Mango

Att datorer kanske inte alltid vill samarbeta är väl en sak. Men att dom ALDRIG vill samarbeta...det är fan galet. Åtminstone min dator. Den är helt hopplös. Jag får satsa på att låna Antons dator imorgon istället.

I väntan på det tänkte jag beundram min nya fina plånbok. It was about time!!

that place

There's a place inside your head where nobody's been. Take me there.

you

Kära vän. Jag vet inte mer vad jag ska säga än att du måste vara en utav de starkaste personerna jag känner. Jag tänker på dig ofta och undrar hur du har det. Glöm ALDRIG att du är en sån person som kan få alla människor i ett rum att le. Du har en aura runt dig som lyser av din omtanke för andra människor. Du finns alltid i mitt hjärta.

på med mössan

MÖSSPÅTAGNING IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!

Anonymous Commenter

Jag vet att ni hatar mig för att jag är seg. Därför har jag spenderat kvällen med ett mission. "Mission find the anonymous commenter". Dedikerat till dig som kommenterade min förra status. Jag har en del Suspects/Brottslingar/Misstänkta/.

Suspect 1.

Hon står högst upp på misstänkt-listan och är därför Suspect 1. Hon är en jäkel på att kommentera och klaga. Hon är en trogen bloggläsare och har därför höga krav på sin blogg-omgivning. Mycket trolig misstänkt. Ännu på fri fot och inget förhör har ännu gjorts.

Suspect 2.

Personen i fråga tenderar att reagera starkt på saker och ting och har även visat sig vara besatt av en annan del av min kommersiella sida. Hon utgör fuskreklam av "Jossans radio" som gick i konkurs redan första dagen det sändes. Idag är hon misstänkt för den grova kommentaren mycket tack vare det.

Suspect 3.

Misstänkte nummer 3 må se oskyldig ut men drar sitt strå till stacken tillsammans med de andra tungt kriminella. Hon är duktig på undercover-arbeten och kan gott vara en anonym-kommenterare.

Suspect 4.

Nummer 4 är inte särskilt aktiv på bloggar och är därför inte en av de högst uppsatta på skaran av de misstänkta. Trots grova brott blir hon ofta offret till facerapes vilket kan betyda att hon sållas bort i detta misstänkte-drama. Ett förhör sitter dock ändå på sin plats.

Suspect 5.


Nummer 5 är grovt misstänkt trots väldig ovana av kommentarer på just min blogg. Hon tenderar att ha ett kompanjonsskap med Suspect 1. Span är nu satt på Suspect 5 och än så länge har inget misstänksamt visats. Hon är också en bra undercover-arbetare.

Suspect 6.

Sist men inte minst, ...eller jo minst, minst misstänkt. Trots sitt höga IQ på teknik är han inte särskilt misstänkt för denna anonyma kommentar. Dock krävs en inspektering i detta då han även är en trogen läsare på bloggen.


Vem är den rätte? Vad tror ni? Hjälp mig gärna.

Puss

Anonyma kommentarer uppskattas ej, show yourself anonyma kommenterare ;)

Igår var det poängjakt med en hel del sjuka uppdrag. Imorgon är det mösspåtagning. Om cirka 2 timmar är det jobb. Det är en intressant vecka jag har framför mig. Då får bloggen lida och ni kan inte klandra mig för det ;) Så det så!


horse sheep

Jag gillar ulliga hästar. Det är det bästa jag vet

jag har ingen kopp

Amanda förgyller min dag här. Hon önskar en egen Amanda-mugg eftersom att hon fick lov att ta en vit mugg med bruna krusiduller på. Stackarn. Hon påpekar också att hon har svängdörrar på kylskåpet hemma.
- Så jag känner mig inte så hemma här utan svängdörrar och jag har ju inte ens en egen kopp.
Det är nice, Amanda. Jag skaffar en kopp till dig en vacker dag.

big no no

Vad är det för skitradio vi har som inte får in något annat än "Bandit Rock". Jag är trött på att höra "Tideeeernas bästa rooock". Det är som att någon försöker jävlas med mig för det brusar verkligen på ALLA andra kanaler, men inte på den. Who's messing around with me!?

Jag och Amanda vaknade upp för inte längesen. Brudarna med bil åkte hem igårkväll och idag är vi ju alla lediga. Så vad står på schemat? Amanda stack ner till affären och jag sitter och funderar över om det är någonting vettigt jag kan göra, förutom att ta disken och städa........Det verkar inte så. Vad gör min vänner idag? :)


Hej skitradio. Planerar du att leva ett långt liv föreslår jag att du slutar brusa när jag försöker få in en normal radiokanal. Am i clear?

you have a textmessaaaage

Stör mig på Saras sms-signal. En ful liten röst säger "You have a textmessaaaage", eller sjunger kanske är mer rätt att kalla det. Det har resulterat i att jag också laddat ner appen "Funny sms tones". Det bådar väl knappast gott.

Nu sitter vi bänkade i soffan med två chipsskålar, 2 marabou-choklader...(förlåt, endast 1 resterande, den första är slut), 2 dipper och 2 coca color. Här tjockas det på hög nivå. Hockey och BB är på tvn med zappande fram och tillbaka.

Förresten måste jag påpeka att jag har svårt at välja mellan chips och dipp eller choklad. Vad väljer man när båda står på bordet? Jag älskar ju choklad. Men till cola så passar ju faktiskt chips bäst. Så vad väljer man? Jag har blandat just nu och det känns fan inte bra... Stick to one option jossan!


min lördag


Shoppade studentklänning igår. Jag hittade en fin klänning tillslut och var nöjd. Zara, den butiken saknas verkligen i Västerås må jag säga. Vi avslutade iallafall vår tripp på Sky Bar med ett glas rött. Fancy!

Nu kommer väl Sara snart. Men det har minsann blivit några inlägg nu ;) Tillbaka senare med mera uppdatering.

Juste, vilka vinner ikväll? Sverige vs. Finland? Tough call!

urban

Kan va världens bästa butik!

Hur bra är ni inte då?

I fredags, hos Jocke

jag ber om ursäkt men är fortfarande mentally strong

Ja jag vet, nu är ni trötta på att se "Mentally strong"-inlägget. Alla har ni klagat ;)
- Vi är trötta på att läsa mentally strong nu
- Varje gång jag går in så står det "mentally strong" GAH!
I get it ;) Jag ska försöka ta igen det. Sorri. Busy girl, busy busy. In this very moment väntar jag på Sara. Vi ska handla snacks inför kvällen. Filmkväll med lite hockey på sidan haha ;)
Hade en nattlig gäst inatt. Hon våldgästade klockan 2-3 på natten. Hej på dig kompis, plugga galet nu. Hoppas att du läser det här EFTER att du pluggat!

mentally strong


Im feeling strong today... Jag menar inombords alltså

Dagens - Vill ha...

...Ett hav av Tupla?

finska toaletten



Ibland måste man roa sig själv när man är långt bort i Finlands urskogar...

Det här var ju sista dagen... så ni kan ju själva föreställa er vad humor-nivån låg på ;)

Salli


Världens sötaste kusin på 1 och ett halvt, som blivit så stor sen jag såg henne sist. Svenska släkten sjöng svenska sånger till henne för att locka henne till svenska språket. Lyckades vi?

Imse vimse spindel sätter väl sina spår? Doesn't it?

Grattis Antonio

Idag firas Anton. 20 år fyllda. Grattiiiiiiis!
Traditionell smårgåstårta samt toblerone-tårta. Jag.är.död.

Fortsatt trevlig kväll på er!

summer top

Topp: Lindex 149:-

convis

Nämnde jag att jag köpte mig ett par Converse på båten till Finland? Kanske inte. Låt mig iallafall meddela att jag gjorde en bra affär!

i hear you

Dålig uppdatering JAG VET :) Efter påminnelser på facebook är jag nu tillbaka. Tillbaka till civilisationen. Internet, tv och billiga mobilkostnader det är livet det. Vi har det allt för bra.

Jag ska summera helgen. Trippen som vi gjorde till Finland då som sagt. Fredagen blev en galen kväll tillsammans med mina två kusiner Robine och Minna. Efter lite drinkar däckade jag dock i deras hytt. Skönt tänkte jag. Några timmar senare vaknade vi alla upp med ett ryck eftersom att båten nu var i land i Åbo. Upp och hoppa ner till bildäck, in i bilen, SOVA. Jag sov konstant hela resan tror jag, så låt oss säga en ca 3 timmar. Jag var rätt sur över att behöva sitta i baksätet också. Menmen, väl framme frossade jag i mig lite bröd och god skinka. Mina kusiner sov som stockar i gästsängarna på övervåningen.

Några timmar senare var det återigen dags att fixa sig och åka iväg till den stora festen som helgen egentligen handlade om. Heikkis 40 årsfest som firades i en jaktstuga någonstans i de finsla urskogarna. Kvällen blev mysig tillsammans med släkten och en hel del andra finnar. Vi insåg dock ganska snabbt att hela stället kryllade av heliumballonger. Det hade vi väldigt roligt åt på kvällen.

Känner att inlägget börjar bli lite väl långt.. inte likt mig. Nåväl kortfattat spenderades resten av helgen ätandes, kortspelandes och sovandes i jaktstugan. Summa summarum - vi hade en jättemysig helg.
Kanske återkommer jag till specifika detaljer senare eller lägger upp lite schysst pics tagna under resan.

RSS 2.0