26 mars,

Idag har det varit en ganska varm dag utan snö, om man inte räknar med det som ligger på marken då.

Maggan va här idag. Ett tag trodde jag faktiskt att hon skulle vara sjuk igen, men nej, hon var bara lite sen. På hennes lektion gjorde jag klart mitt enskilda arbete, som tydligen redan skulle vart klart idag. Sen hade vi svenska och fortsatte att lära oss nya ord, jättekul. Men det gick ganska fort ändå så sen var det äntligen lunch, och jag va jättehungrig.
Efter lunchen väntade bara matten, jag förstod inte så mycket dessvärre men jag kanske lär mig så småningom. Sen hade vi engelska. Och fy så irriterande det är att sitta längst bak när ingen hör en, jag och Carro skrek tillslut, och det funkade faktiskt, haha ;)

Nu väntar vi på trebussen, och jag får nog stå ut med Carolina och Carolines fina röster som sjunger nån låt. Vackert!


/jh

24 mars.. jag vill ha vår!

En liten uppdatering, som inte skett på länge!

Sitter hemma nu och har ätit mat med bror och mamma. Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, maggan va sjuk, åt godis på engelskan och hade fotboll på idrotten. Men det här jäkla vädret! Jag klarar inte av det! Ena stunden så är solen framme och lyser, och andra stunden så har den försvunnit bakom alla moln och en väldans massa snö börjar falla ner.
Det borde inte vara såhär, jag vill ju ha vår nu.
Och enligt min kära vän Carolina som tittat på SMHI, så är det inte riktigt över än, det ska tydligen fortsätta snöa i helgen, men våren kommer smyga sig fram så småningom. Hoppas på att det är snart!

Ikväll blir det Desperate Housewives och sen sova, orkar inte vara uppe längre än så nu.

Och tisdagar har tydligen blivit min otursdag. Förra tisdagen brände jag händerna på en varm plåt, och den här tisdagen tappar jag bort mina nycklar. Men jag tror jag kan lagt dom uppe på skåpet haha.



/jh

RSS 2.0