tråkjossan

Lyxfällan. Hahah skööööna. Enough said.
Snart börjar BB :D hipp hipp hurraaaay
Har ni tips på vad som ska med ner i väskan till Finland? Något man alltid glömmer? Påminn mig!

Snygg bild på mig och Carolinis.
Snyg

sitting waiting

Här sitter jag i soffan och väntar på bättre tider. Dagen har bjudit på praktik och middag. En snabb tripp till Västerås City blev det men with no luck. Inget roligt hittade vi där.

Imorgon bär det av till Finland. Puss på er!

25.4

Förra helgen var det såhär varmt.
Vilket gav mig permission att sätta på mig en somrig outfit. Sommaaaaaar

Linne och Shorts från Vero Moda

countdown

Dagen är snart här gott folk. Snart här.

Lycka blandat med sorg

picstop


Mina favvosar ställde upp på bild idag inne på Ica Supermarket.

Bedårande bild!

Vad gjorde vi på Ica? 
Carolina köpte sig en bunt kuvert och Amanda köpte sig en risifrutti.

check

Ber om ursäkt för tidigare inlägg.. Jag hade skrivit 2 inlägg som båda försvann efter att jag tryckt på "Spara och publicera".. Osis att den varken sparades eller publicerades då.

Jag prickar av lite från to-do-listan idag!

Ledighetsansökan är "inskickad" till Kerstin, så jag är ready to go.
Ringer VO nu.
Svenska NA muntligt är uppskjutet en vecka till. Thank you looord!

Så kvällen kommer spenderas packande, tvättandes och förberedandes inför min finska weekend.

Tips från coachen (Sebbe), Myggnät, myggspray och tält. Om jag får med mig det så är jag nog i fint skick när jag kommer hem igen.


?

VARFÖR KAN JAG INTE SKRIVA INLÄGG FRÅN DEN HÄR DATORN????

suomi

På torsdag bär det av till Finland för lite kvalitétstid med släkten och myggen. Det blir att packa väskan imorgonkväll och åka tidigare från praktiken på torsdag. Mot färjan som tar oss direkt till Åbo. Kan tänka mig att resan dit också blir en rätt trevlig upplevelse. Jag får äntligen träffa mina rara små kusiner som jag inte sett på länge.

Huvudsakliga anledningen till att vi åker är för att min morbror fyller 40. Sånna där finska partaj har en tendens att innehålla mycket finska, lite bastu och en hel del sprit. Jag lovar, jag ska hålla mig borta från det.

En liten notis till mig själv:
  • Ringa och påminna V-O om att jag måste åka tidigare på torsdag och inte kommer alls på fredag.
  • Skicka in ledighetsansökan till skoldagen på måndag som jag missar. (Om det nu behövs)
  • Skriva svenska muntliga och träna på det under tråkiga tillfällen i Finland då provet är på onsdag nästa vecka.
  • Köpa en creme till Birgitta på tax freen!

Det var nog allt!


Snygg bild ifrån lördagskvällen AKA Annas 19årsdag.

When do the bad guys (flies) sleep?

Vi har TVÅ flugor i rummet. Jag orkar inte. REDAN ska vi behöva handskas med dessa parasiter. KAN DOM INTE FLYGA IN NÅGON ANNANSTANS? Varför i mitt rum? Jag vet inte om jag nämnde det men senast igår var jag tvungen att försöka bli av med ett bi som surrade runt här i rummet. Inte var det mamma och inte var det Anton...men jag!

Nog med klagomål, här ska sovas.

När sover flugorna btw?

Dagens krya på dig

...Går till Anna som är sjuker. PUSS på dig och krya på dig nu!

nice hat

Ännu en bild från kryssningen.

Jag och Amanda åt minsann kyckling. Den var grillad... men inte tillräckligt kanske. Vi fick köra den några gånger i mikron efter grillningen också. Menmen, det smakade gott iallafall. Snart börjar BB och Rodney lämnar ett stort tomhål om jag får gissa själv.

Amanda slängde sig precis med huvudet ner i min sängen. Hon kom på att det var skola imorgon. Men varför klaga? Vi får studentmössorna imorgon och även lite sovmorgon. Dessutom börjar vi ju på en tisdag, så det kan liksom inte ens räknas som söndags-ångest.

Dagens ris

...går till mig! Vilken surprise. Av en hel del anledningar hamnar jag här. Dålig uppdatering i en vecka. Vaknade på tok för sent på en röd dag. Jag åt också upp Amandas Twix... Omedvetet, men fortfarande! 

Jag ska sona för mitt brott. Jag lovar!

(och ja, jag ger dagens RIS som bilden ovan.. jag tycker inte att det är snällt att ge folk risbuskar. Sånt ris använder man i bastun)

sista dagen - ruined

Idag vaknade jag 14.28...Sista dagen av ledigheten och jag vaknar 14.28. Det är som att ta den sista glassen i glasspaketet och bara äta halva. Total waste!! Till råga på det så tror jag att jag spottade i sömnen. Jag vaknade av det. Jag ska inte gå in på detaljer... men det låter ju helt retarded.
Nu har jag iallafall hunnit äta frukost, sola lite och Amanda har nu kommit hit på besök. Vi "lanar" lite  grann här hemma. Det blir en slappardag som får heta duga. Och vi får nog grillat ikväll. KYCKLING.
Tillbaka med mer info om lovet senare. Dålig update men det har varit lov.

Det är fest i hela huset


Tjabba folket. Här sitter jag igen. Taggad som aldrig förr och hoppas på att morgondagen bara flyyyyger förbi!

Har precis kollat klart på BB-finalen. Nu blir det sängen då jobb väntas imorgon :D Hoppas dagen går fort fort fort!!

PUSS på er mina vänner


fett



Såhär valde vi att inviga lovet. Efter en middag beståendes av kebab/pizza/kebabrulle. Tjockt eller bara en ljuvlig fredag? You decide!

Tack för gårkvällens tjockigheter!

spåttifaj don't you let me down

Spotify, jag skulle vilja ge er dagens ris. Men jag är rätt kluven ändå. Enligt artikeln nedan kommer spotify skära ner på gratisversionen. Alltså i princip göra den snålare. Cirka 10 timmar musik per månad och 1 och samma låt får endast spelas 5 ggr på den månaden. Fifan, det är ju som att portionera ut en viss mängd mat i månaden och sen låta oss hushålla på den. What am i gonna do?

http://www.dn.se/ekonomi/spotify-begransar-sin-gratisversion

Men å andra sidan... så är det väl bara att börja betala om vi vill fortsätta lyssna på Spotify.

skönhetsideal på vindruvor

Det är något visst med vindruvorna längst ner i botten i paketet. Visst har ni också alltid några få vindruvor kvar i botten som aldrig äts upp? Så blir det iallafall alltid för mig. Jag tror det har att göra med att jag ofta jämför vindruvorna och äter upp de som ser och känns godast först. Sist kvar blir då alltså de minst attraktiva och minst ätbara vindruvorna. Även om dom säkert är ungefär lika goda som dom första jag valde att äta.

Anyways, vilket waste på vindruvor. Att inte äta upp dom sista. Vilka fasoner.

Varför kom jag att tänka på detta? Jo vi hade nationellt prov i Svenska B idag och Jocke bjöd mig precis på vindruvor. Han hade några få kvar och jag åt några. Kvar efter det låg ungefär 4 st ensamma vindruvor. Why? I don't know, dom såg inte tillräckligt goda ut.



The rose of the day

Dagens ros till mamma som gav mig massage idag. Så nu springer jag runt och luktar tuggummi. Typ, Jenka ni vet. Åhhh så gott. Mina muskler och kropp skänker ett stort tack till dig momi.

oopsi


Tjabba kära vänner. Dagen har spenderats i skolan och även morgondagen kommer spenderas där. Trots att torsdagar vanligtvis spenderas på praktik. Imorgon är ett undantag, imorgon är det Nationellt prov i Svenska... skriftligt.

Dålig update idag IGEN och återigen en bild på mig. Oroa er inte, jag ska ta tag i det här!

what am i gonna do when the best part of me was always you?


Förbättringsprogrammet (Som Sj's fast bättre)

Jag antar att ni är rätt trötta på enformiga bilder på mig! Så jag fokuserar i mitt förbättringsprogram på att få med MINST en bild på en fin vän, familjemedlem eller ett happening som hänt under dagen. Kanske flikar jag även in en "Dagens Ros" och eventuellt en "Dagens ris". Hur låter detta?

Förbättringsprogrammet är det bästa som hänt mina läsare. Läs mer om min förbättringsprocess den här veckan. EXKLUSIVT


Fina vänner växer inte på träd

spring is here for real

Snart får jag en arg kommentar av en fin vän. Bäst jag uppdaterar.
8 DAYS REMAINING, GOTT FOLK!!
Ingen längtar mer än vi. Vi taggar redan en vecka i förväg.
Snart ser vi Sara och Elon springa runt med kransar i håret igen. Titta bara på dagens väder!!

bad update

Stockholm i lördags med mamma gav ingen studentklänning men däremot en tröja (se ovan) och ett par shorts. Så helt onödigt var det ju inte. Ber också om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har haft en trevlig helg med vänner och lite halvlugnt party party.

Förlåt till Sara också eftersom att hon faktiskt kommenterat utan någon större respons från min sida. Förbättringsprogrammet har börjat ;) Precis som SJ's.

swisch

Dagen har bara flygit förbi. Praktik, Lunch beståendes av Ost&Skinkpaj samt en överbliven jordgubb/vaniljpaj från Jonas/Donken, Praktiken fortsatte, Hem med bussen, Åt hos pappa, TV hos mamma. Så långt har jag kommit nu ungefär. Ska jag spå resten av kvällen så hamnar den framför tvn tills jag somnar.

Jag ska försöka locka Anton att titta på Big Brother också, vilket han aldrig sett än då han jämt somnar innan dess.

Chillaxing.mode.



happy

Dagen har bestått av Såklart Jag Kan - Mässa där Smaksak UF minsann snappade åt sig sista priset för "Bästa presentation". Det var rätt oväntat då Amanda ropade in mig till scenen när jag stod och småtjattade med Carro i ett helt annat rum. "Vi Vann!!!!" På väg upp mot scenen sa jag: Vad vann vi för något?... Lyckligt slut fick vi väl iallafall.

Nu ska jag snart kila mig ner till min far där det blir mat. Pasta och köttfärssås och, om Anton får välja, med lite Sambal Oelek i. För mig blir dock den smaken nästan lite för stark.

Jag och Amanda hasade oss också till en gnutta sol inomhus idag. Vi måste börja ta tag i det om vi vill se någorlunda levande ut på t ex studentkryssningen, studenten etc. etc.
Bild från när jag var hemma och sjuk. Notis till mig själv: Nu är jag minsann tacksam för att jag är frisk och kry, vilket jag alltid lovar mig själv att jag ska vara nära jag är sjuk, vilket jag alltid glömmer att tänka på.

brighter days

Jag följer sällan upp saker som jag skriver att jag ska göra under dagarna. Det gör ju riktiga bloggare, skriver hur det gick och om det hände något annat speciellt roligt eller intressant. Jag är däremot sämre på den biten. Det blir ett uppdrag från och med nu. Följ upp det du skrivit om så att dina läsare och du kan binda samman dagen bättre!

Det är ju underbart, jag känner mig redan som en bättre människa!

Idrotten idag gick bra! I stort sett hela klassen spelade rundpingis och trots att jag inte är speciellt bra på pingis så hade vi kul. Tittade även på ett antal YouTube-klipp under dagens gång, tråkiga eller halvlama skoldagar brukar leda till just YouTube. Lunchen bestod av chinamat då Carolina, Amanda, Anna och jag bestämde oss för att äta ute. Elon, våran kära Elon var sjuk idag.

Nuuu ska här fortsättas slappa vidare. NOTIS: VI ÄR PÅVÄG MOT LJUSARE TIDER, FOLKS!!

classmates

Sitter i skolan och diskuterar tankekraft och högskoleprov med Viktor, Sebbe och Carolina. Eller en hel del av klassen sitter här inne i 55an. Mysigt.

Snart nalkas idrott och lite pingis. Skön dag då hörni. Jag har inte så mycket mer att tillägga.

PUSS


counting sheeps

Stunden är kommen! Jag ska äntligen få sova. Varför jag inte redan gör det, det kan jag inte svara på.
Det blev nästan som jag beskrev innan angående att få lägga sig i sängen och sova... bara det att istället för ljudet av regn utanför fönstret hör jag ljudet från duschslangen inne i badrummet eftersom att Anton duschar. Inte riktigt samma sak, men man kan ju inte få allt, eller hur?
Sleep tight pumpkin pies!

tired

Nej hörni, hemma igen. Trött som en igel. Sitter och väntar på mat. På kvällens schema står Big Brother och slappa järnet.

Sova ska bli skönt också. Ni vet, ta av sig strumporna som suttit på hela dagen. Tvätta bort det, inte så längre fina, sminket. Borsta gaddarna och efter att ha tagit av sig dagens kläder bara slänga huvudet på kudden, vira duntäcket runt sig och hoppas på att det regnar ute så att man kan somna till ljudet av dropparna som landar på fönsterbläcket.

Som ni förstår, så längtar jag.


Off to work again

Om några timmar är jag på väg hem för att vila upp inför nästa skolvecka som drar igång redan imorgon. ORKAA. Kaos var det igår och det kommer vara likadant idag igen. Wish me luck!

my thoughts goes to you

Skänker också alla mina tankar till mina kära vänner som gör högskoleprovet idag!! LYCKA TILL SÖTISAR! Ni är smarta så det där blir jättebra.

Jag skänker också en tanke till mig och Sara som jobabr idag...på en lördag. Hahah. Självvalt perhaps, men fortfarande.

Dagens

Sista bilden visar lite mer av jeansen som jag köpte förra helgen! Enkla, tighta och ljusa, VÅRIGT!

hard work work

Den här helgen spenderas på Lindex. Egentligen var det bara tänkt att jag skulle jobba idag, men jag hamnade på ett pass imorgon också. Därav kommer jag vara enooormt seg på den här fronten. Åtminstone fram till ungefär 18.00 då jag kommer hem. No sleep, no rest.
Igår firade vi Marta som fyllde år tidigare i veckan. Hon bjöd på en jättegod middag och vi hade jättemysigt samtidigt som vi spelade "Med andra ord". Tack för det flickor! 

Nu sitter jag i morgonrock framför spegeln och har sminkat klart mig, ätit frukost och det återstår endast att göra ett klädbyte. Efter det tänkte jag bosätta mig i soffan och titta på tv en sisådär 30 minuter innan min far svänger upp på uppfarten för att skjutsa mig till bussen. Hata bussarna som aldrig vill gå från fjärdhundra!!
Nu ska här inte skrivas mer. PUSS

RSS 2.0