oh no

För någon timme sedan kändes läget vara under kontroll och jag hade bestämt mig för att traska till skolan imorgon. Mest för den goda grötens skull och för att kunna köpa nya halstabletter. Men...efter att ha hjälpt Frank med att sätta upp nya gardiner och flyttat lite saker i mitt rum, börjar jag känna mig osäker. Jag känner mig inte så jäklarns pigg längre. Jag hoppas inte att jag har fått feber nu också, jag har inte tagit tempen, men jag känner mig rätt seg. Och det var längesen jag var sjuk överhuvudtaget.

Frågan är nu om jag kanske borde stanna hemma imorgon också för att vila upp mig tills på fredag så att jag kan åka till Stockholm och kusinerna. Jag vill så gärna göra det så det känns liksom inte värt att bli ännu mer sjuk om jag går imorgon.

Vilken timing att bli sjuk nu lagom till lovet. Usch, jag som inte ville missa gröten...

easter

Har ganska tråkigt hemma..juste, tanken slog mig nyss. Jag måste ju ringa och sjukanmäla mig, innan 12, annars registreras det för imorgon...Jeeklarns. Bäst att ringa! Men vad sjutton är numret dit nu då? Jag får fråga någon. Kanske Anton vet det.

Snart är det påsk människor. Jag ska banne mig leta påskägg! Eller rättare sagt redan imorgon va?
Sista skoldagen innan lovet imorgon också. Och det ser ut att bli el stockholmo för min del i helgen. Hälsa på mina kusiner lite grann och sådär. Min lilla Minna-pinna.



seg

Vaknade med om möjligt ännu mer ont i halsen och kände mig alldeles tung i huvudet. Så idag blev det att stanna hemma. Jag har nu fått i mig frukost och sitter här med lite halstabletter och har tagit alvedon mot huvudvärken. 
Det som spelas på spotify nu är en lista som Annis Wallénis skickat till mig. Det gillas.

Sänder även tankar till min vän Amanda som förövrigt är en riktigt stark människa. Du är en klippa!!



Right behind you!


hey soul sister

http://www.youtube.com/watch?v=hT3zCj3F1d4

Riktigt bra låt som min kära vän Amanda visade mig. Den får åtminstone mig på bra humör.

Kom nu precis hem till min far. Food time!

Gud vilket efterlängtat väder, man känner det i luften, och att vi ändrat till sommartid har ju sin del i det hela. Ljust, soligt och lite varmare.


199..

..min countdown har börjat. Hahah känns ännu lite avlägset, men om 199 dagar är jag i alla fall 18. Det är något att längta efter.

Idag ryktas det om matkrig i skolan. Men det är olika meningar om det. Antingen sker det idag eller imorgon. Hur som helst så tror jag inte att det kommer vara så länge. Men det kan nog vara kul och se ifall någon är modig nog att starta det. Däremot tänker jag inte delta, haha, jag äter hellre upp min mat tror jag.

Just nu sitter klassen lite utspritt i både datasalar och klassrum. Vi jobbar på en utställning om nätmobbning och det ser ut att arta sig dfär inne nu. Själv har jag bosatt mig i en datasal och tittar igenom om det hänt något intressant.

Verkar inte så, så vi hörs senare. (Vill bara påpeka hur irriterande det är med dessa datorer och "network connection warning". Får damp på det)


hey sunlight

It's crazy how people can effect you. One day you can wake up feeling you got nothing left to wake up for. And the next day, you wake up finding a whole bunch of things to live for. One person can make such a big difference.
Det är inte svårt när du bestämt dig för något!


Cut Cut

Klippt och skuret! Nej men nu var det klart. Jag är klippt och jag är jättenöjd. Jag vet inte om det bara är jag som kommer se skillnad, men hur som helst så blev jag nöjd. Det är uppklippt lite mer där bak och lite där fram och sen är det förkortat en hel del vilket underlättar allt känns det som. Det känns inte lika tungt och inte längre som en kaka som bara hänger ner. Tack Samira!

Nu återstår kvällen som är kvar och eftersom att Spotify inte verkar fungera så får jag helt enkelt ladda ner lite nya låtar verkar det som.


Aloha!

el musico

Hemma igen! Sitter just nu och tar det lite lugnt. Har precis tagit disken, tänkte nästan ladda ner lite nya låtar. Känns ganska behövande och det skulle inte vara helt fel när jag ändå måste ladda ipoden. Plus att jag tror det är tillräckligt mycket vårväder för att gå ut och gå en sväng innan det blir mörkt.

Ikväll är det i alla fall att klippas som står på schemat, mer vet jag inte. Kanske bara ska ta det lugnt, och imorgon blir det Uppsala med Anton, Samira och mamma, i hopp om att hitta något trevligt. Sen efter det tror jag kosen styr till min kära vän Anna.


Cut it!

inget

Åter tillbaka till datorn. Nu i väntan på lunchen.

Jag tror jag ska gör aprecis som min vän Carolina...Spela lite menlösa spel i en halvtimme. Känns inte riktigt som att det finns något så jättespännande att göra nu på den här halvtimmen.


friday-yay-yay

Ingen uppdatering alls igår.. det var illa. Det får jag nog tyvärr skylla på att jag inte orkade starta min stora stationära dator igår. Det var helt enkelt för jobbigt, och dessutom så krånglade internet, eftersom att Anton var tvungen att försöka fixa in mammas dator på internet. Det kändes inte så lönt. Plus att jag var jättetrött och gick och la mig halv 10 igår. Starkt jobbat!

Idag är det skola till halv två som gäller. Sen gym och efter det hem. Sen ikväll klipper jag mig, hos min privata frisör ;) haha.


ti-ti-tired

Är det våffeldagen imorgon? Var det bara jag som inte visste om det? Inte helt säker ännu, men det var i så fall mer än jag visste!

Jag sitter just nu i min ensamhet och försöker klura ut vad anledningen till att jag är så trött kan vara. Kanske är det för att jag simmade och räddade Carolinas liv om och om och om igen hela idrottslektionen. Eller är det kanske för detta otroligt meningslösa väder? Eller har jag bara gått och blivit en sån där trött människa som somnar efter maten...I så fall tänker jag skylla på min pappa, han är alltid trött efter att han ätit mat.

Hur som helst, jag är trött... och innan jag kan slänga mig i sängen, måste jag duscha. Så så fort jag är klar med det här inlägget, hoppas jag att jag är så stark att jag kan slita mig från datan och duscha. Sen sova!


;)

Skoldag nummer tre denna vecka. Vi börjar dagen med samling på ungdomenshus där vi pratar nätmobbning och sedan delar upp oss i grupper där vi valde att gå ut och fråga människor om deras internetvanor. Spännande förmiddag, nu har vi ätit lunch och om en timme ska vi samlas i idrottshuset för lite simning.

(Y)



What can i say?


skolalala

Tjena!
Idag är det tisdag. Idag händer inget spännande alls. Det regnar tydligen ute...trots snön. Härligt härligt!
Känner mig inte så himla pigg idag. Vet inte varför. Men det är lasagne idag, det kanske piggar upp mig något.


Just nu sitter jag med mina pinglor i den mindre datasalen. Division Djur. Det är riktigt mysigt här inne. Carro har riktat en bordslampa i ansiktet på mig. (det låter värre än det är faktiskt) ljuset är ganska lugnande och det är ett visst avstånd till den, så det är lugnt.
Tina och Caroline sitter och pratar på lite allmänt om skor och att sälja skor på internet. Amanda är helt knäpptyst och har förmodligen hamnat på någon DIF-sida där hon sitter och dregglar över hockeyspelare.
Carolina skriver på facebook, och Elin klev just genom dörren och gav oss en hjärtattack då vi trodde det var läraren.
Tack Elon.


Ciao


Måndagmorgon

Tillbaka till skolan. Bussarna kom som vanligt, dom var inte ens försenade... Det här är ju värdelöst. Nu hoppas jag och ber att ingen mer vit nederbörd faller ner på Sveriges marker på åtminstone 8-9 månader. Jag som blev så glad över att se grus på marken igen.

Hur som helst. Idag är det skola till klockan 16.00, efter det ska vi ta oss hem och senare ikväll sticker vi iväg på friskis&svettis. Sen blir det en lugn kväll hemma för mig med kanske lite Cake Mania om jag orkar.


hej snö

Jag gråter! Jag får ångest av det här vädret!! Usch...glöm det jag skrev, fyfan! Våren 2010 är tydligen inte här än...och det är snart april. Det känns stabilt! Dags att börja importera isbjörnar nu eller?

Jag har i alla fall fastnat i Johan Falk-filmerna. Anna visade dom idag, eller åtminstone tre utav dom. Jag är såld ;) Och Joel kinnaman ÄR snygg! hahah

Ikväll håller vi tummarna för att det här snöovädret för något gott med sig. Vilket innebär att ingen buss lyckas ta sig fram imorgon, så att vi slipper skolan. Anna sleepar hos mig idag. Så nu väntar vi på att mamma ska laga klart maten och sen ska vi väl äta, och förmodligen kanske kolla på en Johan Falk film som går på tv ikväll!

Sayonara!

Lördag med bästa!

Hallåå! Anna här! Tänkte ta och skriva ett inlägg här på Jossans blogg nu när hon så snällt sitter och flätar mitt hår bakom! Dock kollar hon vad jag skriver hela tiden så jag kan inte precis avslöja något ;) mihih! Men det kommer, I promise! Vi har just ätit fläskytterfilé, rostade rotfrukter, skivad potatis och sallad! Och innan det var vi ute och gick och planerade våran utomordentligt perfekta roadtrip som ska bli av i sommar! Längtaaar!

Snart kommer saknade Marta och gör oss sällskap framför film och mys!
Puss på det!







sunshine och slask

Nu har jag lämnat min bästa vän Anna vid bussen, ska snart hoppa in i duschen och packa ner lite saker som jag kanske behöver ha med till nästa Anna, som jag ska hem till ikväll. Där hemma blir det film och mys ikväll. Härligt härligt!

Åh detta väder! så skönt! Allt börjar verkligen smälta nu! VÅREN 2010 är här! 6 grader visade termometern imorse!


reading

Nu har jag läst ut den sista boken jag fått utav min vän Amanda i julklapp! Sorgligt att inte ha något mer att läsa nu, men fruktansvärt bra böcker. Jag rekommenderar dom verkligen. Jag brukar aldrig läsa ut böcker. Jag är jättedålig på det. Men nu var det väldigt lätt då dom verkligen var så bra så att man fastnade.

O.S.A var alltså den som jag läste ut nyss. Så med det sagt så tänker jag nu vara lite ledsen över att dom är utlästa alla tre och gå ut och hjälpa min mamma med maten i köket!

Be mine - Erik Hassle & Ellie Goulding

http://www.youtube.com/watch?v=6ovW5HmRoGE

Vet inte riktigt hur man lägger upp ett youtube-klipp på bloggen ännu, men lyssna på låten som jag länkat till. Det är en riktigt fin cover!

finally weekend

Jag och Antonio Banderas
Hemma från skolan nu tack vare min far som orkade vänta på mig ett tag tills jag slutade!
Heerligt! Och nu är det helg! Gud så skönt. Vet ännu inte riktigt hur jag spenderar helgen, men skönt ska det bli i alla fall. Kanske ta det rätt lugnt med tanke på att jag haft ont i huvudet rätt mycket nu på senaste. Dock inte idag.

potatisgratäng!!

Nu sitter jag återigen i skolan. Har haft en lektion som bestod utav andragradsekvationer. Fruktansvärt roligt!

Vi väntar nu på att våran invalida vän Caroline ska komma från sin mattelektion så att vi kan äta. Hon har råkat klämma handen och går runt med gips...stackaren, vi får nog hjälpa henne att ta mat.

Elin tycker att jag ska nämna att det är potatisgratäng till lunch idag, annars tycker hon att det är tråkigt. Elins dag blev plötsligt mycket bättre!

och om min kära far läser det här innan han åker hem från jobbet, så ber jag dig att hämta mig här klockan två, snälla? :)





coincidence

Fick mig en pratstund med min gamla klasskamrat Marta idag efter skolan. Det är sjukt hur vi gått igenom samma sak på ungefär samma tidpunkt. Och att det inte bara är jag som hela tiden påminns utav ett och samma land och saker, utan även hon gjorde det.

Jag har varit nere hos min far nu och ätit mat och planerar att fortsätta läsa den sista boken jag fick utav Amanda. Eller kanske klicka in en snabbis på cake mania...min bror var så snäll och laddade ner det spelet till mig, och nu kan jag verkligen inte sluta spela det. Haha, herregud jag känner mig som ett litet barn, men vad ska jag göra när det är så fruktansvärt kul att spela.



hello headache

Sitter nu i datasalen och väntar på mina vänner som har sin redovisning nu. Jag hade min nyss och trots huvudvärk och dålig förberedning så gick det helt okej.

Idag har jag också ont i huvudet, likadant som gårdagen. Den verkar hålla i sig, en ihärdig huvudvärk med andra ord. Jag undrar vad det beror på... Jag vill inte gärna tro att jag har dålig syn. Jag tycker inte själv att jag ser dåligt eller att jag behöver anstränga mig för att läsa. Och att jag fick ont i huvudet igår, när jag förmodligen inte ens läst en enda rad, förvånar mig lite. Hur som helst var jag smart nog att ta med en alvedon till skolan ifall att. Den tänkte jag ta snart.


I väntan på mina kära klasskamrater tänker jag bara sitta här och ta det lugnt.

Får se hur det blir med gym idag. Amanda verkar inte må så bra, och med tanke på min huvudvärk får vi se om det blir något.


longing for summer

Tummen upp för: Solen, Snön som smälter, mina vänner och att det snart är påsklov!

Tummen ner för: tomma plånboken, de hala vägarna, ont i huvudet, uppgifter i skolan och trötthet..


Dagen idag har spenderats i cykelstaden Uppsala. Myyycket fina kläder i butikerna nu, som får mig att längta till sommaren.

Tittade förövrigt igenom gamla statusuppdateringar på facebook. Det skär i mig att läsa vissa utav dom måste jag säga. Men att titta framåt i detta soliga väder kan inte få mig på dåligt humör, det funkar liksom inte att blicka bakåt.




i dont even like lila

Upptäckte nyss att min tröja, som jag alltid sett som svart, tydligen är lila. Åtminstone i jämförelse mot mina svarta tights. Interesting...and i dont even like lila. Men Tina gör. MeLoveLila Enhorn, som precis bröt sin nagel...1000 riksdaler åt helvete.


Psykologi och prov i företagsekonomi väntar. Lovely! 

Och efter detta ett besök på gymmet.
 
Thats my day!


home sweet home

Hemma igen efter en helg uppe i Linghed. Jag hade jättetrevligt och kände att det faktiskt behövdes!

Igår tittade vi som sagt på melodifestivalen och åt pizza. Och enligt mig var det fel låt som vann. Totalt fel. Men men, det är väl inget att haka upp sig på, så är det, och sen om vi kommer långt med den låten får vi väl se. Men det tvivlar jag väl på.

Imorgon är jag ledig och tänkte använda dagen flitigt men ändå rätt relaxat. Städa rummet lite grann, det lär behövas. Sen kanske plugga lite företagsekonomi, och senare mot kvällen träna lite med tjejerna!

Ny vecka och nya tag imorgon!

kebabioso

Nu blir det att åka till Svärdsjö och hämta kebab och pizza... Det är ändå inte helt fel då vi jobbat så hårt i backen idag.

Melodifestivalen ikväll då...Sverige har kassa låtar, tveksamt om vi ens kommer med om det nu va så att vi måste kvala, jag har ingen koll. Men, det jag däremot vet är att det inte är några speciellt bra låtar vi har i år. Så vi får la se vilken som vinner. Jag har ingen direkt opinion om vem jag tror vinner.


Ciaooo


@ linghed

Igår anlände vi till linghed! Vi åt mat och tittade på lets dance och hade allmänt trevligt.

Nu har vi precis kommit tillbaka från backarna och ska väl lite senare bege oss mot pizzerian där vi ska beställa maten till kvällen. Jag klarade mig bra i backen, dock med en vurpa. Men annars så flöt det på bra. Samira som aldrig åkt skidor förut var grymt duktig och lärde sig åka väldigt fint på bara dom timmarna, Way to go Samira!

Mina ben är rätt så slut och det känns som att det skulle vara skönt att bara ta det lugnt nu ett tag... Perfekt datapaus för min del. Dom andra tar en powernap eller kollar på tv.

Uppdatering senare ;)


my work here is done

Fredaaag, efterlängtade fredaaag!

Nu återstår bara en kort engelska lektion där jag ska skriva klart en uppstats på, och efter det bär det av hem för att packa ner lite saker till helgens bravader.
Jag har lyckats bli klar med turismen och lämnat in den. Känns jätteskönt.

Fint väder idag och det bådar gott, för imorgon blir det ju skidor. Tråkigt om vi inte kan få lite fint väder på det. Resan uppåt mot Falun kommer innehålla kaffe från donken och lite färdgodis.
Det ska också bli kul att umgås och se hur de bor där borta :)




Sleeping to dream about you

Well its Just a little lullaby to keep myself from crying myself to sleep at night.
Once I dry my eyes I'll climb on.

aint no sunshine today

Har äntligen kommit hem efter denna långa dag som bestått av ÖFA, svenska och en tripp till västerås och deras högskola. Har precis ätit fruktsallad och tänkte nu ta mig en kopp Yellow Label Tea... rätt så mumsigt.

Dags att börja förbereda lite saker jag måste ha med imorgon. Jag ska nämligen till Falun och åka skidor. Det lär bli rätt kul. Looking forward, för det var ett tag sen jag åkte skidor nu.


Jodå, sommar skulle sitta fint!

how come?

Hur kommer det sig att man ibland får det där modet inom sig som gör att man vågar något man aldrig skulle våga annars? Att till exempel våga ryta till åt någon riktigt ordentligt även om man kanske inte borde, eller att kanske åka iväg någonstans helt själv utan någon vidare eftertanke. Är det bara för att man gör det så impulsivt?

Det är något jag har funderat på idag. Varifrån kommer det? För sen ett tag efter att du gjort det, kanske en sekund efter, kanske samtidigt, eller kanske flera veckor senare, kommer du på dig själv med att faktiskt ha gjort det. Och då slår liksom frågan till..."Hur fan vågade jag det där?"  eller "Vad höll jag på med?".

Jag gillar impulsiva handlingar när de leder till det bättre.

Men det är något som måste driva tankarna att verkligen göra det, och det är just det jag vill ha reda på.


det går framåt

Jaaa...så bra går det för mig att jobba med turismen............. Ingen större progress om jag får säga det själv. Jag känner inte riktigt att orken är på min sida. Jag vill helst hem nu, och kanske gå på en långrpomenad i solen och bara lyssna på min ipod (mest för att jag har laddat in nya låtar på den nu). Men det får väl vänta, först är det idrott med klassen..Klassen som inte kan leka lekar på idrotten utan att starta ett tredje världskrig, Det ser vi framemot. Så länge jag slipper en eller två bollar i huvudet så är jag nöjd!


Ikväll bjuds det på greys anatomy har jag hört. Ohboy i cant wait!


tough cookie

Dagen idag har varit lagom jobbig. Nu väntar i och för sig bara idrotten och efter det får jag åka hem.

Maten smakade inget vidare...Fisken luktade som gammal kofta, eller disktrasa kanske beskriver den bättre. Den var hur som helst inte god i alla fall. Lektionerna innan lunch var bara jobbiga. Nu ska jag jobba turism på denna gigantiska rast.


Hejdå


Dagens ros


Dagens ros till Elin idag! Hon räddade mig från att drunkna i fakturor! Jag var helt själv på ekonomiavdelningen, jag hade jobbat som en häst...Sen, plötsligt, kom Elin in på sin vita springare och räddade mig från dessa konteringsrutor!

GRACIAS


Face the fact

My best friend made me realise
It does make a lot more sense if you turn it around..

Vad ska du göra åt det?


Och först då kom svaret och lösningen fram!


kom inte med problem...kom med lösningar!


i made it through the day



Äntligen var den här dagen i stort sätt avklarad! Bara lite skönt tv-tittande kvar...heheh.

Provet gick väl sisådär, kunde förmodligen gått bättre. Om inte mycket bättre. Jag hoppas att jag kan få ett G i alla fall! Efter provet återstod företagsekonomin som blev avklarad ganska snabbt, så jag och Amanda kilade upp på gymmet och kände oss rätt duktiga efteråt faktiskt.

Nu som sagt, har jag ätit mat och tänker spendera min kväll framför tvn. Imorgon lär jag få ta itu med turismen igen.. vilket jag inte kom någon vart med idag.


Ciao!

Mosig i huvudet

Två ord: Hemsk dag

Nu sitter jag på turismen och försöker jobba..Ingen lust, ingen ork. Efter det är det svenska, sen lunch. Därefter är det psykologiprov som väntar och efter det företagsekonomi i en och en halvtimme. Efter detta blir det gym.

SEEEN får jag komma hem! usch så trött jag kommer vara känner jag.

Men så länge man tar en sak i taget kan det inte bli för hemskt. Så just nu får jag koncentrera mig på turismarbetet. Go grekland.

För stunden säger jag och min vän viktor hej svejs!


stu-dying

Nu har jag pluggat psykologi i snart en och en halvtimme i streck med Amanda. We're starting to get the hang of this känner jag. Vi saknar nog bara lite utav Daniel Sterns teori, sen har vi liksom gått igenom det mesta! Jag känner att vi i alla fall varit duktiga jämför med vad vi brukar vara. Så en eloge till oss för det!

Nu ska vi snart kila ner till fjärdhundras enda lilla affär och uträtta lite ärenden, sen kilar vi upp hit igen och byter om, och sticker direkt till Friskis&Svettis.

Så ser kvällen ut. Det blir förmodligen mer plugg mot kvällen... lär fortfarande behövas en del genomgångar. Men annars så känns det rätt bra.


Bara för att jag älskar bilden!

:)

God dagens, eller är det kanske dags att säga godmiddag, eller godkväll.. Klockan är trots allt halv sex. Jag är hemma igen. Det blev en sväng till badhuset. Där simmade vi några längder och satt i bastun. Väldigt skönt faktiskt!

Nu väntar det tunga jobbet såhär på söndagskvisten...Plugg. Min psykologi-bok ligger orörd på sängen och jag har inte ens orkat titta på den. Men, jag vet i alla fall hur Sigmund Freud såg ut...eller ser ut, jag vet inte om han lever eller inte.

Det är hur som helst dags att greppa tag i den där förbaskade blåa boken och börja läsa.


Auf wiedersehen people!

målarverkstad


Gamla goda tider - amanda ser verkligen ut att njuta av livet

Nu har även vi fastnat i detta kaos utanför mitt rum. Hallen är under reconstruction. Varde ljus, säger jag bara. Det blir vitt och vitlaserat. Jag och Amanda greppade varsin pensel efter middagen och satte igång och målade panelerna i hallen. Nu har vi tagit ett kort break, men är kanske strax åter på banan igen!

Jag önskar att man kunde ladda upp en video, utan att behöva publicera den på youtube först, här på blogg.se. Men efter sökande och letande...så gav vi upp. Och egentligen, så är det ju eran lost. Vi hade ett fint klipp att visa för er.

Anyway nu kilar vi för stunden.

Au revoir

Sunshine today

Nu ska jag och Amanda ut i skolskenet! Planerna var egentligen att åka till badhuset och simma...Kanske senare ikväll..eller någon annan dag för; "Idag är det för fint väder för att åka och bada inomhus" som min kära mor sa.

Det målas och trixas ute i köket och hallen. Det luktar målarfärg i hela huset. Och halva hallen ligger inne i vardagsrummet.

baby hit me with an encore

Då var vi hemma igen då. Ska ut på promenad snart tänkte jag, innan det blir mörkt.

Usch, snacka om att rubba mitt flyt. Jag gled ju igenom dagarna nu, det flöt liksom på, och nu vajade jag liksom till igen..Tack vare dig, onödigt! Men, jag kommer framåt känner jag. Pulsar genom mina tankar och gräver ner dom.

Har precis pratat med min bästa vän, you are adorable my friend.

Nu skyndar jag mig ut...before it gets dark!

And for the record, jag orkar inte bry mig om vad du tycker och tänker, du är inte den samma. I just think you're weird...that's all, but im not bitter!

ALOHA!

Melange

Det är lite sjukt att man kan komma på sig själv med att ha skuldkänslor, fast det egentligen är heelt åt andra hållet. Im done feeling guilty. Jag säger bara det. HUR i helskotta, Fucking hell, ska jag behöva känna skuldkänslor för något jag inte gjort? Det är absurt... Idioti. Jag ska lära mig att behärska den känslan, för jag är trött på det. Och hur orkar du egentligen? Den frågan...den skulle jag vilja ställa dig...samt frågan "Varför då?" eller "Vad innebär det?"

SÅ, med det sagt, tänker jag fortsätta denna dag med ett leende på läpparna.

Amanda och jag sitter i datasalen och dricker melange, och vi har varit så pass duktiga idag att vi tränat på gymmet!


Auf wiedersehen..


I better keep on walkin'

Ingen kvällsuppdatering igår. Det var inte mitt fel, det var landets fel...Snön, skyller jag på. Lampan blinkade till och poff så slutade både internet och tvn fungera. Wonderful, tänkte jag och mamma och somnade i soffan. När jag sedan vaknade upp av att mamma skrek "Gå och lägg dig, Jottan" ifrån köket, hasade jag mig in till mitt rum och la mig i den mjuka sängen, utan en tanke på att min stackars blogg inte blivit uppdaterad.


Hur som helst. Imorse var första gången på länge jag duschade håret på morgonen. Av den anledningen att det alltid brukar se hemskt ut i skolan för att jag inte hinner fixa det innan jag måste gå, om jag duschar på morgonen. Men igår var jag för trött, alldeles för trött.


Sitter nu i skolan. 7 personer i datasalen. Tina, Amanda G, Elin, Amanda H, Joakim F och Olsson...och så jag då. Alla väntar vi på att mattelektionen ska börja.

Nu drar jag min kos innan inlägget blir för ointressant.


Ingen kommentar

Sitter in das school för tillfället...Här ska jag spendera min dag till klockan 16.00. Loovely!

Snart är det svenska som gäller, sen blir det lunch och efter det en väldans massa lektioner som jag inte riktigt har koll på. Lite pickle surprise.

Klassen är på hugget idag. Ingen jobbar och ingen verkar bry sig heller. Lärarna har jag inte sett till sen en halvtimme tillbaka. Möjligen Percy. Dom andra disskuterar och filosoferar förmodligen i lärarrummet.

Imorgon är det fredag. Bara en liten påminnelse till er som inte hade kollen.

Au revoir, så länge!


Sleepyhead


Snart är det dags för jossan to hit the pillow.

Fick ett samtal av min kära kusin Minna idag. Gud vad jag saknar henne. Det är sjukt hur man inser att man saknar vissa personer ibland. Min kära lilla kusin...vi är egentligen mer systrar än kusiner om man ska tänka efter riktigt noga. Det är en liten rolig historia om hur min mammas syster var gift med min pappas bror. Anyway, nog om det, jag hoppas att jag kan få träffa min kusin på påsklovet!

Jag märker att man blir dåsig av att titta på tv. Man blir dubbelt så trött än vad man vanligtvis blir. För en stund sedan var jag dödstrött och redo för sängen. Men 2 minuter vi datan och jag känner mig ganska pigg och glad igen. Men kanske lika bra att somna tidigt idag ändå.

Sov gott mina vänner!

Thoughts

Jag har märkt att jag lyckats ta en vacation från de flesta tankarna, de senaste dagarna. Eller åtminstone idag och igår. Det känns bra. Humöret är på väg uppåt. Vädret...ja det påverkar ju såklart också. Idag lös solen på himlen (i alla fall under morgonen och dagen). Det känns lite som ett tecken på våren. Kanske är det det som muntrar upp mig.


Life is like riding a bicycle: you don't fall of unless you stop pedaling

Varför då?

I skolan!

Dagen har inte bestått av så mycket lärorikt kanske. Vi tittade på en film på ÖFA:n som handlade om vad vi vill med våra liv och mål. Frågan "Varför då?" ekar i huvudet nu kan jag säga. Den ställdes ett antal gånger. Men det var rätt roligt att titta på faktiskt.

Lite senare blir det idrott...Handboll, det säger väl allt. Det förklarar också hur roligt jag kommer ha under den lektionen. Bollsporter överhuvudtaget, hahah, kan ju knappast sluta bra.


There are two ways of exerting one's strength: one is pushing down, the other is pulling up.

Dont drink and laugh

Jossan och Tina; friday micro pics

Hemma från skolan. Ska kila ut på promenad, fan vad kass jag är. Skitsamma, humöret är ändå på topp. Har fått mig en rejäl dos skratt idag.

Just nu står Samira och Anton och bakar brownies i köket och jag vet inte om jag klarar av att motstå denna frestelse. Det kanske återstår att se.

Jag skulle behöva ytterliggare lite mer ny musik. Börjar bli lite fattigt på den fronten känner jag. Låtarna på ipoden spelas om och om igen!


Vilken fin och intressant uppdatering detta blev... haha


hard work work

Sitter i skolan och jobbar på turismarbetet. Det är en lång dag idag, långa lektioner och skolan slutar inte förens 16.00 idag igen. Och efter det blir det att traska upp till gymmet.

När jag sedan kommer hem är jag nog lagom trött och planerar att bosätta mig framför tvn eftersom det är säsongspremiär på en hel del program på femman ikväll. YES!

Så det är vad som står på schemat idag. Idag lyser också solen (som självklart är en hon) uppe på himlen. Så vi kan ju hoppas på att det vänder nu? Det är lite önsketänkande, men man kan ju i alla fall få rymma från verkligheten lite ibland. Jag skulle önska att snön försvinner över en natt. Helst imorgon.


no more snow, pleeease?

Elin och jag; vi hade kul med kameran i fredags

Nu har jag kommit hem från pappa. Det var en riktig kamp att ta sig fram i snöovädret där ute. Usch och fy, man kunde knappt se något för att det blåser så mycket och på vissa ställen var det nästan helt omöjligt att ta sig fram på. Herregud säger jag bara, det kanske är dags att flytta söderut...eller något.

fint väder ute

Fortfarande i skolan, japp.

Snöstormen där ute är fortfarande i full gång. Vi börjar nästan fundera på om vi kommer hem med bussen idag. Det ser faktiskt inte så ljust ut, eller som min kära vän Carro sa, Det gör ju egentligen det. Ja, helt bokstavligt talat så är det ju ganska ljust och vitt ute. Dock saknas väl den där varma, gula saken som brukar lysa uppe på himlen. Han har inte riktigt visat sig idag, och han lär förmodligen inte visa sig under resten av den här dagen heller.

Snart börjar våran sista lektion från 14.35 - 16.00... Hur ska vi stå ut med denna extremt uttröttande lektion som handlar om T-konton och Balans och Resultaträkningar? Svaret blir väl förmodligen att vi inte gör det och att det slutar med att vi sitter och fördriver tiden med att fnissa och stojja åt saker som egentligen inte är fullt så roliga.


skola igen då


Nu befinner jag mig i skolan igen då. Har precis fått reda på att Maggan är sjuk vilket innebär att vi ska jobba på egen hand. OPA!

Skola till klockan 4. Gud så underhållande.

Just nu har jag ingen koll alls. Vad är problemet? Jag hänger inte med.
Kan jag för en gångsskull få reda på exakt vad det är som händer.


RSS 2.0