jag själv köpte en mc flurry.

 Därefter åkte vi hemåt men bestämde oss halvvägs att titta på någon film. Vi åkte till Victor och Anton föreslog någon film som han tyckte var rolig. "Year One" var det ja, den var kul faktiskt. Sen åkte vi hem och sov. Jag hamnade i sängen runt tre tror jag.


dånken

Senaste inlägget blev så mosigt och jobbigt att läsa. Att det alltid ska krångla med mellanrummen när jag laddar upp ett nytt inlägg.
Nu ska jag iallafall tydligen iväg med min bror och hans vänner till stan för att käka lite donken! namnamnam!

flytet

Gårdagen, what can i say.
Jag har aldrig varit med om så mycket flyt. Det börjar lite segt med att vi blir övertalade att hänga med till gatufestivalen. Trots gnäll om pengabrist, och ingen aning om vad vi skulle ha på oss, men beslutet blev ändå att åka in.
Kort sagt, det började med att vi blev bjudna på inträdet. Skjutsen in och tillbaka var lätt att fixa. Väl där inne lyssnade vi på Hoffmaestro och skuttade runt tills vi blev svettiga. Senare gick vi in på joar och dansade loss. Vi hade otroligt kul!
När stället stängde var det dags att bege sig till bussen...vi väntade...och väntade...och väntade. Det kom ingen buss. Fan också, tänkte vi! Så vi började gå, 6 km framför oss, det kunde inte gå annat än framåt tänkte vi. Solen börjar gå upp bakom oss och vi börjar leka ordlekar och liknande för att få tiden att gå snabbare samtidigt som vi vandrade.
När vi bestämt oss för att inte ta lilla Ulunda vägen utan att gå på E18 iallafall, kom flytet igen. Det stannar nämligen en taxi på andra sidan vägen. Ut kliver en kille som frågar vart vi ska och om vi ska med. Vi säger att vi inte har några pengar men dom säger att dom redan ska åt samma håll. Med andra ord, vi åkte gratis taxi hem och hade en väääldigt lyckad kväll!
We got flow

weekend

Igår hamnade jag och mina damer i västerås där det var rixfm festival. Vi gjorde ett försök att få en skymt av artisterna men gav sedan upp och satte oss på en gräsplätt inte så långt ifrån där vi fortfarande hörde musiken. Vi spelade kort och avslutade kvällen med en varsin mcflurry. Rätt lugn och jättetrevlig kväll.

Ikväll åker vi in till gatufestivalen igen och hoppas på att få se några bekanta ansikten och samtidigt lyssna på artister.

Nu sitter jag med en turban på huvudet och borde börja välja en outfit inför kvällen.

Auf wiedersehen!

RSS 2.0