klassfest

Några smakprov ifrån gårdagen

i gotta feeling...

...that tonight's gonna be a good night.

God dagens. Idag har jag redan hunnit med att åka in till storstaden enköping och växlat lite pengar och handlat med min far. Nu sitter jag här hemma hos honom och vi har precis fikat lite grann. Stackars pappa är fortfarande rätt sjuk men ändå står han där och lagar lasagne. Love it!
Jag hör hur han snörvlar inne i köket haha. Kanske bäst att städa lite i den här ungkarlslyan när han är borta nu i helgen. Jag får se hur mycket jag hinner ;).

Senare idag kommer Amanda. Jag ska försöka få i mig middag och sen sticker jag och Amanda in till Caroliiiine, där hon och Tinaaa väntar. Jag hoppas på att få se hela klassen ikväll. Men vet redan några som tyvärr inte kommer. Carro we are gonna miss you. Och Elin, fan du får inte va sjuk, jag sänder iväg ett sms till dig snart!


Sänder lite tankar till min bästa vän också. Lycka till på proven idag!


...tog hon glassen?

...Åh ja, hon tog glassen.

Bullshit

Jag kan inte klandra någon annan för att inte jag öppnat ögonen. Men det värsta är att allt bara är bullshit. Big fat liar!

damnit

Har hittat våra glassar i frysen. Det var inte meningen men jag fann dom när jag letade efter något att laga till lunch imorse...Öppnar frysen och Hoppsan! Där har vi lite glass. Och nu känner jag mig rätt så sugen på att ta en sån goding ur frysen.

Är jag hungrig? Nej
Känner jag att jag skulle bli lycklig av att äta den? Nja, tveksamt
Men den skulle minsann smaka gott i alla fall 2 minuter...

tough decision. återkommer med statusrapport senare. tog jossan glassen eller inte?

tråkigt sverige

Sverige förlorade med 4-3 mot Slovakien. Riktigt tråkigt, vi tog ju ikapp så snyggt ett tag där. Men men, så är det.


Nu har jag precis klivit ut ur duschen och vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Funderar på att gå ut på en långpromenad om det inte är för kallt.

det är onsdag

Nu har jag precis vinkat av Amanda till bussen. Näst på schemat står att ta disken (bara för dig mamma), efter det kilar jag ner till min far. Jag borde faktiskt vara lite sällskaplig med honom eftersom att han är lite sjuk. Efter det besöket blir det troligtvis ett långt bad med en bok som gäller... Det ser jag riktigt framemot känner jag.

Imorgon blir det upp klockan 06.00 igen. Ny Sverige match på tv!
sommaren känns väl inte direkt nära..

Mechidos&Josy

Amanda och Jossan i ett nötskal. Här sitter vi hemma framför datan och planerar att dricka öl och äta Oreos och lite pannacotta. Här sparas inte på något krut. Vi svullar nu när vi har chansen...

Gårdagen vad ska man säga om denna. Anton och hans vänner gästade Amanda och mig på mitt rum. Herregud, det var wrestling, det var knäckebröd och det var dans... I mitt lilla rum. Jag och Amanda var nog dom enda i rummet som höll oss i skinnet.

Mot kvällen fick även vi i oss lite dricka...to be honest. Men vi somnade rätt tidigt ändå men vaknade runt 12 ungefär. Idag har vi varit social med omvärlden, folk från t ex kina, tyskland, england och ungern fick smaka på lite svensk humor...and thats about it.



Hej istid!

It is what it is... -27 grader. Vart är vi påväg? Jag börjar tvivla på om värmen tänkte komma i år. Blir det en varm sommar eller måste vi stå ut med detta vinterland? Hur som helst... satt nyss och kollade igenom gamla bilder. Den här dök upp och den gör mig på otroligt bra humör, snyggt tjejer!

3-0 till Sverige i matchen mot Finland. Rätta takter sverige! Jag var uppe med tuppen klockan 06.00 imorse och hejade. Snart bär det nog iväg till Enköping för att kanske växla lite pengar. Och senare under dagen hoppas jag att jag får träffa mina tjejor. Men det återstår att se!

(dont) let it snow, let it snow, let it snow

Kom nästan inte ut genom dörren idag... Men puttade man lite så gick det. Jag var tvungen att ta lite kort. (mamma vill skicka bilder till släkten i finland) Det är helt sjukt vad det är mycket snö ute. Men idag känns i alla fall bättre än gårdagen för nu lyser solen och det snöar inte så värst mycket heller. Kanske till och med blir en promenad i solskenet med min mor.


Jag stannar inne

Sådärja, vi börjar helgen och lovet med en halvmeter snö och storm. Precis så man vill ha det...eller? Nej, jag måste ärligt säga att det enda jag kan tänka på just nu är värme. Jag vill ha varma, soliga och härliga dagar. Jag vill kunna vistas utanför dörren utan att få istappar i hela håret eller täckas från topp till tå av snö. Jag vill kunna gå ut på långpromenader och lyssna på ipod och bara njuta. Som det är just nu...kliver jag inte ens en meter utanför dörren.
Anyway, Anna åkte hem för ungefär 20 minuter sedan. Vi har spenderat gårdagen och idag med att babbla på om allt möjligt, tittat på OS och idag hängde vi också med pappa och Lena-Maria till stan där vi handlade och även fikade. Det var mycket trevligt.
Anna och tuffingen i bakgrunden - the bodyguard

För min del blir det snart ost och skinkpaj och OS. Om detta snöoväder avtar mot kvällen så kanske jag kilar ner till pappa och gör dem sällskap till melodiestivalen. We'll see!

grötig dag

Idag, måste jag erkänna att jag faktiskt hade planerat att stanna hemma. Den idén skippade jag när Carolina knackade på min dörr och sa att linjebussen fastnat och frågade om hon fick vänta på nästa buss hos mig. Efter ett tag när jag och Carro disskuterat hur och om vi skulle ta oss in i detta snökaos, knackade det ytterliggare en gång på dörren. Denna gång var det Carolinas mamma...She gave us a ride! Så Elin stackaren behövde inte spendera dagen i skolan helt solo. 

Det jag ser framemot nu är GRÖTEN i skolan...en kvart kvar tills dess. Sen kör vi på turism efter det och sen tar jag ett-bussen hem för att hinna hem innan min vän Anna hinner hem till mig.


Anton, om du läser det här...Släpp ut Sigge!

 


go sweden

Skola idag, som vanligt. Nästan inga folk här. Kan det bero på OS inatt? Sverige vann med 2-0 mot Tyskland, YEY!

Just nu sitter jag och Amanda och studerar en gubbe som vandrar runt i korridoren...vad gör han här? Har han kanske gått vilse? xD

Efter denna otroligt långa dag är det dags för gym...jag och min kära vän Amanda är rätt dåliga på det här ibland. Vi får ta tag i det här innan lovet i alla fall.

Jag hade förövrigt namnsdag igår...Alexandra ;) Grattis på mig.

Imorgon är det fredag...Åh, så härligt. LOVLOVLOVLOVLOV!


The whole club is on it

Jag saknar dig sötbulle!

Momin troll

Du är så söt, mamma. Det är ju inte alla hjärtans-dag förens imorgon, men det här fick jag i alla fall ändå idag. I love you mom. hihi

working my ass off

Denna dag är det väldigt mycket arbete i skolan. Oj oj oj, vi har fullt med lektioner, inget stopp, inga raster...eller? Tvärtom.. Vi fick nyss reda på att en av dom ynka två lektionerna vi skulle ha idag är helt inställd, Fucking hell, Helskotta, För i helvete, kalla det vad ni vill. Det känns inte så himla värt det!


Det jag kan säga att jag ser framemot är väl att jag äntligen ska få spela Crash Bandicoot idag, tack vare att Elin tog med en playstation 1 kontroll till mig idag! B-E-A-utiful!




thursdaaay

Nu sitter jag återigen på ÖFA-lektionen. Oboy vad mycket vi gör. Och på tal om oboy så var det precis det jag drack imorse! (Blev nyss erbjuden en till av Carolina, Woooow (a)) hahah.

En ganska ointressant dag måste jag säga. Men, det positiva är väl att det är fredag imorgon! woho!


Sommaren känns fruktansvärt långt härifrån!


efter tisdag .. före torsdag

Idag är det onsdag. Idag har vi haft samhällskunskap, ÖFA och lunch...hittills. Efter denna enorma rast är det dags för styrketest på idrotten. So looking forward. Känner mig stark (inte direkt). Efter denna härliga isdrottslektion, som förmodligen kommer resultera i träningsverk imorgon, är det bara att snällt vänta på fyra-bussen.

När jag kommer hem har jag lovat mig själv att ta det lugnt och faktiskt läsa boken som jag började läsa i julas. Den jag fick av Amanda i julklapp. Det känns som en bra sysselsättning och jag behöver varva ner lite grann.

Imorgon väntar skola och efter det gym. Ryggen känns bättre och nu är det äntligen dags för att ta tag i den här veckan också. Det känns bra! 



måndagaga

Nu har jag precis ätit mat. Jag och Antonio Banderas lagade schnitzel med pommes frites. Starkt jobbat! Imorgon kommer äntligen mamma hem, då slipper vi laga maten, heheh latmaskar. Dock har jag faktiskt städat idag trots att jag fortfarande har väldigt ont i ryggen.
Jag borde ringa min mor och beställa hem något gott från båten nu kom jag på...nam nam nam...vad ska jag välja?
From the left: Antonio, Äna och så Josy! Från senaste kryssningen. I love you guys!

Mysig söndag

Nu är jag hemma igen. Just nu står det en fiskgratäng-dill i ugnen som jag redan börjar känna lukten av.
Igår blev en himlans trevlig kväll. Det började med en god middag med mycket prat... och även väldigt mycket skratt. Efter att vi ätit och skrattat i säkert en och en halvtimme (om inte mer), begav vi oss till Martas rum där vi tjockade i oss både godis och Ben & Jerrys. Vi tittade även på filmen "Disturbia", den va sjukt bra.
Idag var det så fint väder så vi gick faktiskt ut på gärdet med ett par solstolar och resterna från våra Ben & jerrys och lite filtar...där satt vi ett tag och solade. Efter det bastade vi också...riktigt mysigt. Tack för kvällen och dagen flickor!
Förövrigt har jag rätt ont i ryggen...känner mig som en gammal tant som stapplar mig fram. Vet inte riktigt vad det beror på dock, men vi får väl se. Min mor kommer inte hem förns på tisdag, så ikväll blir en lugn kväll hemma med endast min kära bror till sällskap.
It's like im trying to not think about it, but everything is reminding me...

/jh

Tjejkväll

Hemma nu, i några timmar, sen ska vi in till staden igen och lasarettet. Nu är jag trött på tranbärsjuicen! Efter det åker jag och Anna återigen hem till mig och fixar oss i ordning inför kvällen som ska spenderas hemma hos Marta med lite andra flickor. Det ser vi fram emot!



Igår hade vi det trevligt hemma hos Anna och gjorde hemmagjord-pizza och gjorde även pina colada. Kvällen slutade dock i soffan där båda jag, Anna och Diana somnade. När vi sedan vaknade upp var det dags att sova!
Du har en söt katt, Anna!



You're still on my mind you know, its hard...
/jh

Tranibäri



Idag lever jag på tranbärsjuice...vilken mirakelkur. Snart har jag fått i mig två liter. Hahah
Nu befinner jag mig hos min bästa vän och ska äta lite spagetti och bacon á la Anna ;) BYE!


härlig vecka (y)

hahah ursäkta men jag är glad att den här veckan är slut...

Sakerna bara går fel, allt händer på en och samma gång. Otur eller ovanligt mycket olyckor? Fick nyss reda på att Amanda halkat i sina uggs på vägen hem från bussen och stukat foten... dom trodde i alla fall det. herregud min stackare!
Caroline den stackaren råkade på en misslyckad färgning igår och kom till skolan alldeles förstörd...det ordnar sig Carro!

Alla verkar allmänt nere. Min pappa verkar ha mycket att stå i, han jobbar sig helt utmattad, stackarn.
Min kära bror har det tufft och har helt tappat suget för skolan, men jag förstår honom, det har jag med.


Ser dock fram emot helgen, i need it!
Och så hoppas vi på mindre missöden nästa vecka, tills dess tänker jag hålla mig sysselsatt!
/jh

Det snöar...fortfarande



Gammal bild från midsommar, söt-lukasen
Kommer vi få en grön midsommar i år med detta snöoväder?


Keeping my mind busy!

Ha så kul, mor

Mamma åker till finland för dop, vi ses igen på tisdag!

think-mode ON




Jag märker att jag blir tröttare av tankarna. Det blir lite översvämmning. Trots att jag gått och lagt mig tidigare än förut de senaste dagarna. Överbelastad hjärna, för jag försöker analysera...som jag gör med allt annat. Om jag kunde slå av tankarna så skulle jag!


filmjölk - lösningen till allt?

Jag är ledsen, mamma. Men idag hjälper ingen filmjölk...Även om du ser det som lösningen till allt.

Möblerar om

Hemma, all day long today. Mina fina vänner och familj är otroliga, varenda en av er. Guldvärda!

Lyssnar på "Girle Girle" med Dr. Bombay. Anna tycker bestämt att det är riktigt bra och uppiggande musik och jag kan inte annat än att hålla med.


Det känns fruktansvärt konstigt, en väldigt konstig känsla. Det är som att vända på ett timglas. "Swhoop" helt plötsligt går allt åt andra hållet. Jag kan nog sitta och stirra på namnet ett tag. Det hjälper inte direkt. Finns inte så mycket att säga heller.. Men tystnaden säger mycket den också.

Det är lite som att man måste möblera om i huvudet, överväga vad som ska ställas i det första hörnet, vad som är bäst att flytta på, och vad som borde framhävas nu när ett annat inte längre kan vara där hela tiden. Det är nog det som tar ett tag. Det är när det är för rörigt under möbleringen som man tappar fattningen och det börjar bränna lite bakom ögonen. Men det är då man tar en paus, ingen mer möblering, tänker på annat. Möblering tar en himla tid. Men det är också det enda jag har...tid! Så det kan inte leda någon annan vart än framåt heller.


/jh

full fart

Ny vecka igång igen. Känns konstigt att tänka att jag va i Danmark igår och nu hemma igen. Det känns lite overkligt. Anyway, idag har jag gjort prov i bokföring...jag vill inte veta hur det gick.

Nu gör vi turismuppgiften som ska vara inlämnad om några minuter. Usch vilken hemsk start på veckan. Ikväll följer Amanda med mig hem och möter upp Elin och Carro för lite workout precis som förra veckan.

Imorgon är det enda planerade skola och gym. Jag känner mig så uttråkad just nu att jag helst bara drömmer mig bort till sommaren... Kan jag få spola fram lite?


/jh


RSS 2.0