in the middle of something

Inleder snart transportvecka nummer 2. Jag lever inte, jag finns bara. Tiden har stannat, snart rullar allt på igen. Some things just needs to be sorted out så att säga.

Väderprognosen lyder: Regn med en hel del blött och en hel del innesittande människor.

Tips från coachen: Bädda sängen, Duscha, Kryp ner i sängen, Sätt på en film/tv-serie och bara glo

PUSS

helt solo

Har en jobbhelg framför mig men känner mig ändå rätt taggad. 2 dagar jobb.

Mamma kommer dock saknas här hemma. Hon åkte igår och är inte hemma fören på fredag från Finland. (Bäst för dig att du köper något på båten, momi). Pappa åker bort till Falun över helgen.
Anton åker till Samira och jag blir kvar själv hemma över helgen. Helt solo. 

Men det blir nog bra. Lite terapi för mig själv. Jag kan ju alltid städa.

oh weather god

Dagen idag startade inte helt okej. Regn, ingen jacka, inget paraply, slängde skorna i väggen (inte bokstavligt talat, symboliskt talat), kommer till jobbet genomblöt och ska stå två timmer i kassan det första jag gör. Inte pepp alls. V-O har läst fel i schemat och trodde jag jobbade på fredag vilket sinkade ner mig en del först. Oförberett jobb är inte alltid välkommet när man planerat in annat, är det planerat är det i stort ett nöje, faktiskt! MEN, som sagt jag är ledig på fredag, hon såg fel.

Dagen blev dock bättre ju längre det gick. Pad Thai på Vita Elefanten med Sara. Oreos och cola light med Amanda och Sara. Youtube med Anna, Amanda och Sara.

Tack för dagen väderguden. You really made my day.

Notis.
Köp paraply.
Ställ tillbaka skorna, de var inte bekväma.

weak



Jag har en djävul och en ängel på min axel...

Den ena säger.. -ÄT GEISHA-KAKAN!!
Den andra säger.. -Du är mätt och belåten och behöver ingen Geisha.




What can I say?
- Join the dark side - get a free cookie?

(Till mina vänner som nu undrar om jag har Geisha-koma. Svar: Nej! En Geisha-kaka innehåller en alldeles för liten mängd choklad för att ens komma i närheten av någon form av godiskoma.)

rea


Flanellskjorta från Lindex barnavdelning, 30:- på rean

smile for a lot of reasons

Kör ett till jobbpass på denna jobbhelg. 14.00-20.00

Leendet på läpparna visar

- att Amanda kommer hem idag
- att jag hunnit ta en power walk imorse
- att mamma kommer hem ikväll
- att jag är pigg!!

Puss på er alla fina människor

rainy day

Det bästa med att försova sig är att man får ligga kvar liiite längre i sängen. Sen är det också helt okej att det är dåligt väder idag när jag ska jobba. Peppar peppar...

Imorgon kan det gärna få vara lika mulet, även måndag! ;)


jag undrar

Jag undrar vad som får folk att tro att det är okej att inte ta med sig sina kläder ut från provrummet
Jag undrar vad som får folk att tro att det är okej att inte blinka ut ur en rondell, eller att inte blinka överhuvudtaget
Jag undrar vad som får folk att tro att det är okej att svara segt på sms
Jag undrar vad som får folk att tro att det är okej att sälja snygga bilar för så höga priser
Jag undrar vad som får folk att tro att det är okej att sukta andra människor med snygga kläder

Jag undrar en jäkla massa...Men en sak vet jag

Fästingar - has no function, WHAT SO EVER, på denna jord

Så därmed undrar jag vad som får folk att tro att det är okej att vi lever med dessa parasiter.

im proud of us

För några månader sen... Eller rättare sagt nästan exakt 2 månader sen, stod jag för sista gången tillsammans med min klass och firade att dagen D äntligen kommit. Det var den största dagen på det här året som vi alla väntat på. Efter 3 år i skolan var vi äntligen fria och hade hela världen framför oss. Mina närmaste vänner och jag skulle ut i en mycket större värld än den vi levt i. Hej då studiebidrag, vi skulle försörja oss själva.

Nu, 2 månader senare har vi förflyttats från ett tåg till ett annat. En vän ska till Stockholm för att leva sin dröm. En annan har heltidsjobb på ett flott ställe. En tredje jobbar vant sitt tredje (tror det är tredje) år på jobbet, en fjärde testar sina vingar och jobbar tillfälligt som badvakt, en femte kanske pluggar vidare eller jobbar på stället nära mig, en sjätte jobbar i stort sett på ett kontor där jag tror hon trivs som fisken i vattnet.

Jag skulle kunna välja att se detta tragiskt. I skolan kunde vi ses på raster och luncher och efter skolan eftersom att vi var så nära varann under veckorna och helgerna. Skillnaden nu är endast att vi gått egna vägar. Samma personer med nya inriktningar. Jag är stolt över vad vi tillsammans lyckats med. Jag är stolt över alla mina vänner.

Och det bästa är att jag aldrig kommer behöva sakna någon utav dem. För jag vet att, så länge vi håller reda på varann, sitter vi lika tätt som då. I samma båt.



slept over

Vaknade klockan 09.00 och gick upp på toa. Alldeles för tidigt. La mig i sängen igen och somnade om. Vaknade sedan upp klockan 12.00 istället...alldeles för sent.

Kunde jag inte fått vakna 10.30 istället? En lagom tid...

Sen hittade jag till råga på allt inte min tandborste i badrummet. Eller jag kom inte ihåg vilken som var min. Vad gör man då? Frågar man publiken, ringer man en vän eller kör man helt enkelt 50-50?


rota i kläder

Har 4 dagars ledighet framför mig. Om inte alla redan är medvetna om det.

Jag sitter hemma hos Anna med Sara. Sara springer runt i trosor och bikiniöverdel och testar kläder ur Annas garderob. Annas specialité är att köpa kläder som hon inte använder.

Sara: Den här har du aldrig använt..
Anna: Jo det har jag visste!!

Hon verkligen gräääver i lådorna. Var och varannan minut hör man "VAD ÄR DET HÄÄÄR?"

Sara: Den här har du heller aldrig använt.
Anna: Nej det har jag faktiskt inte...

Hon sittter faktiskt just nu med ett av Annas nybeställda pannband från H&M på huvudet och med en blå tunika på sig, på golvet och hittar gamla godingar från förr.

RSS 2.0